Trotuar spre Crevedia

De foarte mulți ani, trotuarul dintre Petrom (stația de maxi și autobuz) și ieșirea din Buftea (stația spre Crevedia) era impracticabil. Gropi, boscheți inalți și murdari, intuneric bezna, gunoaie, wc public. Aproape nimeni nu-l folosea, deși sunt mulți crevedieni care ies din Buftea pe acolo. Preferau să meargă pe carosabil.

De la inceputul anului, trotuarul arată altfel. Parcă acum cei de la sat care trec pe acolo știu clar că părăsesc un oraș adevărat! Trotuar perfect, gazon, pomișori plantați, boscheți tunși și… lumină! Mai mult, firma de maxi taxi ce operează pe Crevedia a amenajat stația lor din fonduri proprii.

Cu incă un efort, o amenajare a parcului și scoaterea bătrânilor tuia, zona va fi de excepție. Sigur, vă veți intreba de ce ne-ar interesa pe noi niște facilități oferite in mare unora din alt sat. Foarte mulți din Crevedia muncesc in Buftea, din totdeauna, mulți copii vin la liceele noastre și mulți bani ai crevedienilor sunt cheltuiți la noi in oraș. Pentru toate astea, merită un pic de atenție din partea noastră.

Deaseenea, o altă problemă a lor, dar și a multor bufteni, este lipsa unui trotuar intre Buftea și intersecția cu Dârza – Samurcași. E o zonă foarte folosită de pietoni, și bufteni și crevedieni, iar aceștia merg foarte aproape de carosabil, punându-și viața in pericol. Sunt două localități mari și importante, ar putea lesne să-și dea mâna pentru un trotuar civilizat!

 

Imaginea tristă de capăt de lume

]]>

5 raspunsuri
 1. nume
  nume says:

  Trotuarul e facut pentru bufteni. Asa ar trebui sa arate cam toate trotuarele din Buftea. Din pacate consatenii nostrii nu prea le folosesc, merg tot pe mijlocul drumului.

  Răspunde
 2. Bogdan T.
  Bogdan T. says:

  [quote name=”Eu”]Bogdan ăla e de un an tu acum obsv?!?:)[/quote]

  Am zis ca e de un an, n-ai observat. Dar scriu cand am timp si chef, ca nu sunt trompeta primarilor.

  [quote name=”Eu”]Celălalt articol are o alta foto,acolo chiar s-a schimbat lucru făcut de primarul din Crevedia in septembrie[/quote]

  Satatia a fost facuta de cei de la maxi-taxi, pe banii lor. Primarul din Crevedia nu le are cu făcutul.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *