Trompeta primăriei lovește din nou!

Vorbeam deunăzi de reproșurile ce i se pot aduce primarului Stoica in 2010, iar pe o poziție fruntașă se afla și finanțarea unui ziar compelt inutil și penibil.

N-aș vrea din nou să râdem cu sau de Gelu Clit, cel care realizează acest ziar, ci ar trebui să râdem de cine finanțează… Primaria Buftea. Și implicit de primar, oraș și de noi inșine, cetățenii, că d’aia ne plătim taxele… să râdem de noi inșine.

Ca să nu râdem ca proștii, vă reamintesc că Primăria Buftea are un contract cu Gelu Clit, căruia ii plătește aproape 1000 de euro pe număr. Iar ca să pară mai puțin, sunt scoase două numere intr-unul, cetățenii rămânând cu impresia ca apare destul de rar. Apărând in dublu exemplar, nici  nu bate la ochi că apare des, dar și cheltuielile realizatorului sunt mai mici. A ajuns la numărul 16, doar primele două sau trei fiind scose fără el. Faceți voi socoteala cât incasat omul… I

ntrabarea la care chiar nu am găsit răspuns incă este… De ce a acceptat Stoica să-l plătească atât, pe unul care nici nu e in stare de așa ceva, și mai mai mult, i-a purtat mereu sâmbetele, postand contra sa pe acest site sub numele de Greuceanu? Ba chiar a ținut un blog unde umplea de rahat toată echipa lui Stoica. Primarul știe de astea, dar nu a intrerupt colaborarea.

Iată ce primiți din partea primăriei, de banii ăștia: perle memorabile, gramatică lipsă, exprimări penibile, limbi de lemn, limbi mătăsoase, gafe monumentale.

Cineva imi semnala pe mail, acum vrep 2 luni, cum scrisese Gelu pe site-ul său numele unui celebru actor… Jechi Cean! N-am vrut să fac caz, pentru că efectiv am fost convins că a scris la mișto așa. In ultimele numere ale Trompetei mi se confirmă că totul e pe bune…

Intr-un interviu cu primarul, nu este ascunsă o reclamă serioasă la un local unde realizatorul fițuicii este angajat. Noi plătim pentru reclamă! In schimb, amărâtul ăla de Talașman, care se chinuie enorm in ceea ce face și pe care l-au luat la mișto pocindu-i numele, spune și el in textul dedicat, cine l-a sprijitnit in ceea ce face.  Este amintit primarul, dar partenerii săi nu, deși omul ii numise. Partenerii săi caută un pic de reclamă in schimbul sprijinului, iar prin ziarul primăriei se putea rezolva, insă s-a omis voit, spre deosebire de celebrul local. Ii amintesc eu incă o dată… Gutmann Autotechnik, I.V.A. Company, Ika Turism, Teren Sintetic Darza.

Vorbind de pocitul numelui, ziarul primăriei iși bate joc mizerabil de numele unui băiat, participant la Balul Bobocilor… este menționat MItică Labangiu, in loc de Iabangiu. Ce poți avea in cap să faci o asemenea gafă?

NIci nu mai are rost să vă arăt cum este violată repetat limba română in ziarul pentru bufteni… Priviți totuși un colind compus de un domn profesor din Buftea. In clasa a 4-a făceam versuri de 3 ori mai bune!

Suntem ceea ce citim! 

 

 

]]>

35 raspunsuri
 1. Vlad
  Vlad says:

  Aia cu Jechi Cean e tare! Sa continuam cu reprosurile: nu stiu daca domnul primar citeste ziarul Romania Mare, (asta daca nu a uitat partidul din care face parte…). In zilele astea mi-a trecut prin mana acest ziar din data de 31 decembrie 2010 in care e criticat dur de catre partidul sau.

  Răspunde
 2. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Zicea cumva asa?..

  “Un individ complet lipsit de caracter se dovedeşte a fi numitul Ion Stoica, primarul PRM al Municipiului Buftea. Ăsta e cu toate partidele (PNL, PDL, PSD), numai cu formaţiunea care l-a făcut primar – nu e. “

  Răspunde
 3. Vlad
  Vlad says:

  continuare… “Nici la Congresul V al PRM n-a fost. El e prea boga si prea plin de el sa se mai uite la un partid sarac. Acum, de Sarbatori, acest Stoica se lauda ca a dat 2.000 de pachete cu alimente la amaratii din Buftea (cumparare de voturi viitoare). Asta inseamna 2 miliardade lei. De unde atata banet? […] Sa-l vedem pe unde va scoate camasa atunci cand NU va mai fi primar si va trebui sa dea niste explicatii. De ce nu e dat afara din partid? O sa fie, nicio grija! “

  Răspunde
 4. Gelu - BL
  Gelu - BL says:

  Intr-o dorinta sincera de a promova sportul local am inserat materialele respective pe ultima suta de metrii gasind ceva spatiu pt acest lucru. Traim si acum culpa, ca simplii cetateni :)) ca Adriana nu are parte de publicitatea pe care o merita, ducand numele acestui oras peste tot in lume. Materialul apartine exclusiv CS Sambo. Ne asumam vina de a nu verifica de doua ori textul inainte de tipar. Nu ne asteptam la intelegere. 🙂 Faptul ca fata noastra de aur a ajuns unde a ajuns vad ca nu se promoveaza… asta este. mergem inainte. Trompeta va apara cu sau fara…. actualul editor. O asa de mare furtuna intr-un pahar cu apa.

  Răspunde
 5. Gelu - BL
  Gelu - BL says:

  ..inca ceva.. daca aceasta mica… simpatica pocire de nume face sa se vorbeasca de sportul local atunci demersul nostru si-a atins tinta. Numai bine.

  Răspunde
 6. Gelu - BL
  Gelu - BL says:

  Nu cred ca ziarul local se adreseaza celor care-si pot obtine informatia din internet. Aici este domeniul tau si al dezamagirii pe care o retraiesti ca nu esti singura sursa “credibila” 🙂 de informare locala in internet.

  Ne tot amenintai cu un ziar. Ce te impiedica sa-l faci?

  Din nefericire pt tine mai traiesti o “drama” aceea ca cititorii tai pot fi mai inteligenti ca tine si pot citi dincolo de frustrarile tale. Nu prea am mai intrat pe aici insa acum am simti nevoia sa fac unele precizari care stiu ca vor fi improscate ulteriror cu angosele tale. Doamne-ajuta!

  Răspunde
 7. Oana
  Oana says:

  Hai Gelule, nu te mai scuza si nu te mai umfla in pene ca ai dat sportului bufteam medalie de aur prin greselile comise. Si pe site-ul tau ai scris la fel. Nici atunci nu ai verificat de doua ori materialul? Dai vina pe CS Sambo pentru incompetenta ta? In cazul asta, atita timp cit ai o publicatie, nu-ti sint admise asemenea gogomanii. Ne zgirie retina si ne jignesti buzunarele. Daca nu-ti permiti corector, verifica de cite ori este nevoie. Vezi ca te ajuta si google. Anunti ziarul cu surle si trimbite si ne dai un mare fis. Parca citesc perlele de la bac.

  Răspunde
 8. bob de basesti
  bob de basesti says:

  Ca sa mai termini cu infatuarea internautista si editoriala te rog Gelule sa explici cititorilor acestui site si poate si cititorilor viitorului ziar cum se face ca nu a apartut nici o informatie cu privire la alocarea de terenuri pentru tineri decat atunci cand acestea fusesera deja alocate. Nici urma de invitatie pentru cei care au nevoie de teren pentru case. Poate ca nu ai avut voie sa ciripesti nimic pana totul nu e aranjat. Poate ca multi tineri muncesc si nu au timp sa ajunga la primarie. Ai intrat pe site-ul primariei o vechitura, s-a imputit informatia in el. Ai incercat sa faci tu si seful tau o petitie si sa mai primiti si un raspuns? Toate astea nu o sa poti poti sa le ascunzi la infinit si poate o sa muncesti ceva mai bine( NU MAI MULT). Legat de informatia pe care tu o aduci la cunostinta locuitorilor e atat de veche ca nici la IML Mina Minovici nu o mai primesc . Nu avem nevoie de un ziar de propaganda sau de DOSARELE ISTORIEI. E neoie de ceva activ, dar ca sa faci afaceri in primarie trebuie sa fii cu un pas inaintea celorlalti.

  Răspunde
 9. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  E de apreciat că de data asta replica ta a fost decentă, insă la fel de inutilă. Incă sunt surprins că nici măcar nu incerci să negi treburile mult mai importante spuse de mine.

  Noi ăștia care te plătim meritam explicații mai seriose decât că nu ai citit de două ori comunicatul, ci doar o dată, astfel că nu ți-a sărit in ăia 4 ochi, perla asta cât China lui Jechi Cean.

  Și apropo, dacă te intreabă cineva, nu promovăm sportul ăla pentru că nu am informații. Și nici nu vreau să bat pe la uși să caut. Că-s al dracu, nu sunt ziarist. Și nici nu lucrez cu domnul de la Sambo, ca tine. Am vorbit cu dansul, dar probabil a preferat să se promoveze doar prin tine. Și uite ce a ieșit. Nimic. A ieșit o campioană cu eticheta Jechi Cean.

  Cu acel copil ce ai mai avut de i-ai pocit in halul ăla numele? Că in comunicat sigur scria corect, că l-am primit și eu.

  Ziar nu fac deocamdată pentru că nu am timp și nu am bani… Nu am găsit incă proștii care să-mi dea 1000 de euro pe număr și să nu comenteze.

  Și nici nu caut vreun investitor, deși ar sări mulți… Dar o să-l fac cândva, chiar dacă pe urmă mi se va lua glanda!

  Mai depășește și tu replicile astea cu dramele mele, dezamăgirile și frustrările, că zau, sunt la fel de penibile mereu.

  Spune-ne, te rog, când iși expiră contractul și cum fac să intru și eu in posesia unei copii?

  Răspunde
 10. Gelu - BL
  Gelu - BL says:

  [quote name=”bob de basesti”]Ca sa mai termini cu …………………….ca sa faci afaceri in primarie trebuie sa fii cu un pas inaintea celorlalti.[/quote]

  Bob, eu nu stiu cum e sa faci afaceri cu primaria! Eu am prestat un mic serviciu. in raport cu valoarea la care se ridica alte contracte (pentru alte servicii bineanteles) e un nimic. Puteti p-resta si voi daca veti convinge beneficiarul ca oferi cel mai bun pret pentru parametrii tehnici pe care ii cere. Eu asa am facut…

  Răspunde
 11. Gelu - BL
  Gelu - BL says:

  [quote name=”Expresul de Buftea”]E de apreciat că de data asta replica ta a fost decentă…………………………..Spune-ne, te rog, când iși expiră contractul și cum fac să intru și eu in posesia unei copii?[/quote]

  Bogdan, fiind vecinul primariei cu unul dintre cele mai bune spatii comerciale pe care nu multi au sansa sa le obtina, cred ca stii procedura: cerere inregistrata la registratura si in 30 de zile ai copia contractului care, DA, A EXPIRAT!!!
  In speranta ca nu ma vei cenzura ma ofer sa-ti pun eu la dispozitie o COPIE DUPA CONTRACT (desi nu am acordul beneficiarului) dupa ce intrii in posesia cifrelor care arata CAT COSTA PUBLICATIA la care faci referire pana sa o preiau eu de la nr 5 incolo parca. Mai precis, ce resurse erau implicate (oameni, echipamente, etc) si care era costul tipografiei. Eu cred ca am obtinut un pret mult mai mic si nu cred ca va fi o problema sa oferi o propunere grafica, cu ideile tale la care sa alaturi costurile de executie. Sunt convins ca, in acest an auster daca vor fi mai mici sau egaLE vei obtine tui lucrarea.
  Despre ziar eu cred ca va apare in continuare. Nu stiu exact sa-ti spun de cand si cine il va face insa, Primaria ca si institutie are nevoie sa raporteze (intr-un fel care sa fie accesibil si celor care nu utilizeaza internetul) ce face cu banii nostrii, ori, asta a incercat sa faca aceasta “trompeta a primariei”. Este deductibila dorinta ta de a acapara atentia dar nu uita, nu toti folosesc internetul in conditiile in care si dansii au nevoie sa cunoasca activitatea unei institutii careia, periodic ii plateste taxe.

  Răspunde
 12. Gelu - BL
  Gelu - BL says:

  Despre felul in care arata ziarul pana la noua formula, nu ati pomenit nimic sau… imi scapa mie? Erati mai informati? continea mai multe materiale? Nu cred. Daca ma chinui mai gasesc si eu formula veche. Lucrez deja la un alt proiect dar voi incerca sa conving in continuare ca oferta mea e mai buna. Daca isi va lua altcineva un angajament pe un pret mai mic… castiga Buftea diferenta de pret. Eu nu mai propun acelasi pret pentru acest an. Uite.. ai un punct de plecare…

  Răspunde
 13. Gelu - BL
  Gelu - BL says:

  erata: proiectul la care lucrez nu are leg cu buftea azi insa pentru aceasta publicatie ma voi stradui sa arat ca am pretul cel mai mic in conditiile impuse de beneficiar.

  Răspunde
 14. Oana
  Oana says:

  Gelule, esti in continuare praf. Ex, dle ziarist: sa le raspund tuturor, nu la toti. Nostri niciodata nu se scrie cu doi de “i”. Intri…si asa mai departe. Sa faca altii mai mult. Am impresia ca stai pe teren alunecos daca faci afirmatiile astea. Si daca o sa fie cazul, o sa ma vezi si atunci. Sau o sa imi exprim nemultumirea, daca o sa existe, si atunci:)) (sa fiu in ton cu tine). Si sa avem iertare, dar nu a fost singura greseala, impardonabila, din ziar. Toate greselile sint impardonabile pentru un om care lucreaza cu limba romana si care reda, celor care nu au posibilitatea de a accesa informatiile pe net, faptele asa cum le vede.

  Răspunde
 15. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  [quote]Bogdan, fiind vecinul primariei cu unul dintre cele mai bune spatii comerciale pe care nu multi au sansa sa le obtina,[/quote]

  Așa, ăsta ți-e stilul… escroc mic!

  Bă, nu că nu ai ști, dar o arunci in cel mai jegos stil, poate o mușcă fraierii… Eu nu am obținut nimic de la nimeni, cu atât mai puțin de la primărie! Eu plătec o chirie imensă pentru spațiul ăla unui inteprinzător privat pe care il doare in 14 că 3 luni pe an activitatea mea e moartă!

  Nu e ca in cazul altor spații care erau focare de infecție, iar primarul le-a dat gratis oricui a vrut să bage bani!

  Iar bagi d’astea, Gelule? Mă căutați de 3 ani de zile, doar-doar mă pindeți cu ceva! Și pentru că nu reușiți fabricați dicuții d’astea.

  Hai că nu vreau să-ți mai acord importanță, n-are rost, nu e vina ta, e vina celor care te plătesc. Intoarece-te la proiectele tale… v-ați murdărit la gură de cuvântul ăsta pompos și nici nu știți să scrieți românește. Ai băut din aceeași carafă cu prietenul tău liberal! Proiecte…. Te doare capul!

  Răspunde
 16. Gelu - BL
  Gelu - BL says:

  [quote name=”Expresul de Buftea”][quote]Bogdan, fiind vecinul primariei cu unul dintre cele mai bune spatii comerciale pe care nu multi au sansa sa le obtina,[/quote]
  Bă, nu că nu ai ști, dar o arunci in cel mai jegos stil, poate o mușcă fraierii…..![/quote]

  Bogdane, nu stiu de ce-ti desconsideri cititorii catalogandu-i fraieri. Ei te-au adus in pragul de a te crede un mic “bl”ogul 🙂 hai spor la treaba si… nu uita sa vii cu datele de mai sus pentru a ma pune in situatia sa ma tin si eu de cuvant. Pana atunci… mai balacareste-ma un pic… imi face bine la imagine. Arata ca sunt. Chiar si sub forma de praf (subscriu Oanei)

  Răspunde
 17. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Tu ii faci fraieri, mă, ori de câte ori arunci jeguri d-astea… chiar crezi că aici stai de vorbă cu toate gâștele din sat! Nu mai halește nimeni fitile d-astea de la tine!

  Numa’ de gură ești bun…

  Răspunde
 18. Oana
  Oana says:

  [quote name=”Gelu – BL”][quote name=”Expresul de Buftea”][quote]Bogdan, fiind vecinul primariei cu unul dintre cele mai bune spatii comerciale pe care nu multi au sansa sa le obtina,[/quote]
  Bă, nu că nu ai ști, dar o arunci in cel mai jegos stil, poate o mușcă fraierii…..![/quote]

  Bogdane, nu stiu de ce-ti desconsideri cititorii catalogandu-i fraieri. Ei te-au adus in pragul de a te crede un mic “bl”ogul 🙂 hai spor la treaba si… nu uita sa vii cu datele de mai sus pentru a ma pune in situatia sa ma tin si eu de cuvant. Pana atunci… mai balacareste-ma un pic… imi face bine la imagine. Arata ca sunt. Chiar si sub forma de praf (subscriu Oanei)[/quote]

  Hai ca ma uimesti din nou. Ai subscris:))? Da-ma dracu’! N u Bogdan ne-a facut fraieri. Este o expresie uzitata, figura de stil, ca si cum tu gindesti asa despre noi.

  Răspunde
 19. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  [quote name=”crucea roz”]La sfarsitul colindului trebuiau sa se semneze cu *grup sanitar!nu ar fi fost nicio diferenta[/quote]

  Să nu râmână in pom discuția… Ai ințeles greșit!

  Colindul n-are legătura cu cei de la crucea roșie, era pe altă pagină.

  Iar grupul statutar nu e la semnătură, ci e o precizare, să nu creadă, probabil retardații, că Eminescu și ceilalți trăiesc bine-mersi in Buftea și vegheză primăria.

  Răspunde
 20. 2012
  2012 says:

  Iar discutati discutii si nemultumiri mult prea personale . Si cuvintele folosite sunt prea tari . Viata noastra va fi mai buna daca ne irosim timpul discutand despre ,, colinde ” , ,, jeguri ”, cititori fraieri ”, etc. Incercati sa fiti rezonabili . In loc sa propuneti discutii care sa formeze un simt civic si care sa socializeze va pierdeti in mici rafuieli care nu fac decat sa va decredibilizeze .
  Este adevarat ca aceasta foaie colorata nu prezinta decat realizari marete si este un mijloc de a face propaganda ieftina primarului . Chiar tot ce se intampla este pozitiv ? Nu ar trebui sa aveti si o pagina culturala ?,….dar de unde evenimente culturale in Buftea ? Asa zisele lucrari de asafaltare , de betonare , de montat borduri si pavele au fost realizate in baza unor proiecte ale unor specialisti sau dupa ureche ? Calitatea acestora este garantata de cineva ? Sunt documente care atesta aceasta calitate ? Va place aceasta calitate ? Ce ziceti de dalele de pe b-dul M. Eminescu ? In aceasta foaie colorata ati publicat vreodata anunturi pentru achizitiile publice ? Ati anuntat graficul sedintelor de consiliu local astfel ca cetatenii sa poata asista la aceste sedinte ? Nu este de interes public sa aflam si noi cat costa aceste impliniri marete ? Nu de alta dar inteleg ca aceasta foaie colorata este tiparita pe banii nostri . Nu cred ca este vreun cetatean din acest oras care sa vrea sa plateasca pentru informatii trunchiate sau deformate . Ceea ce stiu este ca 1000 de euro este echivalentul la 40 de metri de canalizare iar orasul are o adevarata problema cu inexistenta acesteia pe destul de multe strazi . Mai stiu ca bugetul local , din venituri proprii , a fost in anul 2010 in valoare de 6 milioane euro . In afara de cheltuielile curente si de personal am putea afla din asa zisul ziar platit de noi ce s-a facut cu acest buget ? Faceti o publicatie de informare ci nu una de preaslavit primarul ! Acesta cheltuie banii nostri nu ai lui .

  Răspunde
 21. nume
  nume says:

  [quote name=”Expresul de Buftea”]Ai băut din aceeași carafă cu prietenul tău liberal! [/quote]
  Daca e vin la carafa – Crama Oprisor, e posirca clar !

  Răspunde
 22. bob de basesti
  bob de basesti says:

  Umberto l-as fi apreciat pe Gelu daca ar fi lucrat la [b]Dosarele Istoriei[/b] nu la [b]Buftea Azi[/b]. Daca nici titlul Buftea Azi nu-ti spune nimic atunci [b]Buftea Ieri[/b] se vede mai bine?

  Răspunde
 23. Vuvuzela RO
  Vuvuzela RO says:

  Draga, intre tine si Clit … nu e mare diferenta! Crede-ma! Amandoi cu cenzura si neseriozitatea. Si amandoi…. de partea lui Don MELONE…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.