Tricolorul Buftea s-a nascut mort!

Amicalul cu cei de la Tunari a confirmat zvonurile legate de abandonarea ideii de fuziune dintre Tricolorul Breaza si CS Buftea. Dupa cum spuneam si intr-un articol recent, ideea fuziunii era buna, dar riscanta. Am fost certat si criticat pentru tupeul de a pune la indoiala aceasta “mareata” idee si de a atrage atentia ca de la aceasta fuziune, cu o echipa a unui personaj dubios, si pana la pierderea/vanzarea echipei, nu mai e decat un pas.

Se pare ca intre timp, chiar daca s-a votat fuziunea in Consiliu, cineva si-a dat seama cam cati bani face si cam ce ii poate pielea acestui Constantin Anghelache. Astfel ca, cel putin

deocamdata, fuziunea dubioasa a picat. Echipa ramane cu numele CS Buftea si cu aproape acelasi lot de anul trecut, dar trecem la pierderi pe cei mai buni jucatori, Plopeanu, Ardeleanu si Dan Paun, care nu au mai continuat la noi.

De remarcat ca nici Lavi Hrib nu a mai fost pe banca, desi construise o echipa frumnoasa anul trecut. Am scapat de acea riscata fuziune, dar jocurile de culise au lasat urme in echipa. In lipsa lui Hrib, pe banca au stat fostul sau secund si Titi Mande (fost?) presedinte al sectiei de fotbal. Si pentru a confirma ideea ca apele sunt tulburi la echipa, in momentul schimbarii capitanului Andrei Dumitrescu, banderola a ramas undeva “in aer”, nimeni nedorind sa o poarte. Darius Badea, fundasul care a purtat de mai multe ori banderola, a strigat catre banca: “las-o dracu, da-o afara, ca asta a stricat tot”. Si n-a mai purtat-o nimeni.

Meciul a fost tipic unui amical, cu multe schimbari, faze de poarta si marcaj lejer, astfel ca s-a terminat 5-4 pentru noi, dupa ce am fost condusi cu 1-0 si 4-2, si am revenit la 2-1. Atacantul Robert Ionita a aratat o mare pofta de joc, inscriind de doua ori, CS Buftea incepand cu urmatoarea formula:

Panaite – Negrea, Tutunaru, Badea, Stroie – Stoica, Udrea, Surugiu, Gosman – Dumitrescu, Ionita

Foto:

Video:

Alte amanunte si poze gasiti pe liga2.ro

 

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.