Tragedie in Mogosoaia


Barbatul din Mogosoaia, care si-a injunghiat fosta sotie, furios ca nu-i mai dadea nicio sansa, nu va raspunde in fata legii. Individul nu si-a asumat pacatul si si-a luat zilele.

Dupa ce l-au cautat toata noaptea, politistii au fost anuntati in zori, de un pescar, ca principalul suspect s-a spanzurat la marginea unui lac. Anchetatorii au gasit intr-o masina parcata in apropiere si arma crimei. Povestea in sine este plina de elemente revoltatoare. Biata femeie, obtinuse un ordin de restrictie, pe numele criminalului, care s-a dovedit a fi doar o hartie de arunat la cos.

George si Lili au fost casatoriti 20 de ani. S-au iubit mult spun apropiatii, insa violenta barbatului a facut-o pe sotia lui sa se indeparteze. “Era gelos si i-a zis, o batea mereu si ii spunea ca sa se intoarca si ea nu a mai vrut, daca nu mai se intelegea, n-a mai vrut”, au povestit cunoscutii.

Lili a divortat acum o jumatate de an. George ar fi incercat sa repare relatia si a dus-o la Paris. Lili insa nu a dorit sa continue ba mai mult a obtinut un ordin de restrictie pentru ca se simtea hartuita.

VIDEO si articolul intreg pe linkul urmator.

Barbatul din Mogosoaia care si-a ucis fosta nevasta, gasit spanzurat intr-o comuna de langa Bucuresti, dupa 15 ore de cautari

]]>

3 raspunsuri
  1. Bogdan Tobă
    Bogdan Tobă says:

    [url]http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/sicriu-acoperit-cu-flori-pentru-asistenta-de-38-de-ani-din-mogosoaia-ce-a-fost-ucisa-de-fostul-sot-intr-o-criza-de-gelozie.html[/url]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *