Terenul de sport a devenit parcare

In sfârșit s-a rezolvat problema terenului de sport, construit intr-o zonă destul de nepotrivită, la Blocurile Vechi. Cetățenii din zonă, in general de vârsta a treia, nu au fost de acord cu menținerea acestui teren din cauza gălăgiei provocate de copiii care se jucau.

Nu știu de ce reprezentanții primăriei nu au discutat cu ei inainte de construirea lui, cert e că acum primăria a găsit soluția pentru rezolvarea acestei probleme… l-au transformat in parcare, astfel impăcându-i pe locatari.

Noi am propus un Fitness Park in locul lui, dar se pare că altele sunt prioritățile. Nu se poate să nu te incerce o tristețe când vezi cum parcările inlocuiesc locurile de joacă! Eu mă uit la mine intre blocuri, unde ne jucam in copilărie și e trist să vezi acum o parcare supra aglomerată, iar in fața blocului nu mai face nimeni gălăgie. Cu căștile pe urechi și ochii in calculator, copii și-au găsit alt “loc de joacă”.

]]>

30 raspunsuri
 1. u...
  u... says:

  despre ce s a intamplat cu terenul de baschet ar trebui sa comenteze cei ce locuiesc in zona(mai ales cei ce au dat in judecata consiliul local si pe primarul care a fost intre aniii 2008- 2012 pentru a contesta destinatia acestui teren)

  Răspunde
 2. chinta de culoare...
  chinta de culoare... says:

  La 200 de metri se va construi in primavara o sala de sport., acoperita, incalzita, in conditii civilizate. Sa-i lasam pe cei de virsta a treia in linistea lor, cele citeva blocuri reprezinta inceputurile cinematografiei, locatarii erau tineri acum 50 de ani si-si doresc odihna tihnita. Problema nu venea din partea celor mici, ei nu consumau alcool, nu spargeau seminte pina la ora 3 din noapte si nu-si bagau organele de reproducere in toate gurile care-i dojeneau. Uitasem, nu stiu la ce foloseau o groaza de seringi, din alea subtiri, probabil “tinerii amatori de baschet” sufereau de diabet si isi bagau in vena sare de lamiie cu vodca. Mare pacat ca s-a distrus un asemenea “loc de joaca”. Si cum e absolut normal, Pistol e de vina !

  Răspunde
 3. bob de basesti
  bob de basesti says:

  Chinta? Ai cumva informatii mai clare? Noi cei din zona nu stim nimic, nu a transpirat nimic din primarie cu referire la o sala noua de sport in Studio. Cat despre noua parcare…. sa le aduca liniste vecinilor, o liniste fara masura.

  Răspunde
 4. insolventul
  insolventul says:

  bob, asa este. Informatiile sunt publice, de la 1 ianuarie terenul pe care sunt parcarile ( alea de langa Barbosi ) va fi eliberat si acolo va fi sala.Cu riscul de a deveni agasant repet prezenta la sedintele CL, pe primele cinci le-am anuntat din vreme, apoi am renuntat, ecoul participarii fiind zero. Bineinteles, clevetirile curg, intr-un procent zdrobitor, fara fundament, “dupa ureche” sau dupa cum bate viscolul. Nu inteleg chestia cu transpiratia privind viitorul urbei noastre. Ar fi normal oare, sa vina cate un tzipuritor, cu o toba ( nu cu Toba, una din aia din care am avut noi in campanie de ne injura lumea de la balcoane si alergau cainii spre Crevedia… ) si sa zbiere din toti rarunchii ce si cum ? Mi-ar pare depasit si desuet un astfel de comportament in conditiile in care mijloacele de informare clare, precise, ne sunt la indemana. Nu fi rau, la o liniste “fara masura” ajungem cu totii mai devreme sau mai tarziu, batranetea nu e o boala, uneori poate fi considerata o virtute, mai ales daca n-ai trecut prin viata ca un pasager fara bilet…

  Răspunde
 5. nume
  nume says:

  “locatarii erau tineri acum 50 de ani si-si doresc odihna tihnita. ‘
  Locatarii astia reprezinta zona non e-uri, care o sa apuce peste 90 de ani. Acolo erau niste garaje vechi care nu deranjau pe nimeni. Sa faci din terenul ala loc de parcare reprezinta cea mai crasa lipsa de inspiratie din partea conducerii, Stoica style. El darama si facea parcari.

  Răspunde
 6. Mike
  Mike says:

  Informatiile sunt publice pe dracu’! Nimic nu e public! Totul e mormant!

  Am cerut sa ni se spuna si noua ce e cu SC PRO DENY CONSTRUCT SRL si cum a ajuns firma asta din Peris sa lucreze in Buftea.

  Am cerut sa ni se explice situatia lui Stan Stefan, pensionarul de 74 de ani angajat pe 1500 Ron ca agent de securitate(??!!) la primarie.

  Se cuveneau explicatii publice, pe toate canalele media, cu privire la sutele de milioane, bani din bugetul local, cheltuiti de 1 decembrie pe fasole si manele in interesul direct al USL-ului si al lui Hellvig.

  Nu a explicat nimeni ce e cu patinoarul din centru. Al cui este si care este suma platita de primarie pe chirie. Oamenii sunt lasati sa creada ce vor. Astfel multi – printre care si eu – cred ca este vorba de patinoarul lui Doru Cioarec iar banii din buget se invart in imediata apropiere a primarului sau chiar la el in conturi.

  Nu am primit informatii publice cu privire la sutele de milioane care s-au cheltuit pe proiecte tehnice aberante pentru lucruri neinsemnate si caraghioase. (gheretele de tabla pentru pubelele rosal au avut nevoie de proiect tehnic de 800 de milioane??? Dar oare cat au costat ele?)

  Nu se stie nimic de miliardele pompate in taiatul ierbii intr-un an extrem de secetos la fel cum nimeni nu ne-a explicat de ce numerele de inmatriculare ale masinilor primariei au fost schimbate.

  Sper ca toate aceste lucruri sa se lamureasca inainte ca oamenii sa va asculte sfaturile si sa vina la sedintele de consiliu, ca e posibil sa nu vina singuri ci cu niste oameni care stiu sa puna intrebari, pentru ca aia e meseria lor….

  Răspunde
 7. Mike
  Mike says:

  Pe mandatul precedent se auzea ca zona parcarilor din Studio este dedicata constructiei unor blocuri ANL. Evident ca pentru tinerii din oras este mult mai importanta o locuinta decat un teren de batut mingea, ca, Slava Domnului, nu stam chiar asa de rau la capitolul asta, spre deosebire de problemele locative ale tinerilor.

  De ce s-a schimbat destinatia acelui teren acum cand domnul Pistol l-a facut deputat, pe banii nostri, pe ministrul dezvoltarii, Hellvig. Noi cand profitam de pe urma lui?

  Daca cineva din primarie crede ca rezolva problemele tinerilor din Buftea cu o sala de sport atunci sigur are rahat in cap! In cazul asta asteptam o partie de schi, o telegondola, un bazin cu apa termala si namol oferita de Raja si, negresit, hramul orasului!

  Răspunde
 8. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  [quote name=”insolventul”] Cu riscul de a deveni agasant repet prezenta la sedintele CL, pe primele cinci le-am anuntat din vreme, [/quote]

  Nu e adevărat, doar pe prima sau/si pe a doua.

  Răspunde
 9. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  [quote name=”chinta de culoare…”]Sa-i lasam pe cei de virsta a treia in linistea lor, cele citeva blocuri reprezinta inceputurile cinematografiei, locatarii erau tineri acum 50 de ani si-si doresc odihna tihnita. [/quote]

  Nu era mai bună ideea unui cimitir? Pentru odihnă tinhită era mult m ai practic.

  Pe mine nu m-a intrebat nimeni dacă sunt de acord sa mi se pună patinoarul sub geam și nici măcar rahaturile alea de foișoare unde beau copiii noaptea și cântă manele.

  [quote name=”chinta de culoare…”] Problema nu venea din partea celor mici, ei nu consumau alcool, nu spargeau seminte pina la ora 3 din noapte si nu-si bagau organele de reproducere in toate gurile care-i dojeneau. Uitasem, nu stiu la ce foloseau o groaza de seringi, din alea subtiri, probabil “tinerii amatori de baschet” sufereau de diabet si isi bagau in vena sare de lamiie cu vodca. Mare pacat ca s-a distrus un asemenea “loc de joaca”. Si cum e absolut normal, Pistol e de vina ![/quote]

  Patetic… In primul rând deveniti paranoici cu ironia asta de 2 lei “Pistol e de vina”. Dacă citeai cu adevărat, vedei ca am criticat ideea incă de cand s-a construit. Pe urma aia cu seringile e o minciuna. Nu era nicio seringa acolo. Daca era gălăgie noaptea, altele sunt măsurile de aplicat… lumina, camera video, politie. Desființați naiba si zona “Doina” că și acolo e balamuc noaptea… și faceti parcări!

  Răspunde
 10. chinta de culoare...
  chinta de culoare... says:

  chinta de culoare, bob de basesti, mike, nume, vasilica, insolventul, lenroc, aditza, valy, ionut, caz, antonescu, vlad, aiurea, ela, oreste, dama de pica, rex, etc., sint pseudonime fara identitate. N-ati vrea voi sa stea cineva din primarie cu ochii beliti pe monitor si sa va raspunda la toate intrebarile ? Pai nu e mai corect sa vii la primarie si sa spui ca vrei niste raspunsuri clare, concise si mai ales reale, deoarece legea iti da acest drept ? Cu nume, cu prenume, cu subiect si predicat, cum e logic si normal. Daca nu primesti raspunsurile, e foarte corect sa faci tapaj, orice. Pai voi vreti sa dati cu bolovani, sa spargeti geamurile si apoi sa va faceti ca n-ati mincat usturoi si nu va miroase gura. Domnule Toba, nu te-a intrebat nimeni de patinoar, e adevarat, ai dreptate. Tot nimeni nu ti-a reprosat ca pe o raza de 30 de metri miroase a ulei incins si a prajeala si nu suntem obligati sa suportam acest miros. Cit priveste folosirea terenului respectiv pentru cimitir, pentru a avea o odihna mai tihnita locuitorii zonei, ma uimesti un pic. Mai ieri cainai o doamna al carei sot decedase si erai patetic spre lacrimogen, azi trimiti o masa de oameni tocmai acolo. Cind erai sincer, atunci sau acum ? Cu seringile nu-i minciuna, e adevar pur, poate fi confirmat de multe persoane si de autoritatile de ordine publica care au fotografiat in repetate rinduri ce meciuri frumoase de baschet se petreceau acolo. Tot de curind spuneai ca spatele blocului e plin de masini, acum persiflezi sugerind sa sa faca parcari. Hotaraste-te ce vrei, ce-ti doresti, s-ar putea sa se indeplineasca daca o faci cu rivna. Altfel, partizanezi intr-o directie gresita incercind sa amendezi ceea ce nu-i de amendat. Risti sa devii necredibil, stare foarte nefericita pentru un independent, cu opinii libere si corecte, asa cum cred eu ca esti. Sau cum vrei sa pari.

  Răspunde
 11. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  Jur că Stoica a avut un discurs la fel ca asta, aici, acum vreo 2-3 ani! Anonimi din echipa lui ni se adresau la fel… Tu sigur ai fost cu el și acum ai cotit-o după cireș.

  [quote]Tot nimeni nu ti-a reprosat ca pe o raza de 30 de metri miroase a ulei incins si a prajeala si nu suntem obligati sa suportam acest miros[/quote]

  Se cunoaște că te hrănești de la buget când faci comparații d-astea tâmpite!

  Răspunde
 12. Mike
  Mike says:

  [quote name=”chinta de culoare…”]… Pai nu e mai corect sa vii la primarie si sa spui ca vrei niste raspunsuri clare, concise si mai ales reale, deoarece legea iti da acest drept ?… [/quote]

  Iti dau un sigur argument pentru a sustine opinia mea potrivit careia primaria, prin primarul Pistol, tace, le face si ne ia drept prosti pe toti!

  Cazul “Stan Stefan – pensionarul de 74 de ani angajat la primarie” a aparut pe toate site-urile din Buftea dar si pe facebook. A fost mult comentat de foarte multi bufteni si citit de si mai multi. Ilegalitatea angajarii lui Stan Stefan era si este clara si evidenta pentru toata lumea, nu mai revin.
  In aceasta situatie se impunea, era obligatoriu, ca primarul Pistol, prin biroul de relatii cu publicul (sau printr-un consilier personal mai rasarit) sa emita o informare publica prin care sa lamureasca opinia publica, cea care sanctioneaza la alegeri. Sa explice cine este de vina si masura care s-a luat impotriva lui!

  Tu cum zici ca trebuia sa procedam in acest caz? Sa ne invoim de la serviciu, sa mergem la usa primariei si, oficial, cu buletinul in mana, sa-l cautam pe primar si sa-l tragem de maneca, nu? Sa-i batem obrazul ca-si bate joc de banii nostri….
  Pai nu mai bine, peste 4 ani, ma duc la vot si votez pe altu?

  Pe intelesul vostru, in situatia asta noi n-avem nevoie de niciun raspuns! Voi aveti nevoie sa ne lamuriti, intelegi? Ca daca nu ne lamuriti, cazul Stan Stefan ramane o pata (inca una) pe imaginea lui Pistol iar peste 4 ani nu o va putea sterge nici cu cei deja consacrati 300Ron/vot!

  Răspunde
 13. chinta de culoare...
  chinta de culoare... says:

  Pai mai bine decit tine nu stie nimeni cu cine am fost. Esti baiat destept, nu te pripi, mai analizeaza ! Mike, ai viziuni, esti destupat la minte, nu te precipita. Poti face o cerere cu doleantele tale, cu nelamuririle si asazisele faradelegi. O depui la registratura sau o poti lasa la paznicul de la poarta cind vrei, cind iti permite timpul. Mai treci pe acolo si iti iei nr.de inregistrare tot cind doresti. Daca in 30 de zile nu primesti raspuns poti face orice doresti sa-ti manifesti nemultulirea. Nu cred ca nu vei primi ceea ce doresti sa afli. Asa, pe facebook, pe site-uri particulare, sub diverse pseudonime, cu acuzatii culese dupa ureche, e mai greu sa primesti un raspuns oficial. Domnule Toba, nu am vrut sa fac afirmatii timpite, nu am vrut nici sa va supar, am dorit sa fiu realist. Din fericire pentru mine nu ma hranesc de la buget, asta nu ma impiedica sa percep un miros sau altul. Nu mi-ati spus nimic despre locul in care doriti sa mearga batrinii aceia… Poate pentru ca nici dumneavoastra nu va hraniti de la buget si-i considerati o povara, o repetabila povara.

  Răspunde
 14. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  Hai s-o lăsăm, că nu aungem nicăieri. Dacă intri pe linkul de jos poate vei intelege in sfarsit că asta era si părerea mea inca de la construirea lui. Daca n-ai mai fi aja indârjit cu mine, am putea ajunge la consens si in alte privinte.

  [url]http://expresuldebuftea.ro/noutati/noutati-din-buftea/2457-ce-s-a-ales-de-terenul-de-sport-de-la-blocurile-vechi[/url]

  Răspunde
 15. nume
  nume says:

  [quote name=”Bogdan Tobă”]Nu era mai bună ideea unui cimitir? Pentru odihnă tinhită era mult m ai practic.

  Pe mine nu m-a intrebat nimeni dacă sunt de acord sa mi se pună patinoarul sub geam și nici măcar rahaturile alea de foișoare unde beau copiii noaptea și cântă manele.

  [/quote]

  S-a ras. Total de acord.

  @chinta de culoare
  Sorry, eu nu am intrebat pe nimeni nimic, am facut unele observatii / emis unele pareri personale.

  Răspunde
 16. valetul de caro
  valetul de caro says:

  Acum am vazut postarea, nicigind sa fiu indirjit, nu am de ce. Remarca se vroia o pilda, nu o imputare. Pe nume l-am enumerat doar pentru ca scrie sub pseudonim desi observatiile lui pertinente si aprofundate ar merita identitatea reala. Imi plac cartile de joc, de la pacalici la dama de pica, de la asul de trefla la valetul de caro. Imi plac pentru ca pe o fata sint la fel iar pe cealalta fiecare isi dezvaluie rostul si valoarea. Te pripesti adminule cu inregimentarea intr-o barca sau alta. Si tu ai fost sau inca mai esti catalogat ca acolitul lui Stoica, iti convine ? Cum iti place independenta, sint convins ca nu. Nici mie, daca-mi permiti.

  Răspunde
 17. nume
  nume says:

  Multumesc pentru aprecieri. Zona “blocurile vechi” e populata de 99% pensionari. Amplasarea pietii Studioului in zona aia a fost o mare prostie, o miscare anticomert. Un drum care duce catre nicaieri (fundatura), posibila clientela falita, iesita din zona activilor acum 30 de ani.

  Răspunde
 18. razvan de la putere
  razvan de la putere says:

  Sa fiu corect stoica a venit cu proiectul si cu fotografii cind a demolat garajele si am vazut ce urma sa se construiasca si sa deschida circulatia si asa sa facut si stiam toti din zona,nu a comentat nimeni si ne-a scos din mizeria de aici,ulterior GUTA si inca 2 oameni de-ai lui pistol ne-a incitat impotriva terenului dar a fost dat in administrarea asociatiei de la noi chiar intro sedinta de consiliu dar noi nu suntem in stare sa ne gospodarim singuri si bine ca ne-a inchis si strada ca faceam galagie PE UNDE DRACU INTRA POMPIERI????????

  Răspunde
 19. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  [quote name=”valetul de caro”] Te pripesti adminule cu inregimentarea intr-o barca sau alta. Si tu ai fost sau inca mai esti catalogat ca acolitul lui Stoica, iti convine ? Cum iti place independenta, sint convins ca nu. Nici mie, daca-mi permiti.[/quote]

  Poate mă pripesc. Doar prostii interesati din tabara Pistol m-au catalogat intentionat ca acolit al fostului, așa că nu mă agit in privința asta. Cei realiști știu despre ce e vorba. Părerea lor contează pentru mine, nu aparatul de prostit din slujba lui Pistol.

  Răspunde
 20. u...
  u... says:

  nu vreau sa intervin prea mult in aceasta discutie dar vreau sa va spun cateva lucruri.
  1 dupa ce s au daramat garajele s a construit acel teren de baschet
  2 aproximativ 100 de persoane ce locuiesc in blocurile vecine terenului au dat in judecata primaria pentru demolarea terenului de joaca
  3 desi s a stabilit ca acest teren nu are autorizatie de constructie procesul s a pierdut
  4destinatia aprobata de consilul local a fost de parcare
  5cei care au pierdut procesul si au facut singuri dreptate taind cosurile si portile
  6 terenul nu a mai fost folosit aprox 1 an
  7pe aleea parc au loc mici curse de masini
  8 pe aleea parc pasteau caii celor din zona 23 august
  9 pe aleea parc sunt 2 parcuri unde se joaca copii sub 7 ani
  in aceasta zona sunt multe probleme ,bogdane chiar te rog daca ai timp sa mergi in zona si sa asculti cetatenii ce locuiesc acolo pentru a putea vorbi pe lucruri concrete

  Răspunde
 21. razvan de la putere
  razvan de la putere says:

  nu cumva tu esti un fost jurist la primarie care ne-ai pacalit sa semnam acea hirtie?????inainte il sunam direct pe primar cind aveam cai aici,acum sunt mai multi si nu avem pe cine suna. primarul era de vina ca vecini nostri alergau cu masinile?Terenul apare in planuri de aceea ati pierdut procesul,daca nu avea autorizatie cistigam noi.DE CE NU SUNTEM REALISTI SI SA NE ADUCEM AMINTE DE O MARE GROAPA IN FATA ACM-ULUI SI CA TREBUIA SA VENIM CU BARCA UITAM REPEDE

  Răspunde
 22. Bogdan T.
  Bogdan T. says:

  [quote name=”u…”]in aceasta zona sunt multe probleme ,bogdane chiar te rog daca ai timp sa mergi in zona si sa asculti cetatenii ce locuiesc acolo pentru a putea vorbi pe lucruri concrete[/quote]

  Și voi și alți bufteni din alte zone mă puteți contacta pe mail la contact@expresuldebuftea.ro și putem sta de vorbă despre orice la fața locului.

  Zona voastră e totuși una dintre cele mai liniștite, n-ati vrea să stiți cum e in altă parte.

  Și totuși sunt mulți care susțin că știau că se va construi un teren de sport acolo, au fost inștiințați și au fost de acord. Că s-au sucit unii după aia, e altceva…

  Răspunde
 23. insolventul
  insolventul says:

  Iar o sa spui ca dintii mei sunt infipti in buca cuiva. Pai in perioada aia Constructiile trebuiau sa fie Complete, pavelele duduiau, baloanele cu urari personale aveau dimensiunea dirijabilelor. Latram la luna, luand castane si capace cu nemiluita, sperand in sinceritate si transparenta… Incep sa cred ca greseam. Si atunci, si acum.

  Răspunde
 24. Bogdan T.
  Bogdan T. says:

  Haideți să n-o mai dăm după cireș… construcțiile au fost “complete” atunci, vor fi și acum, Baloanele la fel, sincertatea și transparenta tot alea. Ce naiba, suntem copii? E aceeași Mărie, nu incercați să sperați altceva, nu vă avântați cu comparații, că lumea ține minte și taxează.

  Răspunde
 25. Oreste
  Oreste says:

  Dupa parerea mea e mai rau acum. Pe mandatele trecut se fura de unul, doi sau cati sa-i numeri pe degetele de la o mana. Acu fura o sleahta de 30-40 de inshi…..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.