Taverna Studioului, acum si in Centru


La 4 ani de la infiintare, Taverna Studioului, deja un brand in oras, continua sa creasca.

Proprietarii acestui restaurant au decis sa deschida un punct de lucru si in Centru, pe strada Eroilor, indentificand probabil o oportunitate serioasa in zona. E vorba de renovarea din temelii a vechii cladiri de langa scoala nr. 2, unde pe vremuri era magazinul de chimicale. Cladirea nu e foarte mare, are parter si mansarda, si probabil loc pentru terasa in spate.

Contactati de noi, reprezentantii Tavernei Studioului nu au dorit sa dea detalii deocamdata, ci doar au confirmat ca acolo se va desfasura o activitate comerciala.

Cam unde poti iesi seara in Centru, sa fii aproape de casa? Nu prea ai variante. E nevoie de un nou restaurant in Centru? Un bar de fițe? Cafenea? Poate un pub?

]]>

4 raspunsuri
 1. Hadrian
  Hadrian says:

  Locatia cu pricina face parte dintr-o proprietate particulara. mai exact, proprietar este doamna Dora Irimescu (fosta educatoare…).
  Tot ce a fost acolo pana in revolutie, practic a fost impus.
  Dupa revolutie ce a functionat acolo, a fost in regim de chirie.
  Ma intreb daca de data asta si-a vandut partea de casa sau tot inchiriere va fi.

  Eu daca as fi scris ceva despre afacerea cu pricina (daca as fi avut site-ul tau sau altul) as fi facut-o pe bani grei. Nu neg ca afacerea nu are succes, eu insa nu i-am calcat pragul vreodata si nici nu o voi face. Am eu unele idei fixe privind atribuirea si concesionarea unor locatii aici in oras. Proprietarii afacerii (ca sunt mai multi) au facut ce trebuie ca sa obtina centrala termica in care se desfasoara de 4 ani, daca nu ma insel afacerea. Pentru acea centrala termica nu s-a facut licitatie de atribuire, cu toate ca s-au prezentat mai multe oferte. Va pot spune cu ce au venit ceilalti doi ofertanti: unul cu planul unei gradinite mai elitiste, celalalat cu spatiu de recreere pentru pensionari.
  Cunosc persoana ce venise cu planul gradinitei, ii cunosc performantele si va spun ca in prezent nu avem asa ceva in Buftea. Cu toate astea nu a trecut.

  Răspunde
 2. Hadrian
  Hadrian says:

  Despre Pizza Romana sincer imi pare rau. Chiar daca sediul e asa de kitch… A fost cea mai tare afacere deschisa pe teritoriul orasului. Am venit aici cu prieteni si colegi (unii lucrand in diplomatie, deci oameni umblati); toti au fost extrem de multumiti de produse. Singurul lucru in minus intotdeauna a fost servirea, dar se trece cu vederea pentru un oras mic ca al nostru. Cam de un an nu am mai intrat asa ca nu pot spune cum e acum.

  Răspunde
 3. Bogdan Tobă
  Bogdan Tobă says:

  [quote name=”Hadrian”]
  Eu daca as fi scris ceva despre afacerea cu pricina (daca as fi avut site-ul tau sau altul) as fi facut-o pe bani grei. [/quote]

  Nu fac reclama gratis pentru ca stiu cate resurse consum pentru a tine site-ul acesta. Dar asta nu am considerat-o reclama, ci o stire care a adus avantaje si site-ului. Are 1 000 de vizualizari (aproape toate unice si din Buftea) in doar 24 de ore! Sunt si peste 100 de like-uri!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *