Targusorul Brancovenilor

In prag de sărbători, din 15 decembrie, la Mogoșoaia s-a deschis “Târgușorul Brâncovenilor”, un loc special pentru copii, din inițiativa Primăriei Mogoșoaia.

Târgușorul este construit pe malul lacului, lângă Palatul Mogoșoaia, și are un patinoar, căsuțe cu bunătăți, spații de joacă și un mini palat Disney. Atmosfera și decorurile de basm atrag zi de zi foarte mulți bucureșteni, care au la dispoziție și o nouă linie RATB, din P-ța Victoirie.

Târgușorul va fi deschis tot timpul anului și a fost construit de o echipă de voluntari și angajați ai primăriei, iar in plus, mai mult de jumătate din costuri au fost suportate de partenerii Primăriei Mogoșoaia.

Foto: Florian Popescu  

Găseşti mai multe fotografii ca aceasta pe Expresul de Buftea
]]>

13 raspunsuri
 1. nume
  nume says:

  Ceea ce nu stie lumea este ca cel ce a conceput proiectul si l-a pus in practica la Mogosoia este buftean getbeget, avand sustinerea totala (din toate punctele de vedere) din partea conducerii primariei Mogosoia. Bravos, la mai mare !
  Proiectul se va extinde masiv o data cu venirea primaverii.

  Răspunde
 2. nume
  nume says:

  [quote name=”gino”]iti jur ca aflu cine esti si o sa discutam,nu trebuia sa o bagi pe mama in problema asta o sa_ti para rau de asta[/quote]
  Sigur, sigur. Deja tremur. Bruzli il bate pe vandam. Siktir.

  Răspunde
 3. gino
  gino says:

  Craciun fericit tuturor si ar fi momentul macar acum sa nu ne mai certam si sa fim mai buni unii cu altii,chiar si tie NUME iti doresc toate cele bune si hai sa incetam cu copilariile.Oricum ne contram degeaba ca nu se rezolva nimic.Doamne ajuta si sa speram ca va fi mult mai bine la anul.

  Răspunde
 4. Caz
  Caz says:

  Pentru adulti poate este ceva obisnuit , dar am fost acum cateva zile , cand inca mai era zapada , copiii veniti acolo erau extaziati , pentru ei este o lume de poveste , iar bucuria de pe chipurile lor descreteste orice frunte ! Merita o vizita ! Felicitari Primariei Mogosoaia si celora care au pus umarul la contsruirea Targusorului !

  Răspunde
 5. nume
  nume says:

  [quote name=”gino”]Craciun fericit tuturor si ar fi momentul macar acum sa nu ne mai certam si sa fim mai buni unii cu altii,chiar si tie NUME iti doresc toate cele bune si hai sa incetam cu copilariile.Oricum ne contram degeaba ca nu se rezolva nimic.Doamne ajuta si sa speram ca va fi mult mai bine la anul.[/quote]
  Pentru tine si pentru toti cei care strugurii sunt acrii :

  http://www.youtube.com/watch?v=MgaKiVswawU

  Nu e asa ca era mai bine sa fii ospatar in Anglia. Cu al’ cur tot ale’ oua !!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.