Talașman, locul 2 la Rânca

Bufteanul nostru, Bogdan Talașman a participat la etapele IX si X din Campionatul National de Viteza in Coasta al Romaniei, ce s-au desfasurat pe Transalpina, intre Novaci si Rânca.

In ambele etape, Talaș, sportiv in cadrul secției de automobilism a ASCS Buftea, a ocupat locul 2 la grupa N, clasa 2, dupa o lupta frumoasa cu Radu Necula și fără să aibă de data asta probleme majore la masina.

De precizat ca diin cauza situatiei de la AS CS Buftea, nu s-au putut folosi fondurile alocate dupa graficul initial, cauzand probleme pe parcursul intregului campionat. 
.
“Sper intr-o remediere cat mai rapida, pentru a putea ataca ultima jumatate a campionatului fara griji financiare, sansele la titlu fiind inca mari. In acest moment sunt pe locul 2, la doar 20 de puncte de contracandidatul la titlu, Radu Necula, dupa un abandon tehnic si neprezentarea la două etape.”  – Bogdan Talașman.
.
          
.
Sustinatori:  Miras International, Consiliul Local Buftea.

Credit foto: Sorin Pop
Credit video: Mircea Fekete

]]>

1 răspunde
  1. simplu
    simplu says:

    Daca nici cu sportul nu ne putem lauda in Buftea… cu ce sa ne laudam? Ce putem face sa scoatem orasul din umbra? De atatea ori a avut omuletu asta rezultate si nimieni cu bani nu ii sare in ajutor? 🙁

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.