Studiourile Buftea sunt istorie! Terenul scos la vânzare!

După ce a schimbat denumirea studiourilor din Media Pro in Bucharest Films, n-a investit nimic aici, a băgat societatea in insolvență, iar acum, in aprilie, o mare bucată din teren, de 40 000 metri pătrați, este scoasă la vânzare, in urma unei executări silite, pentru o datorie de 638.662 lei către o firmă care se ocupă cu comerțul auto, SC KFZ-MAG IMPEX SRL, dar și pentru 1 900 000 lei datorați Primăriei Buftea. Bucharest Film Studios a rămas și fără curent electric, iar angajații n-au mai fost plătiți din 2017. Inainte si după  11 fotografii şi un clip video Bucata de teren și clădirile scoase la licitație sunt incercuite cu negru in poza, sunt de la intrare, pe partea cu Crevedia, până la lac.  In video se vede o mare parte din ceea ce e scos la vanzare – garajul, anexe, turnul de observatie, terenurile. Masinile sunt nepornite din 2014 (ce a mai ramas din ele).

Pretul incepe de la 1.979.000 euro fara TVA. Sursă info și foto…  www.facebook.com/scutere.buftea . Pe această pagină puteți găsi sute de fotografii vechi, dar și actuale cu ceea ce a fost al nostru Studio Cinematografic Buftea, unde mii de bufteni, generații intregi, au lucrat.
    Toate temerile noastre in privința asta se pare că se vor adeveri… Studiourile vor fi istorie, au fost lăsate intenționat in paragină, căci acel teren pare perfect pentru ansambluri rezidențiale de lux. Buftea evoluează?! Cum ar fi să cumpere Primăria Buftea terenul? Fiți serioși… Nick Allder , multiplu premiat pentru efecte speciale (inclusiv Oscar cu Alien), despre această știre: Its a crime. Someone should have to answer for this. The government should take over, its a place of history „ Asta vine intr-un moment in care Bobby Păunescu a retras cererea de insolvență pentru Bucharest Film Studios. Motivul, a declarat Bobby Păunescu, este adoptarea, în ședința de Guvern de săptămâna trecută, a unui Memorandum cu tema: evaluarea și implementarea unei scheme de ajutor de stat privind investiția străină în domeniul cinematografiei.
 
Fotografia postată de Chiriac Eugen Stefan.]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *