Strada Studioului se transforma

Dupa trotuare si pista de biciclete cu stalpi si containere de gunoi in mijloc, dupa garduri uriase in zig-zag, strada Studioului primeste asfalt nou si niste insule pe mijloc, una in dreptul parcului Raja si probabil alte doua la intrarea dinspre soasea si in poarta Media Pro.

Ceea ce nu pare a fi rau. Doar ca asta, alaturi de ingustarea strazii si bordurile inalte, vor face aproape imposibila parcarea masinilor cetatenilor de la bloc. Pentru asta s-a amenajat deja o parcare si se intentioneaza amenajarea alteia, spre Media Pro. Ceea ce pare destul de rau pentru cetatenii obisnuiti sa-si parcheze masina sub geam…

 

Esplanada Marilor Artisti


]]>

4 raspunsuri
 1. babulea
  babulea says:

  Dupa trotuare si pista de biciclete cu stalpi si containere de gunoi in mijloc si alti stalpi de tabla postati tot in mijloc, dupa garduri uriase in zig-zag ca la Jilava, strada Studioului primeste asfalt nou si niste insule pe mijloc, una in dreptul parcului Raja si probabil alte doua la intrarea dinspre soasea si in poarta Media Pro.

  Ceea ce nu pare a fi rau, motivul fiind simplu; inghesuie fraierii si goneste-i de pe sosea ca sa le iei banii pe parcari amenajate. Sa vedem unde o sa bage “boss” atatea masini.

  Răspunde
 2. pacalici de trefla
  pacalici de trefla says:

  Nu ma dezamagiti domnule Bogdan ! Chiar puteti gindi ca stilpii si cosurile de gunoi vor ramine acolo ? Chiar credeti ca intrindul care pare un zig-zag a fost proiectat pentru a intra mai multe caramizi si pentru a costa mai scump ? Cetatenii de la bloc se vor obisnui cu ideea ca nu e nici frumos, nici civilizat, sa blochezi o strada ce se vrea reprezentativa. Se vor obisnui rapid ca in parcarile amenajate masinile vor fi in siguranta si nici casetofonul sau rotile nu vor disparea. In scurt timp, in ceea ce priveste aceasta strada, toate rautatile din afirmatiile unora vor disparea ca prin farmec. Credeti ?

  Răspunde
 3. Vlad Lazar
  Vlad Lazar says:

  In sfarsit se amenajeaza strada Studioului. Scuarul din mijlocul drumului se gaseste peste tot in Marea Britanie pentru a facilita traversarea in doi timpi plus ca este un semn vizibil de reducere a vitezei, mult mai bun decat politistii culcati.

  Răspunde
 4. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  [quote name=”pacalici de trefla”]. In scurt timp, in ceea ce priveste aceasta strada, toate rautatile din afirmatiile unora vor disparea ca prin farmec. Credeti ?[/quote]

  Chiar sunt increzator. Nu e rau ce se intampla. Eu nu am criticat ce se face aici, doar mi-am pus niste intrebari, din cauza lipsei voastre de transparenta.

  [quote name=”Vlad Lazar”]In sfarsit se amenajeaza strada Studioului. Scuarul din mijlocul drumului se gaseste peste tot in Marea Britanie pentru a facilita traversarea in doi timpi plus ca este un semn vizibil de reducere a vitezei, mult mai bun decat politistii culcati.[/quote]

  Foarte adevarat.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *