Strada Barbu Stirbey se reface, in sfârșit!


A 3-a arteră ca importanță din Buftea, după Mihai Eminescu și Studioului (distrusă de ani de zile), se află de ani buni intr-o stare absolut jalnică. Fiind strada cu Tribunalul, Judecătoria și Parchetul, dar și cu Domeniul Sirbey, este foarte importantă pentru imaginea orașului, deoarece e folosită de multă lume din afara Buftei.

De azi au inceput lucrările de refacere a ei, dar din păcate pare tot o peticeală. Sunt o grămadă de utilaje acolo și nici una n-are vreo firmă inscripționată. Tu dacă ai fi patron de astfel de firmă, nu ai vrea să-ți faci reclamă? Ei, nu și dacă lucrezi cu banii statului de ani de zile și nu vrei să bată la ochi.

 

Noi am aflat. E vorba de Delta ACM, exact aceeași firmă care ne-a vândut la supra preț tuia ăia handicapați din Buciumeni, firma de casă a PD-L (!!!) și de care v-am spus vă vom mai auzi in Buftea. Am avut dreptate!

Petitiile on-line functioneaza!

]]>

2 raspunsuri
 1. Oreste
  Oreste says:

  Da firma asta sigur e pusa pe capatuit. Utilaje si masini mai vechi ca ale lor se mai gasesc doar la muzeu. Sunt convins ca si muncitorii sunt alesi pe spranceana, numai unul si unul. Cu asa dotare la ce rezultate sa ne asteptam?

  Vor repara jumatate din timp la utilaje. Cealalta jumatate de timp o stau la umbra, ca de, pauzele lungi si dese, cheia marilor “succesuri”. La final fac 30 de minute, ore suplimentare, ca sa se incarce nota de plata.

  Rezultatul: Platim bani cu lopata, ne rupem masinile in aceleasi gropi iar altii se capatuiesc si devin regi ai soselelor, ai bordurilor si, de ce nu, ai ierbii si ai pomilor tuia.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.