Semne bune de la primărie

Știam că va veni și ziua când voi lăuda noua conducere a primăriei. Ce n-am văzut niciodată, s-a intâmplat sub conducerea lui Pistol: ședința Consiliului Local Buftea e anunțată din timp pe site-ul primăriei, ba mai mult, este afișată și ordinea de zi. N-o să indrăznim deocamdată să solicităm toată mapa și procesul verbal al ședinței.

Pe ordinea de zi văd lucruri interesante, așa că nu mai avem nicio scuză dacă nu mergem să asistăm și vom vorbi in necunoștință de cauză. Observăm că se va pune in discuție instituirea unei taxe speciale de salubrizare, dar și rezilierea contractului cu Asociația Sportivă.

La “diverse”, in sfârșit s-a găsit cineva să propună serios schimbarea numelui străzii 23 August! Inițiativa domnul Rogoveanu trebuie să fie luată in considerare, iar numele ăla rușinos trebuie să dispară. Nu e posibil ca in 2012 să mai fie in Romania o stradă cu un astfel de nume! Poate facem și noi ceva propuneri pentru noul nume al străzii.

Dispozitia nr 193 din 23 Iulie 2012 privind convocarea Consiliului Local Buftea la sedinta ordinara din 31 Iulie 2012

 

]]>

7 raspunsuri
 1. Caz
  Caz says:

  Mie imi pare rau ca unii au prin zilele de 23 August ale regimului comunist, dar trebuie sa recunoastem ca ele au facut parte din istoria tarii si nu este un lucru prea rusinos. Da, aminteste de o perioada apusa si foarte criticata, dar hai sa nu mai schimbam numele strazii ca ma ia capul ! Cand m-am mutat din “Studio” in “Centru”, numele strazii era 23 August, dupa scurta vreme s-a schimbat in Maresal Antonescu, acum 4 ani s-a considerat ca numele strazii trebuie schimbat si asta au si facut. Rezultatul : schimba buletinul, schimba permisul, schimba talonul, schimba schimba schimba + bani bani bani + timp timp timp . Hai sa nu mai schimbam numele strazii ca nu impuscau evrei pe 23 august, se muncea mai mult pentru paradele ce ridicau in slavi dictatorul si regimul comunist, dar toate astea fac parte din istoria tarii ! Poate reusesc sa ajung si eu la sedinta de maine.

  Răspunde
 2. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  23 august 1944 este o rusine. Este data cand Regele MIhai, pus sub presiunea invadarii tării, a dispus arestarea lui Antonescu și inceperea colaborarii cu rușii.

  A fost momentul cand Rusia a penetrat Romania și a siluit-o timp de 45 de ani, plus incă vreo 6 după 89. Atunci ne-au luat Basarabia și Bucovina de nord și a inceput cea mai neagră perioadă din istoria României, cu sute de mii de români asasinați și intemnițați pentru că nu au fost de acord cu noul regim.

  Este de neconceput ca in 2012 numele unei străzi din România, care a ridicat cu greu capul de sub bocancul rusilor, să fie 23 august, simbolul acestui blestem!

  Răspunde
 3. Ivan
  Ivan says:

  E ultima oara cand mai intru aici. Ce-ti spun eu si ce-mi raspunzi tu. Ineptii zici?

  Ramai la fast food-ul tau care nici macar la capitolul asta nu se incadreaza. Daca nici macar domnuk Stelian Tanase nu te face sa-ti schimib parerea. Macar abtine-te sa spui asemenea tampenii ca tot tu te faci de ras. Vorba cuiva: ai sa cazi incet incet in uitare si tu.

  Răspunde
 4. Ivan
  Ivan says:

  Mi-am dat seama ce ai vrut sa zici pana la urma, aruncand un ochi pe site-ul celalalt. Eu acolo nu pun comentarii, asta asa pentru stiinta ta. Ramai cu publicul tau pe care il prostesti si care iti e inferior (dupa spusele tale). Cred ca suferi de un enorm egocentrism. Ce s-ar face Buftea fara tine (un individ venit din Crevedia si care se crede mare buftean?). Ce ne-am face fara desteptaciunea (?) ta. La mai mare!!!

  Răspunde
 5. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  Până iți faci tu alt cont, al 20-lea probabil, te pup cât ești de nasoală, obsedat-o! Ce ți-oi fi făcut de te ții de capul meu, ca râia de capră, de atâta timp, postând peste tot mesaje jegoase de pe zeci de nume diferite?!?!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.