Se strâng câinii ziua in amiaza mare

Azi, pe străzile din Centru s-a desfășurat o actiune in forță a unei firme de ecarisaj. E imbucurător faptul că se intâmplă treaba asta, dar e curios că au ales să facă treaba asta chiar și spre orele prânzului.

De regulă acțiunile hingherilor se desfășoară la primele ore ale dimineții, pentru a se evita spectacolul grotesc sau pentru a minimaliza șansele unor proteste ale iubitorilor de animale. Dacă cineva a decis cu bună știință ca asta să se desfășoare in ochii unui public numeros, atunci mișcarea e bună, vizibilitatea contează! Să vedem rezultatele…

Sigur, lumea trebuie să știe că se face ceva. Problema e că trebuie să și simtă…

]]>

8 raspunsuri
 1. Ben
  Ben says:

  IN ROMANIA NU E BUN SUPORTUL LEGISLATIV IN CEEA CE PRIVESTE MASURILE CE SE IMPUN PENTRU INLATURAREA CAINILOR VAGABONZI.LEGEA PERMITE CONSILIULUI LOCAL CHIAR INCINERAREA.CONSILIUL LOCAL FACE CE VREA EU PERSONAL NU VREAU SA MAI VAD CAINI PE STRADA DOR INSOTITI DE STAPAN SI DEPARAZITATI SI ASA MAI DEPARTE.IN GERMANIA DACA DE REA CREDINTA LOVESC UN CAINE SI ACESTA MA MUSCA STAPANUL ACESTUIA E BUN DE TRAS LA RASPUNDERE SI SE ACHITA DAUNE CONSIDERABILE. SA NE SCAPE CINEVA DE JAVRE.SI IUBITORII SA SI-I TINA IN PROPRIETATILE LOR NU PE DOMENIUL PUBLIC.

  Răspunde
 2. Anonim1
  Anonim1 says:

  Degeaba umbla hinghierii prin fata primariei si-l aduna pe Albus (Carnita) care oricum e f bland si stie care este rolul sau in “societate” si iese la numar pentru firma de ecarisaj.
  Maine nenea Ion de la curte (Buciumeni, Flamanzeni, Butimanu) o sa aduca alta plasa plina cu catelusi de care el doreste sa scape din gospodaria proprie.
  Si s-a imbogait doar patronul agreat al firmei de ecarisaj.

  Răspunde
 3. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  Vorbești serios? L-au săltat pe Albuș? Cel mai celebru cățel din Centru, care vorba ta, iși știa rolul in societate, a dormit la mine pe preș câteva ierni.

  Răspunde
 4. Anonim1
  Anonim1 says:

  [quote name=”Bogdan Tobă”]Vorbești serios? L-au săltat pe Albuș? Cel mai celebru cățel din Centru, care vorba ta, iși știa rolul in societate, a dormit la mine pe preș câteva ierni.[/quote]

  Era doar o ipoteza.
  Nu se rezolva problemele daca sunt ridicati cateii dintre blocuri.
  Trebuie “umblat” la sursa cred eu. E imposibil, stiu!
  Dar crede-ma eu cheltuiesc cateva sute de lei pe an pentru cateii si pisicile din jurul locuintei pentru a nu se inmulti.

  Răspunde
 5. nume
  nume says:

  Noul primar incepe promitator. Daca rezolva cu apa; cainii si transportul in comun o sa ramana ca Dinei de la Belciugatele; primar pe viata.

  Răspunde
 6. ANDI IVAN
  ANDI IVAN says:

  Toba esti chiar penibil cu Albus al tau! Asta este un site contra primarului si tu chiar nu te mai stapanesti cu niste acuze de doi lei. Tare frustrat esti!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.