Sâmbătă de ora 10.00 – Turneu Caritabil la Balon!

Sâmbătă dmineață de la ora 10 va incepe Turneul Caritabil organizat de expresuldebuftea.ro, ale cărui incasări vor fi donate micuțului Andrei Tudorache. Meciurile vor avea loc la Balon, pe care cei de la Coco Atletic Club ni l-au pus gratis la dispoziție.

S-au inscris 8 echipe și vor fi două grupe a câte 4, prima grupă jucând de la ora 10.00, iar cea de a doua, de la 12.30. Ocupantele primelor două locuri din fiecare grupă vor juca semifinalele (locul 1 cu locul 2), după care va avea loc doar finala mare. In principiu, repriza va fi de 15 minute, dar dacă e problema, la fața locului ne putem ințelege și la 10 minute. Datele turneului sunt oarecum flexibile, având in vedere că e cava amical și caritabil, astfel că pot aparea mici modificări la fața locului.

Pasiunea pentru fotbal și unele mici rivalități nu vor afecta decât in mod pozitiv atmosfera, suntem oameni maturi și nu vom uita pentru ce ne intâlnim! Sunt așteptați și spectatori, așa că nu vă sfiiți, poftiți la cea mai sinceră și cea mai importantă acțiune a comunității orașului. Donații se mai pot face și la fața locului! Băieții de la ARY & ROBY au pregătit și un mic cadou pentru Andrei!

Componența grupelor am stabilit-o eu, pentru că era greu să ne intâlnim cu toți reprezentanții echipelor și să stabilim ceva de comun acord, iar o tragere la sorți ar fi putut “strica” un pic spectacolul.

Multumiri pentru implicare: Coco Atletic Club, Teren Sintetic Dârza, Richard Gioarsă, Radu Marinescu, George Pistol, Ion Stoica, Dan Mande, Adrian Mimbler, Doru Cioarec, Florin de la Juventus și celorlalti băieți care vor participa.

Grupa 1  

1. JUVENTUS

2. TEC

3. TSD

4. OT PDL


Ora 10.00… 

TEC – OT PDL

TSD – JUVENTUS

 

TEC – TSD

JUVENTUS – OT PDL

 

TSD – OT PDL

JUVENTUS – TEC

 

Grupa 2

1. ARY & ROBY

2. COCO ATLETIC CLUB

3. PSD (OLD BOYS)

4. EXPRESUL DE BUFTEA

 

ORA 12.30…

ARY & ROBY – PSD

COCO ATLETIC – EXPRESUL DE BUFTEA

 

EXPRESUL DE BUFTEA – ARY & ROBY

COCO ATLETIC – PSD

 

EXPRESUL DE BUFTEA – PSD

ARY & ROBY – COCO ATLETIC

 


 


]]>

2 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.