Salariul primarului Stoica

SIte-ul econtext.ro face topul primarilor din Romania, in funcție de salariul lor. In acest top, primarul orașului Buftea, Ion Stoica se situează pe ultimul loc, intre primarii de reședințe de județ, cu

2 818 lei pe lună.

Pe primele două locuri se află primarul Iașului, Gheorghe Nichita, cu 8 422 lei, și primarul Timișoarei, Gheorghe Ciuhandru, cu 8 161 lei. Pe locul 3 este primarul din Tg. Mureș, Dorin Florea, cu 7 472 lei. Observați că topul salariilor primarilor nu este acelasi cu topul oraselor in functie de dezvoltarea economica.

Topul și articolul intreg aici…

]]>

15 raspunsuri
 1. rex
  rex says:

  bine… poate spune cineva ziaristului respectiv ca Buftea nu e resedinta de judet… si asta nu e o chestiune de cultura generala dar e o treaba pe care un ziarist care se respecta ar trebui s-o stie….
  lu’ Stoica i-ar trebui oameni destepti pe langa el (de care sa asculte), ar trebuie sa joace in continuare pe sarma intre partide si sa renunte la fascismul ce-l caracterizeaza si poate ar avea sanse si la al doilea mandat…

  Răspunde
 2. mircea
  mircea says:

  Nu e resedinta de judet decat pentru ca nu e municipiu, in rest indeplineste criteriile, mai ales ca numai sediul prefecturii, CJ si politiei If nu sunt in Buftea, restul s-au strans sau se strang aici….
  Oricum, salariu ala e cam mizerabil sincer sa fiu…

  Răspunde
 3. gigi
  gigi says:

  ba rex tu observi prea multe aspecte , esti cam destept pt acest site maine vei fi sters . asa se intampla cand observi ceia ce multi nu pot sau nu vor sa comenteze

  Răspunde
 4. rex
  rex says:

  asa e… nu pot sa observ „ceia” ce… da’ ghici ce… pot sa comentez… oare in generatia ta mai gigele ce promovabilitate a fost la bac? 🙂
  @mircea legea 2/1968, cap. 1, art. 4 : „Orasele in care isi au sediul organele de conducere ale judetului sint orase-resedinta.”. prin organ de conducere inteleg in momentul de fata CJ si Institutia Prefectului. nu scrie nicaieri de vreo conditionare „muncipala”.

  Răspunde
 5. pacalici
  pacalici says:

  Sa fiu aldracului, daca din 2800 de lei pe luna, traiesti ca Don Nelu imi vine sa -mi dau foc. E de 3 ani primar, alti 4 vice, deci de 7 ani cel putin nu face afaceri si traieste ca magnatul. Are dreptate Nume ca salariul sunt bani de motorina, atunci de unde opulenta asta? Sa fie ceva ce nu stim sigur dar banuim? Prea areunca cu bani la zilele orasului, dadea de baut, de mancat… Cred ca a facut imprumut la banca (sic!)

  Răspunde
 6. daniel
  daniel says:

  eu nu sunt nici pro, nici contra primarului, dar stiu o chestie.
  el avea bani dinainte sa intre in politica, are cateva cârciumi prin chitila, magazine, chestii.
  plus ca nevasta-sa are nu stiu ce pensiune pe la munte, are si ea o gramada de bani 🙂 cheers!

  Răspunde
 7. bob de basesti
  bob de basesti says:

  Mi-ar fi rusine cu salariul asta. As pune pe cineva din primarie , un consilier …cineva….orcine ….. sa fure si pentru mine. Sa nu fiu nevoit sa traiesc cu un asemenea venit.
  Cum o sa apara in declaratia mea de avere dupa 4 ani inca 50.000 euro. De unde sa ii scot. Astept donatii.

  Răspunde
 8. Oana
  Oana says:

  Chiar nu va inteleg, domnul primar se descurca in orice situatie,fie si criza. De ce sunteti invidiosi,dupa ce nu mai merge cu mercedesul, cu ce ati vrea sa mearga cu scuterul?
  In rest sotia dansului este o doamna *****cenzurat*****

  Răspunde
 9. pacalici
  pacalici says:

  Nu intelegeti ca Don Nelu nu vrea sa fie primar pentru salariu. El are vocatie sa fie primar, asa s-a nascut, cu har de la Dumnezeu. Mai mult ca sigur ar sta primar si fara salariu, ar dormi la primarie, ar sari din partid in partid, doar sa fie primar. Doame fereste sa nu castige alegerile. ma gandesc la domnii Rovinaru si Balalau. parca a fost un blestem. Eu zic sa-l votam cu to(n)tii, sa puna Buftea pe roate, ca e tare capabil si baiat de zahar. Ce le stie el pe toate, ce se sacrifica el pentru noi, ce-mi place de el, mai ca vine sa-l iau acasa. Sau barem o poza sa o fac tablou, sa-l vad continuu, nu doar in campanie, cand vorbeste si promite ca face Buftea port la Marea neagra.

  Răspunde
 10. Marinescu
  Marinescu says:

  Daca avea salariu mare era bine?cu voi niciodata nu e bine,faci,nu faci oricum esti criticat.Niciodata nu a afirmat ca le stie pe toate dar invata si important este ca face si uni crapa de invidie si apar indivizii ca bob de basesti,Oana,pacaliciu etc care comenteaza a Prost.Promisiunea ca face port este a voastra nu a lui da buftea se schimba si asta este important cind comentati ca va rupeti gitul in groapa de la piata studio si ca nu este in stare sa puna o galeata de beton primaru a hotarit sa asfalteze toata zona si nu ati Mai comentat etc.sunteti aceleasi persoane care nu stiti altceva decit sa criticati din spa tele tastaturii dar voi ce faceti de fapt? Asteptati sa vina alegerile,si denigrati ce nu va convine sperind sa ajungeti voi unde???il cunoasteti pe primar Mai bine de comentati de situatia lui financiara?aveti deva concret sau numai birfe?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *