NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

10 Comentarii

 1. 1

  Bogdan Tobă

  Tipul documentului: Anunt de atribuire

  Castigator: DELTA ANTREPRIZA DE CONSTRUCTII SI MONTAJ 93 S.R.L.

  Descriere: Lucrarile de modernizare a strazilor din orasul Buftea se vor executa pe urmatoarele strazi:

  Denumirea strazii 1. Strada Padurii 2. Strada Vasile Voiculescu 3. Strada Luminisului 4. Strada Freziei 5. Strada Luceafarul 6. Strada Stirbei 7. Intrarea Caisilor 8. Intrarea Platanului 9. Strada Trandafirilor 10. Strada Garoafelor 11. Strada Frumoasa 12. Strada Razboieni 13. Strada Abatorului 14. Strada Artelor 15. Strada Colentina 16. Strada IC Bratianu 17. Strada Crinului 18. Strada Zambilelor 19. Strada Luminii 20. Strada Aviatiei 21. Strada Ficusului 22. Strada Panselelor 23. Strada Fulger 24. Strada Sticlariei 25. Strada Motoc 26. Strada Ciresului 27. Strada Fagaras 28. Strada Manesti (Foisor) 29. Strada Marasti 30. Strada Parului 31. Strada Prahovei 32. Strada Scolii 33. Strada Unirii 34. Strada Ion Vlad 35. Strada Aleea cu Brazi 36. Strada Closca 37. Strada Crisan 38. Strada Horia 39. Strada Rasaritului 40. Intrarea Rasaritului 41. Intrarea Tartasesti 42. Intrarea Apusului 43. Strada Visinilor 44. Strada Pinului 45. Strada Rovine

  Valoarea contractului de achizitie publica are valarea (fara cheltuielile diverse si neprevazute) de 42.459.518,94 lei. Suma aferenta cheltuielilor diverse si neprevazute este de 3.288.341.31 lei (fara tva), reprezentând 7,745 % din valoarea estimata a contractului de achizitie publica (fara cheltuielile diverse si neprevazute).Valoarea estimata a contractului de lucrari (cu cheltuielile diverse si neprevazute) este de 45.747.860,25 lei

  Raspuns
 2. 2

  reggie

  esti carcotas…si daca se face, sau nu se face…de unde stii ca e mult?

  Raspuns
 3. 3

  ion

  Lucrari –Modernizarea infrastructurii rutiere si refacerea suprafetei carosabile în orasul Buftea
  data atribuita: 12.02.2015
  valoare atribuita
  26,228,678 RON ,office@licitatia.ro

  Raspuns
 4. 4

  Ioana

  Domnule primar Ion Pistol, noi toti locatarii de la Cartierul Gara Sabareni venim cu propunerea de a ne avea in vedere sa ne puneti gaze si va rugam sa nu ne uitati. Acest cartier trebuie si este necesar sa aiba atentie. Nu uitati sa puneti acest proiect in agenda Dumneavoastra. Va multumim anticipat. Locatarii din Gara Sabareni. Sa aveti o zi buna.

  Raspuns
  1. 4.1

   ALEXE TUDOR

   Ioana, vorbele tale contin putin din fiecare : din slugarnicie, din prostie si din milogeala. Se putea incheia in felul urmator :….. si multa putere de munca,ca sa ne duceti pe culmile dezastrului.

   Raspuns
 5. 5

  avram mihaela

  Se pare ca strada principala Bucuresti -Targoviste nu apare in lista de mai sus…. Sunt curioasa daca o sa avem vreodata un „Oras verde”…. Suntem oras doar cu numele … Privelistea din Mogosoaia e o placere , de la intrare pana la iesire din localitate……Probabil ca edilii nostri circula doar noaptea si nu vad pe unde trec , dar si asa ar fi orbiti de luminile din jurul copacilor din Mogosoaia si de imaginea dezolanta de la intrarea in „Orasul Buftea”….

  Raspuns
  1. 5.1

   Levy stanciu

   Foarte bine ati spus felicitari…!!

   Raspuns
 6. 6

  ALEXE TUDOR

  Poate ca in banii aia, neoficial, se asfalteaza si drumul spre mosia primarului ! Asta este in stare de orice.

  Raspuns
 7. 7

  Levy stanciu

  Nici zilele orasului nu au m-ai fost promovate, strazile din zona otetarie-camp sunt un dezastru caini care sunt platiti sa ii adune, nu fac nimic pentru ei, ba din contra ,a facut si adapost comun pentru „maidanezi” dar strazile sunt pline de caini pentru ca nimeni nu se ocupa de asta .

  Raspuns
 8. 8

  Daniel

  Bulevardul muncii și strada ficusului se face , în schimb aleea salcâmilor fiind la mijloc și fiind mică nu este în proiect.De ce?

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea