NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

5 Comentarii

 1. 1

  Eugen D

  Niciodata nu am inteles de ce i s-a oferit si i se ofera atat de multa importanta acestui om, Szilvassy. Chiar si daca ar avea rude „sus puse” nu vad ce l-ar face pe el mai serios, mai inteligent, mai pregatit sa realizeze un ziar, mai buftean decat buftenii?!

  Atat acum, cat si pe vremea altor primari, am fost de parere ca un ziar platit de primarie trebui sa aiba, nu atat scop de informare publica, cat scop de dezvoltare culturala si sociala! Daca tot dam banii atunci sa ne alegem cu ceva, nu? Pentru informare exista site si aviziere luminoase.

  Avem un liceu cu clase cu profil uman. Copiii de acolo ar putea sa scrie articole si ar putea creste profesional in felul acesta. Ar putea accede mai usor la o facultate de jurnalism sau la una de filosofie. Nu ne-am saturat sa promoveze bacul doar 10% dintre ei?

  Profesori seriosi, pregatiti si cu multa experienta, slava Domnului, avem! Din pacate ii pierdem si suntem nepasatori la problemele si nevoile lor (cazul doamnei Marieta – Dumnezeu s-o odihneasca!)
  Avem si consilier local, presedinte de comisie de cultura. Cum isi justifica el activitatea culturala din Buftea?

  Ce ar fi insemnat ca pentru cateva articole de ziar o clasa sa beneficieze de o excursie gratuita la un muzeu sau la o piesa de teatru? Ce ar insemna pentru elevi sa-si citeasca propriile compuneri si articole in ziarul local? Dar pentru parintii lor? Cred ca s-ar putea chiar vinde ziarul in felul asta! Eu as da bani pe el si cred ca si altii.

  Mai trebuie doar ca cei 19 consilieri sa se trezeasca. Oare ei nu s-au saturat sa fie doar niste marionete cu mainile ridicate?
  Oare nu-si doresc si ei mai mult de la orasul nostru, de la copiii nostri, de la ei?

  E pacat! E mare pacat ca primarul, desi aparent un tip dur, arogant si plin de el, isi arata slabiciunile astfel.
  Se teme de Szilvassy(?!) si prefera sa-i plateasca acestuia taxa de protectie.
  Nu are viziune si nu-si inchipuie ce se va intampla daca maine va aparea un contracadidat (poate Minea, poate altii) care sa-i dea lui Szilvassy cu 1 leu mai mult. Nu are aceasta viziune cum nici altii nu a avut-o!

  Ps1: Nu raspund comentariilor anonimilor.
  Ps2: Liber la injuraturi.

  Raspuns
 2. 2

  Alegator PMP

  dar Eugene, de ce nu erai asa vocal si cand stateai la masa cu el si cu stoica? era bine atunci…cine stie ce iti rezerva viata si sunteti iar in aceeasi barca atunci ce-o sa faci. E o vorba degeaba te stergi la gurita ca gura tot iti miroase.

  Raspuns
 3. 3

  bizu

  personal nu am citit ziarul asta dar la ce va asteptati ? e publicat pe banii primariei , lauda primaria si pe primar ( oricare ar fi el)
  personal eu consider ca sa lucrezi la un astfel de ziar( adica o fituica a unei primarii de orasel) si sa te numesti ziarist este ca atunci cand esti bucatar la o cantina si vrei sa fii numit Sef’

  despre continut nu ma pronunt ca nu l-am citit

  Raspuns
 4. 4

  alex

  Eu vad partea buna… primaria Buftea distibuie gratis hartie igenica. Acuma, daca isi ia si ala, vreo 30 de buli , spaga lui. E meseria lui, se pricepe bine la asta. Am la WC hartie cu continut mai bun.

  Raspuns
 5. 5

  reggie

  Mai Eugen, ai uitat ca acum 3-4 ani erai inca agramat? Nu imi da un raspuns, citeste ce scriai!

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea