Cel mai prost ziar din istoria presei

Vă dezvăluiam zilele trecute cât plătim pentru ziarul primăriei, care se presupune a fi in slujba cetățeanului din banii cui se susține. Până când plătim pentru o mizerie?

De data asta ziarul s-a distribuit in tot centru, dupa ce am zis ca nu-l vede nimeni. Iată dragi bufteni pentru ce plătiți de ani de zile mii de euro anual. Că a fost Bălălău, că a fost Stoica, iar acum Pistol, fițuica asta a arătat la fel, făcută de același individ autointitulat ziarist, o penibilitate uitlă doar primarului in funcție.

După cum vedeți, pe prima pagină nu e nimic, doar niște poze pe care le vom găsi și in interior. Pe paginile 2 si 3 sunt doar comunicate inutile luate cu copy/paste, plus o rețetă de cremă de zahăr ars, trebuie să recunosc, cea mai interesantă chestie din tot ziarul.

Paginile 4, 5 si 6 sunt dedicate serbărilor școlare si revelionului, pagini realizate foarte „profesionist”, cu 90% dis spațiu doar poze. Binențeles nu lipsește primarul dintre copii. De aceea a și prins bine moda pozelor selfie la copiii din Buftea… să fie siguri că au și ei o poză fără Pistol in ea. Sunt copii in Buftea cu probleme uriașe, și in loc să fie ajutați prin intermediul acestui ziar, noi vedem doar serbări, concursuri intre copii și medalii.

Dar minune!… găsim și primul articol „creat” de jurnalistul profesionist. Sub titlul retard „Vandalilor nu le place afisajul”, aflăm despre una din uriașele probleme din Buftea… Hop, s-a spart un geam! Două poze identice, pe toată pagina. Ce, voiați vreun comunicat al primarului prin care să-și ceară scuze pentru inconvenientul creat de lucrările din tot orașul?

Pe ultima pagină ni se comunică să stăm liniștiți, că poliția veghează. In loc să atenționeze cetățenii că se fură la greu din locuințe, din magazine și din mașini și să spună ce măsuri au luat, primăra ne transmite că de sărbători a fost liniște in oraș, iar polițiștii sunt la datorie… au prins 7 muște care se racordaseră ilegal la rahat, o tanti care vindea artificii pe sub fustă și au depistat produse(?) din brad in Chitila. In timpul ăsta se fură la greu in Buftea, astfel că cetățenii trebuie să se apere singuri sau să angajeze firme de pază.

 

 

Cum mă așteptam, in urma dezvăluirii de zilele trecute, unde vă arătam cum incaseaza el 33 de milioane pe lună pentru nimic, și cum această fițuică există doar ca Pistol, pe banii nostri, să-i plătească taxa de protecție și să-și fac campanie electorală, semi-ziaristul a ripostat. Și cum nu mă poate ataca pe ceva serios, delireaza doar cuvinte impuțite, fără noimă, L-a făcut pe tata l…. iu, pe soția mea nasoală și crede că așa mă lovește. Cum era de așteptat, nu-l bagă nmeni in seamă. Doar o tânără domană, Lidia, care nu știu de unde a făcut o „pasiune” pentru mine, ii tot dă like pe Facebook când mă porcește pe mine, ca sa nu va zic ce comenteaza ea despre mine din anonimat.

Nu e o tragedie, dar e curios când e vorba de o tanara educatoare la grădinița din Studio și angajată la Primăria Buftea, la „Casa Artistilor Bufteni”, tot așa, pe bază de treabă serioasă, să strângă poze, aplauze și plecăciuni.

]]>

5 raspunsuri
 1. Eugen D
  Eugen D says:

  Niciodata nu am inteles de ce i s-a oferit si i se ofera atat de multa importanta acestui om, Szilvassy. Chiar si daca ar avea rude „sus puse” nu vad ce l-ar face pe el mai serios, mai inteligent, mai pregatit sa realizeze un ziar, mai buftean decat buftenii?!

  Atat acum, cat si pe vremea altor primari, am fost de parere ca un ziar platit de primarie trebui sa aiba, nu atat scop de informare publica, cat scop de dezvoltare culturala si sociala! Daca tot dam banii atunci sa ne alegem cu ceva, nu? Pentru informare exista site si aviziere luminoase.

  Avem un liceu cu clase cu profil uman. Copiii de acolo ar putea sa scrie articole si ar putea creste profesional in felul acesta. Ar putea accede mai usor la o facultate de jurnalism sau la una de filosofie. Nu ne-am saturat sa promoveze bacul doar 10% dintre ei?

  Profesori seriosi, pregatiti si cu multa experienta, slava Domnului, avem! Din pacate ii pierdem si suntem nepasatori la problemele si nevoile lor (cazul doamnei Marieta – Dumnezeu s-o odihneasca!)
  Avem si consilier local, presedinte de comisie de cultura. Cum isi justifica el activitatea culturala din Buftea?

  Ce ar fi insemnat ca pentru cateva articole de ziar o clasa sa beneficieze de o excursie gratuita la un muzeu sau la o piesa de teatru? Ce ar insemna pentru elevi sa-si citeasca propriile compuneri si articole in ziarul local? Dar pentru parintii lor? Cred ca s-ar putea chiar vinde ziarul in felul asta! Eu as da bani pe el si cred ca si altii.

  Mai trebuie doar ca cei 19 consilieri sa se trezeasca. Oare ei nu s-au saturat sa fie doar niste marionete cu mainile ridicate?
  Oare nu-si doresc si ei mai mult de la orasul nostru, de la copiii nostri, de la ei?

  E pacat! E mare pacat ca primarul, desi aparent un tip dur, arogant si plin de el, isi arata slabiciunile astfel.
  Se teme de Szilvassy(?!) si prefera sa-i plateasca acestuia taxa de protectie.
  Nu are viziune si nu-si inchipuie ce se va intampla daca maine va aparea un contracadidat (poate Minea, poate altii) care sa-i dea lui Szilvassy cu 1 leu mai mult. Nu are aceasta viziune cum nici altii nu a avut-o!

  Ps1: Nu raspund comentariilor anonimilor.
  Ps2: Liber la injuraturi.

  Răspunde
 2. Alegator PMP
  Alegator PMP says:

  dar Eugene, de ce nu erai asa vocal si cand stateai la masa cu el si cu stoica? era bine atunci…cine stie ce iti rezerva viata si sunteti iar in aceeasi barca atunci ce-o sa faci. E o vorba degeaba te stergi la gurita ca gura tot iti miroase.

  Răspunde
 3. bizu
  bizu says:

  personal nu am citit ziarul asta dar la ce va asteptati ? e publicat pe banii primariei , lauda primaria si pe primar ( oricare ar fi el)
  personal eu consider ca sa lucrezi la un astfel de ziar( adica o fituica a unei primarii de orasel) si sa te numesti ziarist este ca atunci cand esti bucatar la o cantina si vrei sa fii numit Sef’

  despre continut nu ma pronunt ca nu l-am citit

  Răspunde
 4. alex
  alex says:

  Eu vad partea buna… primaria Buftea distibuie gratis hartie igenica. Acuma, daca isi ia si ala, vreo 30 de buli , spaga lui. E meseria lui, se pricepe bine la asta. Am la WC hartie cu continut mai bun.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *