Radu Cornel pune in miscare UNPR Buftea

Fostul pesedist, Radu Cornel, exclus din partid dupa ce pe site-ul nostru a aparut o inregistrare cu dansul la petrecerea PD-L de dupa alegerile prezidentale, a trecut in barca lui Gabriel Oprea si Marian Sarbu. […]

Acestia au pus pe picioare un nou partid, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, format din fosti membri PSD si PNL ca: Neculai Ontanu, Cristian Diaconescu, Cristian Diaconescu sau Liviu Campanu. Au atras alaturi de ei si cativa primari cu influenta serioasa in localitatile lor, cum ar fi primarul Voluntari si primarul Corbeanca.

Se pare ca acest partid are ca scop ruperea de voturi de la PSD, totul pentru a face jocurile PD-L, de care se pare ca se va apropia, dovada ca sustin guvernul Boc. Mai mult, ar intentiona sa asimileze si actualul PRM, prim membrii sai, exclusiv Vadim. Dar aceastea se vor verifica in timp, deocamdata UNPR este la inceput si singurul lucru cert este ca PSD  va avea ceva voturi in minus la viitoarele alegeri.

Sambata dimineata, in fata primariei s-a strans un grup destul de numeros, la costume, cu pancarde rosii si steaguri. Initial am crezut ca sunt pesedistii bufteni care au iesit la curatenie, dar observandu-l pe domnul Radu Cornel, am fost sigur ca e vorba de UNPR. N-au facut curetenie, nu va speriatil, ci au intrat in primarie, unde probabil au pus-o de prima lor sedinta.

In Buftea sunt nu mai putin de 12 organizatii UNPR, iar presedinti sunt Lazar Niculae, Antonache Claudia, Ioja Gheorghe, Dobre Ana, Panait Mandel, Sorin Botogan, Grigore Mircea, Tanase Bogdan, Murarescu Vasile, Antonache Bogdan. Radu Cornel conduce organizatia buftea, dupa ce a plecat din PSD cu surle si trambite, in urma unei inregistrari video postate pe expresuldebuftea.ro, in care petrecea alaturi de liderul PD-L, George Pistol. Se apre ca domnul Radu mersese la petrecere pentru a-si negocia reintaoarcerea la ITM Ilfov, unde era director pana la ruptura dintre PSD si PDL. Dupa un timp, a revenit ca director la ITM Ilfov.

Cum „albea“ dosarele rutiere prim-procurorul de la Buftea

Membru PSD Buftea tradeaza?

Jurist de internet

]]>

10 raspunsuri
 1. RADU CORNEL
  RADU CORNEL says:

  Expresul de Buftea, intru-un stat democratic este liber sa-si exprime opiniile despre tot ce inseamna dreptate,adevar atitudini si manifestari in spatiul public,manifestari de orice natura,fie ea artistica,politica, simpozioane,sindicala etc.iar in acest sens a facut-o de mai bine de 2 ani la nivelul or. Buftea, pe siteul independent de atitudini si opinii libere,care din pct. meu de vedere este ok.
  Daca as avea ceva de sugerat, pt o mai buna transparenta,ar fi aceea ca sursele de informare,sa fie studiate cu mai multa atentie pt. a evita discutii si comentarii inutile, de natura sa afecteze calitatea dialogului pe site.
  Ft. pe scurt ,am sa punctez citeva aspecte legate de unele comentarii la adresa mea:
  1- Nu am fost presedintele PSD Buftea ,ci primvicepresedinte PSD.
  2 -Colegii de la PSD, nu m-au exclus din partid,eu am luat decizia sa demisionez din partid ,dupa esecul lui Gioana.

  Răspunde
 2. RADU CORNEL
  RADU CORNEL says:

  3- Prezenta mea la restaurantul din Crevedia, nu a vizat si nu s-a discutat nici o clipa ,pe tema revenirii mele la ITM-IF., ci am dat curs invitatiei,fiind inconjurat de consilierii pd-l,si presedintele George Pistol ,care mi-au fost colegi in cele 2 mandate de demnitate publica in consiliul local Or. Buftea, netinand cont de culoarea politica,dupa cum in mod firesc ,si Dl. Marinescu Radu Titus;a dat curs invitatiei Dlui.George Pistol la botezul de la Stirbey.
  4-Deci prin urmare nu am tradat Psd-ul,atasindu-ma valorilor
  politice PD-L, si nici datorita pd-l,am revenit la ITM-IF.

  Răspunde
 3. RADU CORNEL
  RADU CORNEL says:

  5-Am revenit la ITM-IF.ca director coordonator-r.m.in urma sentintei civile nr.365din 26-01 2010;ca urmare a litigiului in contencios administrativ cu Ministerul Muncii.
  In prezent,conf. noii Legi in vigoare,Ministerul Muncii s-a reorganizat.desfiintand posturile de director coordonator;in inspector sef, posturi vacante care urmeaza a fi scoase la concurs. ( din contract de manager,se va trece la functionari publici.) Am facut aceasta precizare, intucit comentariile pe aceasta tema,au dat o nuanta subiectiva. Revenind la politica ,vreau sa va marturisesc ca in timp de criza economico-sociala,nu este usor sa construesti o noua fo rmatiune politica.

  Răspunde
 4. RADU CORNEL
  RADU CORNEL says:

  UNIUNEA NATIONALA PENTRU PROGRESUL ROMANIEI ( UNPR) reprezinta o constructie politica de centru stinga cu vocatie europeana, ce are drept obiectic,introducerea in Romania a guvernarii progresiste si asigurarea stabilitatii politice pe termen lung. Orice drum, ori cit de lung sau de greu,incepe tot cu primul pas,si putem face acest prim pas spre o altfel de politica,numai urmand calea intersului national.La 25-09-2010 ora 11:00,in sala de sedinte a consiliului local Buftea,a avut loc Conferinta Generala UNPR Or.Buftea,la care au participat peste 150 de membri si invitati,unde s-a constituit org.UNPR si ales prin vot secret la urna, Biroul Politic Permanent al UNPR Buftea,avand 15 membrii.Impreuna vom fi adeptii consensului politic;pe toate temele de interes comunitar,si nu vom respinge nici o alianta cu fortele pozitive care sutin progresul, interesul cetateanului si modernizarea orasului Buftea.

  Răspunde
 5. RADU CORNEL
  RADU CORNEL says:

  Vom respecta in egala masura toate partidele politice , PNL,PRM,PSD,PD-l etc.iar relatiile cu liderii acestor formatiuni politice vor fi de natura sa creeze un climat de buna colaborare pentru progresul si dezvoltarea orasului BUFTEA. Asa sa ne ajute Dumnezeu.

  PS: Imi cer scuze pentru comentariul cam lung, acesta fiind motivul pentru care l-am impartit in mai multe bucati, toate la un loc, avand o logica si un sens.

  Răspunde
 6. Scufita Verde
  Scufita Verde says:

  Fcuk! Am intins apoi antene pe net si am vazut si eu. Dar stii care-i faza si mai tare? Ca nici persoana aia nu stie ca ar fi presedinte. Misto, nu? 😕

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.