PSD Ilfov incepe campania electorală!

Dacă nu știați care e șansa noastră, a ilfovenilor, o fițuică pesedistă a ținut neapărat să ne informeze, zilele acestea, circulând forțat prin oraș. Se numește

“Șansa Ilfovului” și este numai despre Robert Negoiță, presedinte PSD Ilfov, deputat și om de afaceri.

N-am ințeles de ce are dânsul nevoie de ziarul acesta și de gargara grețoasă din el, de autoperiajul acesta, cu un an inainte de alegeri… Dar dacă omul are bani, iși permite! Nu are rost să ne pierdem timpul cu ce conține ziarul… ultați de el, e zero! Reținem doar că Negoiță apare in aproape toate pozele și că bate monedă pe faptul că el e un politician de tip nou… dacă vă vine să credeți că am putea găsi așa ceva in PSD, atâta timp cât trăiește Iliescu!

Oare politician de tip nou inseamnă să-ți ridici singur osanale intr-o fițuică de toată jena, să contribui cu bani grei din buzunar pentru campania partidului, să apari mereu in lumea mondenă, sau să fii implicat intr-un scandal cu târfe de lux?

]]>

2 raspunsuri
 1. Anonim1
  Anonim1 says:

  E totusi ceva de retinut:

  “Excursiile continua si in vara asta!”
  “…Excursiile continua si in acest an, iar cei interesati nu trebuie decat sa ia legatura cu presedintele organizatiei PSD din localitatea in care locuiesc. La fel trebuie sa procedeze si cei care vor sa se relaxeze o zi la Water Park.”

  Asa ca de maine o sa-l urmaresc pe presedintele de buftea al psd sa ma ia si pe mine la plimbare.

  Răspunde
 2. Anonim1
  Anonim1 says:

  Ce spune la mogul:

  “…Valeriu Anton (PSD) din Corbeanca şi Ion Stoica (PRM), edilul oraşului Buftea, vor candida pentru noi mandate sub sigla Uniunii Naţionale pentru Progres….”

  [url]http://www.realitatea.net/gabi-oprea-a-inceput-vanatoarea-de-candidati-pentru-2012-cine-e-varf-de-lance-pentru-unpr_838586.html[/url]

  Daca e adevarat pt mine e no comment, dar intr-adevar doar pe acolo ar avea primarul loc acum.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.