19 raspunsuri
 1. Vlad
  Vlad says:

  Nu văd nimic despre transport in comun. Licitatia e pentru 4(patru) amărâte de autobuze pe când Voluntari are o flotă de 20 de autobuze pentru transport si 4 autocare. Ei pot, noi NU. Ei vor, noi NU

  Răspunde
 2. pacalici
  pacalici says:

  As dori sa stiu cate proiecte cu cate 15000 de euro s-au facut si cate au obtinut aprobare/finantare. Nu de alta dar sa nu facem o arhiva de proiecte si sa nu obtinem decat promisiuni.

  Răspunde
 3. Vlad
  Vlad says:

  Termenul limită este 19 mai. Citat din caietul de sarcini: „Se doreste achizitionarea a 4 autobuze urbane de minim 8,5 m cu minim 25 de locuri pe scaune, capacitate maxima de transport de minim 60 de calatori si care sa respecte conditiile prevazute pentru transportul persoanelor cu handicap locomotor si cu dizabilitati…”

  Răspunde
 4. Nicu
  Nicu says:

  frate,dar in Buciumeni,absolut nimic!!!!chiar atat de nesimtiti sunt astia din primarie!frate,am schimbat n primari,dar absolut nici unul nu a facut nimic in sau ptr buciumeni!!!!o sa incerc sa organizez eu un protest fata de primarie si am sa incer sa conving cati ami multi oameni sa nu se duca la vot!asta merita nesimtitii aia!cei d la site-ul asta,poate le amintiti voi ca exista si Buciumeni in Bufteaiar majoritatea dintre noi platim taxe!salut

  Răspunde
 5. bob de basesti
  bob de basesti says:

  Daca numele de Marinescu este acelasi cu viceprimarul orasului atunci cand se va asfalta Agricultori sa nu calce pe acolo. A fost buna canalizarea. Cauza situatiei actuale sunt proastele lucrari efectuate pe care in momentul de atunci le-ati primit cu bucurie, toate partidele au lucrat la bunastarea orasului. Sa treceti din poarta in poarta sa semneze lumea o petitie pe care mai tarziu sa o prezentati consiliului judetean, asta sa faceti! Sa prezentati in fata primariei pe ecranul ala mare persoanele care formeaza conducerea consiliului judetean, asta e de facut. Si abia apoi Nicu e nesimtit.

  Răspunde
 6. George Birsan
  George Birsan says:

  [quote name=”bob de basesti”]Daca numele de Marinescu este acelasi cu viceprimarul orasului atunci cand se va asfalta Agricultori sa nu calce pe acolo. A fost buna canalizarea. Cauza situatiei actuale sunt proastele lucrari efectuate pe care in momentul de atunci le-ati primit cu bucurie, toate partidele au lucrat la bunastarea orasului. Sa treceti din poarta in poarta sa semneze lumea o petitie pe care mai tarziu sa o prezentati consiliului judetean, asta sa faceti! Sa prezentati in fata primariei pe ecranul ala mare persoanele care formeaza conducerea consiliului judetean, asta e de facut. Si abia apoi Nicu e nesimtit.[/quote]
  stai linistit ca este doar un nume la deruta, cel care scrie cu numele asta sigur nu este viceprimarul…..

  Răspunde
 7. richard gioarsa
  richard gioarsa says:

  “bob”, viceprimarul nu te-ar face nesimtit-mai ales public, pe un site-nici daca ai fi cu adevarat. La instruirea lui, in vocabular ii lipsesc cuvintele triviale, injuriile, balacarelile si acuzele fara acoperire. Iar de venit la vot, nici o problema. Si asa jumatate din cei ce vin au un refren:”da ce dai?”. Neparticipand la vot dam girul neavenitilor, coruptibililor. De obicei, pe asta se mizeaza, pe neparticiparea si manipularea celor amatori de o galeata, un fular, o bricheta si un sut in posterior pentru 4 ani.

  Răspunde
 8. alexp
  alexp says:

  Pai nu l-a facut nesimtit pe bob de.. l-a facut pe nicu.Chestia cu consiliul judetean ori este o aluzie fina ori necunostinta de cauza.

  Răspunde
 9. Vlad
  Vlad says:

  Sunt curios, astazi e data de evaluare a ofertelor din licitatia de autobuze. “Data limita de evaluare a ofertei: 20.05.2011 18:00”

  Răspunde
 10. pacalici
  pacalici says:

  Eu raman perplex cand citesc. Pe criza asta sa nu vrea nimeni sa vanda 4 autobuze. Sau se gaseste greu cineva sa incaseze bani pe 5 si sa livreze 4

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.