Primarul in al 9-lea cer, buftenii in noroi

Primarul Pistol ne-a mai demostrat o dată că are fler de mare politician, căzând in picioare după aceste importante alegeri.

Deși nu s-a agitat deloc in campanie și a fost bănuit că face jocurile PSD-ului, rezultatele alegerilor ii pun din nou intr-o poziție favorabilă. Oricare ar fi fost rezultatele alegerilor la nivel national, mai ales dacă ne uităm cum au votat buftenii in primul tur, Pistol ar fi cazut in picioare. Asta inseamnă să ai adevărate abilități de politician, facilitate și de faptul că nu are absolut niciun rival in oraș care să pună presiune.

După un mic entuziasm la sediul de campanie in noaptea alegerilor, cu oamenii săi fideli cântând in Centru „ole, ole, Victor Ponta nu mai e”, a urmat zilele trecute si o petrecerea adevărată, ținută totuși departe de ochii lumii, la sediul fostului ADP, in spatele vilelor de la Stirbey.

Dacă domnul primar se felicită că nu a trecut in barca PSD, cum părea că intenționează, iar  acum e probabil in al 9-lea cer, cetățenii orașului au un mare of! Sunt mult prea multe străzi in noroi, probabil mai multe decât au fost in ultimii 20 de ani in Buftea și asta nu-l poate face să doarmă liniștit!

Intârzierea lucrărilor la canalizare și anotimpul ploios au umplut străzile de noroi, cetățenii fiind revoltați cum nu au mai fost de pe vremea primarului Bălălău. Dacă urmăriți orice discuție despre Buftea pe Facebook in ultimul timp, ea va fi deturnată automat de către oamenii nemulțumiți că nu mai pot merge nici măcar cu mașinile prin noroaie! Foarte mulți au pus poze cu străzile lor și protestează vehement la adresa primariei, situție care n-ar trebui să-l lase rece pe Pistol, dacă mai vrea un mandat. Vezi foto album.

După părerea mea, dracul nu e chiar atât de negru și de noroios, dar nu te poți juca cu nervii și nemulțumirile oamenilor, tu, ca politician. A mai incercat unul, și nu va rămâne in istorie decât ca purtătorul unei porecle potrivite… Mickey Mouse.

E rău că mii de oameni se scaldă in noroi in Buftea, dar să privim și partea plină a paharului… noroiul e datorită (sau din cauza) lucrărilor de canalizare, cu care Buftea nu era obișnuită. Poate de la anul nimeni nu va mai avea problema noroiului vreodata in Buftea. Insa pana la anul nervii buftenilor s-ar putea sa cedeze!

Pentru prima oară aș putea da dreptate celor care nu știu să-și susțină primarul decât prin stupida replică „daca nu face nu e bine, daca face, iar nu e bine”. Insa daca primarul nu coboara cu picioarele pe pamant dupa alegerile astea si nu gestioneaza bine nemultumirile oamenilor, chair daca poate nu sunt indreptatite, s-ar putea sa-i scada uriasa popularitate.

foto Facebook

]]>

1 răspunde
 1. Florin
  Florin says:

  Nu am stiut unde sa postez asa ca am ales sa o fac aici.
  Nu stiu daca sunteti la curent cu ultima pb…
  In toamna s-a tot sapat si s-au pus tevi de apa, urmand ca anul asta sa se faca racordarile la noile tevi.
  Ei bine, nu a inceput primavara ca muncitorii s-au intors si au sapat din nou fara rost in aceoeasi locuri. Lumea exasperata i-a luat la intrebari si au aflat raspunsul: sunt scapari de apa si nu se stie pe unde. Asa ca aia cauta acul in carul cu fan, dezgropand fiecare lucrare pe care au facut-o. Totul e in stil de rahat pur romanesc si noi nu trebuie sa ne suparam sau sa explodam de nemultumire. Poate reusesti sa aflii ce se intampla si sa scrii un articol pe tema asta.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *