Precizari Millenium Trans

Pentru ca lucrurile trebuie sa se miste si vad ca se mai implica lume, azi am sunat si eu la Millenium/dispeceratul Fly si am vorbit cu o domnisoara, care mi-a oferit nr. responsabilului cu traseul Buftea-Chibrit (retur).

Responsabilul este D-nul Vasile Marian si raspunde la nr de telefon: 0743334552  / 0734114400.

Am sunat, iar dnul Vasile a fost foarte saritor. A ascultat argumentele mele si m-a rugat sa ii trimit detaliat toate informatiile pe adresa:vasilemarian001@yahoo.com
Am intrebat de reclamatiile deja trimise prin formularul standard de pe pagina Millenium si mi s-a spus ca si acelea vor fi luate in considerare (totusi nu cred ca de aceiasi persoana). De asemenea, a mentionat ca de conditiile de transport sunt vinovati si calatorii (scaune rupte si mizerie) si ca el este responsabil cu masinile ISUZU (adica acelea mari care de obicei nu sunt pe traseu). M-a rugat ca la orice reclamatie facuta sa trecem si nr. de masina/inmatriculare pentru a putea cerceta exact conditiile.

Mi-a propus de asemenea sa ne intalnim dupa data de 26 februarie in Buftea/Chibrit si sa cronometram maxi-taxiurile (plecarile la 10 min, dupa cum spune dansul) si de asemenea sa observam conditiile de calatorie.

O informatie importanta… conform spuselor dansului, o calatorie Buftea-Centru/Buciumeni ar trebui sa coste 1 leu/calatoria. A platit cineva atat de putin vreodata? Eu personal am fost apostrofata si mi s-a impus sa mai dau bani peste 1 leu ca sa pot sa merg cu maxi taxi sau sa ma dau jos daca nu imi convine.

Va rog frumos sa intelegeti ca este esential ca orice reclamatie pe care o veti trimite dnului Vasile, sa aiba un ton decent si informatii pertinente. Eu ii voi trimite in urmatoarele minute o reclamatie cu toate linkurile de pe Expresul de Buftea, cu toate stradaniile noastre de a atentiona autoritatiile de modul deficitar de oferire a serviciilor pentru care platim.

De asemenea va rog sa fiti responsabili si sa fiti corecti cu privire la informatiile pe care le oferiti. Va rog sa trimiteti si poze si inregistrari. Orice poate dovedi modalitatea de desfasurare a transportului de persoane pe ruta Buftea- Chibrit.

Va multumesc si sunt convinsa ca impreuna putem schimba aceste conditii inumane de transport!

 

Mariana Dumitrescu

]]>

17 raspunsuri
 1. anairam
  anairam says:

  pai asta l-am intrebat si eu. i-am dat si mail si i-am zis sa imi dea si persoana care se ocupa de ceilalti. eu cred ca millenium trans face outsourcing la soferi freelanceri (de ultima speta pe care nu-i angajeaza nimeni) ca sa poata sa tina acest traseu sub mana. probabil ca inchiriaza toate isuzu si ramane traseul ne-acoperit si de aceea ramanen noi cu buza umflata si cu aglomeratia si jegul maxim. sa vedem ce-mi raspunde. oricum acum cica nu e in localitate si se intoarce de abia pe 26. iti dai seama ca probabil o sa se duca vestea printre soferi ca s-au facut reclamatii si dc ma duc sa contorizez eu plecari veniri si conditii nu o sa apara aceleasi „probleme” ca sa zic asa. sper ca si altii sa fie la fel de constienti de importanta reclamatiilor din partea noastra pentru a schimba ceva. o sa astept pana pe 26 si dc nu primesc raspuns am sa sun din nou.

  Răspunde
 2. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  E mișto să ai serviciul la 5 minute de casă, nu? Știu cum e, la mine e la fel… Dar ne mai gândim și la alții.

  Asta nu inseamnă că nu mai punem alte subiect, insă, vezi tu, după cum am mai spus, eu nu am capacitatea intelectuală și timpul necesar creerii de conținut mult și de calitate. Și știți bine că v-am rugat de multe ori să participați și voi la astea, dar cu mici excepții, preferați doar să citiți și să eventual să comentați sau să criticați. Nu mă plătește nimeni să scriu și nimeni nu plătește să citească, așa că nu am cum să fiu trans la răspundere pe treaba asta.

  Știri, noutăți? De unde? Sunt două luni de când nu se intâmplă aproape nimic in Buftea!

  Răspunde
 3. nume
  nume says:

  „De asemenea, a mentionat ca de conditiile de transport sunt vinovati si calatorii (scaune rupte si mizerie) „

  S-a urlat bingo ! E o poza cu un scaun facut praf, fara sezut, care are totusi structura de fier. Scaunul ala nu cred ca a fost rupt de soferul de pe masina. Idem si cu geamul spart si carpit cu plexiglas.

  Răspunde
 4. anairam
  anairam says:

  nume. nu te supara dar eu nu fac acum demersuri pentru cei care devasteaza. nu cred ca 99% din calatori planuiesc sistematic sa mearga ca animalele in maxi taxi. eu vorbesc pentru marea majoritate care are cei 7 ani de acasa,careia nu i se pare normal sa se circule in conditiile astea. legat de scaunul cu pricina-e stricat de luni bune si am avut ghinionul sa nimeresc si eu pe el. nu cred ca e responsabilitatea calatorilor sa vina cu suruburi de acasa ca sa poata face scaunele functionale.

  Răspunde
 5. anairam
  anairam says:

  @ marinescu : probabil ca expresul de buftea a realizat ca buftenii nu sunt interesati numai de dispute politice la nivel local. ar trebui sa realizezi ca majoritatea oamenilor se chinuie sa traiasca de o zi pe alta si nu sunt „preocupati” de nr masinilor latifundiarilor din buftea.
  nu iti convine ca nu mai e balacareala pe site si ca se incearca o actiune combinata expresul de buftea-anti-maxi taxi facebook pentru schimbarea unor conditii de transport care afecteaza o mare parte a locuitorilor orasului Buftea?

  Răspunde
 6. nume
  nume says:

  [quote name=”anairam”]nume. nu te supara dar eu nu fac acum demersuri pentru cei care devasteaza. nu cred ca 99% din calatori planuiesc sistematic sa mearga ca animalele in maxi taxi. eu vorbesc pentru marea majoritate care are cei 7 ani de acasa,careia nu i se pare normal sa se circule in conditiile astea. legat de scaunul cu pricina-e stricat de luni bune si am avut ghinionul sa nimeresc si eu pe el. nu cred ca e responsabilitatea calatorilor sa vina cu suruburi de acasa ca sa poata face scaunele functionale.[/quote]Ai si tu dreptate, dar sunt si multi nesimtiti.
  Sper sa se imbunatateasca conditiile de calatorie in urma acestui protest. Va urez succes.

  Răspunde
 7. Vlad
  Vlad says:

  [quote name=”nume”]”De asemenea, a mentionat ca de conditiile de transport sunt vinovati si calatorii (scaune rupte si mizerie) „

  S-a urlat bingo ! E o poza cu un scaun facut praf, fara sezut, care are totusi structura de fier. Scaunul ala nu cred ca a fost rupt de soferul de pe masina. Idem si cu geamul spart si carpit cu plexiglas.[/quote]
  Am vazut scaunele alea „rupte” care de fapt nu au pernele fixate de scaun. La o frana mai brusca am fugit cu tot cu perna spre fata. Sunt multe scaune montate in graba fara un spatiu adecvat pentru picioare si perne nefixate.

  Răspunde
 8. anairam
  anairam says:

  ii rog pe toti cei care au ceva de spus sa trimita un mail la dnul Vasile Marian. cu cat suntem mai multi care sustinem acest proiect putem schimba ceva! va multumesc

  Răspunde
 9. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Nu cred că e o idee bună trimiterea pe adresa lui personală. Dacă se facea că nu știe despre ce e vorba, sigur i-ai explicat tu pe indelete.

  Reclamațiile oficiale pe adresa firmei sunt mai potrivite. Le găsește acolo dacă il interesează problema.

  Răspunde
 10. anairam
  anairam says:

  avantajul trimiterii reclamatiilor direct la persoana indicata este ca puteti sa va trimiteti si voi acelasi mail(va scrieti adresa in CC). (asta e ok pentru viitoarele adrese la ANPC unde va trebui demonstrat ca s-au trimis reclamatii/si noi nu avem nr de inregistrare reclamatie de la milleniumtrans).pe site-ul millenium nu ai aceasta optiune. desi este timp extra petrecut dc doriti puteti sa dati copy-paste din reclamatia pe care o puneti pe millenium si sa o trimiteti si intr-un mail simplu la vasile marian. asa va asigurati ca ati facut tot ce puteati ca sa ajungeti la operatorul de servicii.

  Răspunde
 11. Vlad
  Vlad says:

  Am vazut astazi fix la iesirea de la statia de metrou 1 Mai un logan argintiu care avea afise pe geam cu abonamente Bucuresti- Chitila la „umila” suma de 25 Ron, (asta fara reducere). Ei pot, noi de ce nu putem?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *