Politicianul modern promite. Și compromite!

Nu e tocmai peștișorul auriu, deși seamănă, dar Marian Gavrilescu, liderul PNL Buftea, autointitulat „Politicianul Modern”, are toate șsnsele să-l concureze.

S-a urnit greu, și după câteva gargare cu promisiuni…

aia cu bariera, aia cu medicii pediatri, cu câinii de la maternitate și care o mai fi, aflăm cu mare tam-tam de pe blogul său și de pe site-ul PNL Buftea, că a reușit să indeplinească și prima promisiune făcută buftenilor. Să-l aducă pe Andrei Duban să spună bancuri colegilor tineri liberali!

Acu’ voi, scărpinându-vă in ceafă, o să mă intrebați nepăsători, cine mai e și ăla. Tot nepăsător, vă spun că m-am scremut un pic să-mi dau seama de unde știu numele. E, sau a fost, un fel de actorș, care s-a lansat ca unul dintre primii pionieri ai țării, fiind cel care daruia flori ceaușeștilor, in celebrele imagini cu impușcații și pionierii. Pe urmă a cântat la mese mult mai populare… Tele 7ABC și OTV. Zilele trecute, Politicianul Modern, probabil ca un cadou de sfârșit de an, l-a adus să cânte și la mesele din Buftea, pentru tinerii liberali și alți privilegiați. Și nu la orice mese, ci la mesele de la noua și celebra cârciumă din sat, caruia intâiul liberal al orașului nu mai prididește să-i facă reclamă. Sau se numește colablorare?

La distracție… deși nu-mi inchipui nimic distractiv să stai țapăn la o masă și să asculți bancurile unui nenic veșnic tânăr… au fost invitați și câțiva tineri PSD și PDL, nu prea ințeleg eu de ce, așa o fi in politică. Cică pentru o mai bună ințelegere… Las’ că vedeți voi ințelegere in campania electorală! Unii au venit, alții nu, dar mă intreb de ce nu i-a invitat și pe tinerii PRM? Are ceva cu ei?

Și cine credeți voi că a mai fost invitat? Cine atârnă pe la mesele politicienilor bufteni? Nu, Gelu, nu fiți răi… El tocmai ce s-a apucat, in sfârșit, de muncă serioasă, ințelegând că ziaristica nu e pentru el. Și nu atârnă pe la mese, ci doar le bântuie, fiind atent cu clienții localului.  Mai ceva ca Ronald, clovnul de la Mc Donald’s, care binedispune copiii ascultători ai burghezilor. Nu știu exact cum se numește meseria asta. El oricum face acolo de toate… livrează pizza la domicilu, conduce clienții la mese, dar face și poze. Multe poze. Tare sunt curios ce dracu face cu atâtea poze? Că pe site-ul lui nu sunt poze și nici pe site-ul localului. Omul le stochează undeva, pentru că nu se știe cănd are nevoie de ele, cu cine și in ce stare de bună dispoziție s-ar afla subiectul . Apropo, când mergeți pe acolo, faceți testul „ospătarului securist”… turnați un pahar de vin in vaza cu flori de plastic de pe masă, să-l bruiați pe băiatul de la butoane. Sau când vine Gelu la voi la masă, că n-o să scăpați sigur, puneți-l să miroasă florile… o să facă o microfonie de toată frumusețea.

De curând dușman declarat al primarului, Politicianul Modern, care se laudă ca ne va oferi o nouă imagine a politicianului român, se dă tot la mojicii ieftine… Atentează la cei doi ziariști de casă ai primarului, pe care ii momește, astfel că in acest moment, primarul s-a descotorosit de ei, probabil fără prea mari regrete… Cunoscătorii fenomenului ii bănuiesc pe cei trei de complicitate la realizarea unei mizerii de site, in care erau atacați in stil penibil primarul și apropiații săi, atacuri de care nici eu nu am scăpat. Intre timp site-ul a fost inchis, nu de cineva din afară, ci de ei inșiși, ceea ce inseamnă că a intrat Stoica in ei și i-a scuturat. Eu am zis doar că e a lui Gelu, alții i-au băgat și pe ceilalți doi in oala cu lături.

Să nu ne depărtăm de mocirlă și să notăm apariția ca invitat la petrecere, a Cârtiței, recent disponibilizat de primar din funcția de lătrău al dânsului. Mă intreb in ce calitate a fost invitat, pentru că in cea de ziarst, sigur nu. Pentru că ziariștii scriu repede ceva laudativ dspre evenimentul unde au imbucat o măslină greu muncită. Să-i aduc aminte domnului Gavrilescu, că acest personaj râdea până mai ieri de dânsul… și cu curul! E urât ce spun? Da, rădea cu curul! Când aducea vorba de Gavrilescu, probabil la comandă, iși descoperea curul veștejit și blănos, se intorcea și râdea și cu el, că nu-i mai ajungeau gura și pixul. Acum il inviți la tine la masa? Schimb de link-uri, vorbe amicale pe net… Asta e Politicianul Modern? Care nu face compromisuri? Unde e sloganul „Creier și coloană”?

Menționez că nu am nimic cu Marian Gavrilescu, nici nu l-am cunoscut, am schimbat doar două vorbe fade la telefon. Deci nu știu câte cafele ii face pielea, astfel că parodia asta de articol pe care am incercat-o, este inspirată doar din internetul buftean… asta fiind imaginea dumnealui pentru cei ce nu il conosc, adică 99,9% din bufteni. Și e numai „meritul” lui, el alegându-și metoda asta de promovare, prin cuvinte cheie, pompoase, ca: proiecte, feedback, studiu, target, profil, etc. Când nu promite, face proiecte… Și nu-i ies decât acțtiuni ca impărțitul de napolitane, lâmâi sau balonașe.

Intr-un târziu, ne anunță aparent triumfător, că PNL Buftea nu il va prezenta pe el candidat la primărie… Gargară sau prima dezamăgire in politica? Cine știe, poate il vor prezenta drept candidat chiar pe unul dintre cei doi vechi consilieri liberali, inlăturați, dar care acum bântuie organizația locală, fluturând in aer hârtii grele.

Poze aici…

]]>

48 raspunsuri
 1. gino
  gino says:

  Pai mai expresule insusi Gavrilescu este un banc…….dar un banc ieftin……haideti sa va descriu putin acest taran de la Crevedia mai bine spus acest ////sifon””””””cum se spune pe acolo.Domnul Marian Petrache a crezut de cuviinta sa_l puna interimar la Buftea pentru o perioada scurta dar nu a mai scapat de acest vierme cum e vorba aia……pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti……Domnul Gavr…….nu vreau sa_i mai pronunt numele a fost cel mai mare tepar si cel mai mare vrajitor din Crevedia.promitea la baieti ca el rezolva orice problema cu politia pentru ca are relatii la un ziar pe care nu il cunostea nici el.Dupa aceea a inceput sa faca intermedieri cu terenuri si ca sa va dati seama de persoana aceasta el nici nu stia unde se afla terenul respectiv…..oare…….Nu il agreez nici pe Primarul actual dar decat cu Gavri…….. mai bine cu Stoica.Pai decat sa_l aduca pe acest actoras pe acest pionier mai bine spus mai bine il aduce pe Costy Tecsan ca era mult mai bun decat el.Iar cu acest Gelu mai expresule te rog nu mai pomeni de el ca este cel mai prost si idiot om pe care il cunosc.orice poza pe care o face se duce si io da lui Doru Stefan ca sa o prezinte la s.r.i. daca am ajuns sa conduca un oras un om ca Gavri…….inseamna ca ne meritam soarta pe care o avem…Tot inainte tineri pionieri…

  Răspunde
 2. rex
  rex says:

  foarte tareeeee!!!! foarte bun expresule!

  ironia cu Gelu e incredibil de buna. atat de buna incat sincer, cred ca rade si Gelu 🙂
  dar spune-mi… cine dreaq zice ca in buftea se face politica?!!? cine sa faca? buftea e o afacere intre prieteni, colegi de munca si familie. atat. auzi si tu… tineret de nu stiu care… aia habar n-au cum se citeste „capitalul” sau alta lucrare in gen dar fac politica … cu lamaite si balonase… vorba ta…
  te uiti la „taverna studioului” (cel mai inspirat nume… doar site-ul e de el :P) si spui Buftea :)) daca te uiti si la clienti… deja spui Crevedia/Darza/Ciocanesti etc :))

  cat despre gino… mai nene… degeaba zici tu de modernu’ ce zici daca il faci domn pe petrache…

  numai scursuri…

  Răspunde
 3. Cetatean
  Cetatean says:

  Nu vorbi toba tu de coloana vertebrala si kreier. Krezi ca lumea nu shtie k fratitu a luat teren de la primaria doar datorita lu Gavrilescu care s.a rugat de primar sa nu te pedepseasca pe tine prin el pentru k fratitu cu kumnatata sunt membri PNL la tineret. Aku ce faki te dai cu stoica. Eo nu tin nici cu Gavrilescu nici cu stoica dar e mai bun de 1000 Gavrilescu. Dar aku ce sa faci k tre sa inchizi ochi k altfel iti inchide stoica shawormeria k si asa au venit de atatea ori baietii de la primarie peste tine. Oare nu ai acte. Poate k ar trebui sa sesizeze cineva opc. Daia scri tu la comanda ce iti dicteaza la telefon sefu.

  Răspunde
 4. Cetatean
  Cetatean says:

  Si mia spus un prieten k a venit la tine si nu lai servit k trebuia sa faci 5 saworma GRATUITE pentru primar fifi ioana paraoasa dinca si alti. Si spunea k injurai k in fiekare zi tre sa le faki de mankare gratuit la toti smekeri din primarie in frunte ku primaru. Asa tot sa fi primar sati aduk sclavi shaworma la usa

  Răspunde
 5. eucutyne
  eucutyne says:

  Nu cred chestia asta cu scrisul la comanda este o rautate.nu mai luati apararea acestor persoane pentru ca voi va certati ,iar ei isi vad deafaceri in continuare si au fost si sunt in continuare prieteni(exemple sunt multe unii poate le stiti prm+pdl=love,psd+prm=love si exemplele pot continua)a

  Răspunde
 6. Caz
  Caz says:

  Ce m-am cracanat de ras la articolu asta ! :))
  Admin , scoate te rog „+1” de la primul post al „Cetateanului” , a fost pus de mine din greseala (mi se blocase pagina) , poti verifica IP, multumesc !

  Răspunde
 7. George Birsan
  George Birsan says:

  pe langa prostia acestui „cetatean ” nu pot sa nu observ cat de josnic este, sa vorbesti de familia si afacerea unui om sa iti aperi conducatorul iubit…..

  Răspunde
 8. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  E atat de prost incât vorbește aiurea și de colegii săi, ba chiar punându-și intr-o lumină proastă conducătorul. Chiar dacă frati-miu n-are nicio treabă cu PNL-ul și a indeplinit toate condițiile pentru teren.

  E păcat să vă dați in stambă doar pentru că vă este criticat liderul.

  Răspunde
 9. GIGI CONTRA
  GIGI CONTRA says:

  …… interesant!!!! COLABORARE, f. interesant……. „carciuma din sat” colaboreaza cu orcine plateste, chiar si cu domnul Toba care a servit masa acolo, bineanteles a achitat-o si a si lasat spaga la cei ce l-au servit (poate s-o fi simtit bine, cine stie). intradevar, TAVERNA colaboreaza cu PSD-ul, cu PDL-ul cu PNL-ul si chiar si cu CDR-ul daca vine si organizeaza o petrecere din care sa iasa bani. OARE UNII VAND LA shawormerie doar membrilor anumitor partide sau tuturor celor care platesc??????? V-as ruga sa nu mai asociati numele orcarei afaceri din perimetrul natal cu „MARI politicieni ai urbei”, ei vin si pleaca si mereu v-a mai aparea un sustinator al celui care a venit in scaunul „abia ocupat” !!!!

  Răspunde
 10. GIGI CONTRA
  GIGI CONTRA says:

  am uitat saprecizez faptul ca nu „ziaristul” sau GELU cum ii spuneti voi, intre asa zisii ziaristi a scris acest articol!!! o zii excelenta va doresc si daca nu uitati ca sunt sarbatorile f. aproape va doresc un la multi ani fericiti la toti ceice folosesc acest site!!!

  Răspunde
 11. rex
  rex says:

  [quote name=”GIGI CONTRA”]…… interesant!!!! COLABORARE, f. interesant……. „carciuma din sat” colaboreaza cu orcine plateste, chiar si cu domnul Toba care a servit masa acolo, bineanteles a achitat-o si a si lasat spaga la cei ce l-au servit (poate s-o fi simtit bine, cine stie). intradevar, TAVERNA colaboreaza cu PSD-ul, cu PDL-ul cu PNL-ul si chiar si cu CDR-ul daca vine si organizeaza o petrecere din care sa iasa bani. OARE UNII VAND LA shawormerie doar membrilor anumitor partide sau tuturor celor care platesc??????? V-as ruga sa nu mai asociati numele orcarei afaceri din perimetrul natal cu „MARI politicieni ai urbei”, ei vin si pleaca si mereu v-a mai aparea un sustinator al celui care a venit in scaunul „abia ocupat” !!!![/quote]

  pai si cine s-a referit la o colaborare doar cu pnl-ul?!?!?! ai dus discutia pe un subiect care nu era in top si asta nu arata decat ca doare… cum e aia… daca taceai…

  Răspunde
 12. fost buftean
  fost buftean says:

  Este interesant ce fac unii cu timpul lor liber.Rad de unii si de altii fara sa vada barna din ochii lor. Acest ,, radio-sant,, pe care l-am deschis din greseala ,cu siguranta este facut pentru a-i ridica in slavi pe toti frustratii si mascaricii pupincuristi. 😡 :-@

  Răspunde
 13. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Gică Contra… Nu am criticat localul respectiv, tu ai adus discuția acolo și uite așa se nasc alte discuții. Dar tot reclamă se numește, nu te supăra. Faptul că am pomenit-o sub numele de cârciumă, nu e nimic jignitor, chiar asta inseamnă taverna.

  Să incheiem aici discușia despre locl, ii facem reclamă poate altădată.

  Răspunde
 14. Gelu - BL
  Gelu - BL says:

  E regretabil Bogdan. Nu asa se vand mai multe shaorme… din contra. Nu e nimeni vinovat ca nu se mai cauta carnea pe care tu o prepari. Iti multumesc mult pentru aprecieri. Stiu ca sunt sincere. Te asteptam in locul unde, de mai multe ori ai aratat ca te simti atat de bine. Nu-i pomenim numele.
  Aici se intalnesc toti prietenii care vor sa se simta bine, printre bufteni sunt si prieteni din Darza, Ciocanesti sau Crevedia (de parca locuitorii acestor localitati ar avea vreo problema…) pentru ca pana acolo s-a auzit… Poti sa ma faci cum simti tu. Am incredere in cititorii tai.

  Răspunde
 15. GIGI CONTRA
  GIGI CONTRA says:

  [quote name=”Expresul de Buftea”]Gică Contra… Nu am criticat localul respectiv, tu ai adus discuția acolo și uite așa se nasc alte discuții. Dar tot reclamă se numește, nu te supăra. Faptul că am pomenit-o sub numele de cârciumă, nu e nimic jignitor, chiar asta inseamnă taverna.

  Să incheiem aici discușia despre locl, ii facem reclamă poate altădată.[/quote]
  asa este si nu am avut in vedere nici sa fac reclama nici sa critic pe cineva. apelativul de carciuma este ok, pe bune, nu este ok in schimb faptul ca se asociaza o afacere cu o persoana politica fie ea de la ce partid vrei tu!!!! IN REST NUMAI DE BINE!!!! hai sa lasam chestia cu politica in afara businesului personal al orcarui dintre noi, pentru ca politica este o mocirla si nu cred ca vreunul ar castiga mai mult daca ar include in meniu si „NOROI”. in al doilea rand cum bine zicea o zicala: „daca te bagi in troaca te mananca porcii”!!!

  Răspunde
 16. Costy
  Costy says:

  aaa si inca ceva…

  Daca tu iti dai cu parerea si critici in stanga si in drepta te-as ruga frumos sa-ti pui si un nume.

  Nu vreau sa te jignesc, dar rex suna a catelush.

  Răspunde
 17. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Ca să incheiem, Gici Contra… când am zis colaborare mă refeream doar la găzduirea (nu pe gratis, ci ca rezervare a localului) unei petreceri, iar in schimb persoana (nu neapart politica) sa vă faca reclamă. Și până la urmă nu a fost o afirmație, ci o intrebare retorică. Altceva nu am gandit, dar la comentarii pot aparea răităcisme d-astea… este riscul meseriei. Uită-te la mine! 🙂

  Oricum , m-am hotărât… vom face și un articol pe tema localului, la fel cum am procedat și cu pizzeriile, unde vom trata plusurile și minusurile, poate vor folosi la eventualele imbunătățiri ale serviciilor, lucru benefic și pentru proprietari și pentru clienți.

  [url]http://expresuldebuftea.ro/afaceri/afaceri-locale/1041-concurena-pizzeriilor-uno-vs-romana[/url]

  Cum nici patronii celor două pizzerii nu s-au supărat, sper să nu vă suparați nici voi, dar așa se mai procedează in 2010, cu localuri cu pretenții. Reclama ordinară se plătește, părerile sunt gratis, dar sincere. Ceea ce nu poate fi neapărat un lucru rău. 🙂 E verificat… metoda e mai bună decât reclama ordinară.

  Răspunde
 18. rex
  rex says:

  off-topic si de prost gust urmatorul comentariu 🙂 :

  lasa-ma sa ghicesc pepushica de buftea… un nume cu un y ceva in coada? sau un k pe undeva? ashea ca la city?
  nu sunt asa de inspirat si nici n-am ca tine cunostinte reale si solide de etimologie…. fie ea si… canina… 🙂

  Răspunde
 19. GIGI CONTRA
  GIGI CONTRA says:

  expresule chiar m-ar bucura sa sti parerea sincera a clientilor mai ales pentru imbunatatirea serviciilor exact cum spui tu. nu de alta dar este un local in formare si se va tine cont de parerea cititorilor tai, pentru ca ei sunt beneficiari serviciilor!!!!
  parerile critice sunt intotdeauna mult mai benefice pentru o afacere decat cele de bine date din complezenta!!!!

  Răspunde
 20. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Intuiam replica slabă a lui Gelu, pe care n-am ținut neapărat să-l iau in colimator, dar așa mi-a ieșit. Nu tre să se supere, a fost un mic amuzament. Am eu altele cu el!…

  L-aș intreba totuși cum de și-a dat seama că m-am simțit bine? Ai stat cu ochii pe mine, a? Aveam nodul desfăcut la cravată? Eram rumen in obraji? Zâmbeam exagerat? Hai, demonstreză că știi să-ți faci meseria… spune-le că eram rupt de beat, că dansam pe mese, că pipăiam niște cotoarbe, sau că dormeam pe mese. 😳

  In schimb, de la Marian Gavrilescu mă așteptam la mult mai mult. Intr-un halucinat de penibil articol de pe blogul său, susține că sunt obligat să scriu la comanda primarului.

  Mult mai grav e faptul că prin acest articol demonstrează clar că era unul dintre cei care scriau căcaturi pe site-ul mizerabil de care vă pomeneam, inchis după ce primarul i-a luat de guler. Este același stil, același subiect, care apărea și acolo. Până și greșelile gramaticale sunt aceleași, dânsul reușind colosala performanță de a scrie cu doi de -i- până și numele propriu -Giovanni-

  Prin acesastă replică, politicianul modern a făcut o eroare comparabilă cu cea a lui Geoană. Cum să te lauzi că aduci ceva nou in politică, când tu apelezi la mizerii d-astea? La site-uri de căcat unde arunci cu căcat… Incredibil, nu mă așteptam! E același nivel ca la cealapa ăla de s-a semnat mai sus -cetățeanul-

  Și când te găndești, domnule Gavrilescu, că eu nu făcusem decât să critic decent activitatea d-voastră politică. Fără jigniri, fără acuze, fără zvonuri, fără minciuni. Ați intrat in politică, vreți o felie din conducerea orașului… luați și niște bobârnace, că ne-am mai destupat și noi! I-am dat și lui Pistol, i-am dat și lui Stoica și lui Marinescu. Și o să le mai dăm. Dar o reacție ca a d-voastră, numai la cei mai slabi pregătiți am văzut.

  Aș putea să mă cobor la nivelul ăsta și să republic comentariile pe care le făceați pe expres la inceputul carierei, sub alt pseudonim, anul trecut pe vremea asta. Ar fi haios… Ar fi un adevăr, nu minciunile cu care incercați să mă compromiteți!

  Păcat de copiii ăia de lângă dumneavostră, entuziaști si sinceri!

  Pentru d-voastră, o dedicație… că tot ați eșuat in incercarea de a schimba ceva in politica bufteană. Intre noi fie vorba, nici nu ați incercat!

  [url]http://www.trilulilu.ro/zummagio/3d3481c6fe972e[/url]

  Răspunde
 21. Nume
  Nume says:

  [quote name=”Expresul de Buftea”]Mai ceva ca Ronald, clovnul de la Mc Donald’s, care binedispune copiii ascultători ai burghezilor.[/quote]

  :)))))))))))))))))))))))))))))))) Tare !!!!

  [quote name=”Expresul de Buftea”]Nu știu exact cum se numește meseria asta. [/quote]

  Baiat de mingii ?

  [[quote name=”Expresul de Buftea”]El oricum face acolo de toate… livrează pizza la domicilu, conduce clienții la mese, dar face și poze. Multe poze. Tare sunt curios ce dracu face cu atâtea poze?[/quote]

  Face foldere sa le puna pe site. Foarte bun articolul, te ascuti ca lupta de clasa Expresule.
  Oricum orice minune (a se citi afacere) tine vreo 3 luni la Buftea.

  Răspunde
 22. gonen
  gonen says:

  Mie, Taverna Studiolui mi-a lasat o impresie proasta, de trei ori. Prima data am fost singur si am stat la masa vreo 20 de minute fara sa ma bage careva in seama. A fost un tip care a venit si a curatat masa de langa, dar sa ma intrebe care nimic. Dupa 20 de minute m-am ridicat de la masa si tocmai atunci cred ca se indrepta spre mine o chelnerita.

  A doua oara am intrat sa intreb daca au zona de nefumatori. Prima persoana pe care am intrebat-o era aceeasi chelnerita de la (1) si care mi-a tras o privire ce aducea a lehamite. Am lasat-o in pace si m-am dus la cel care sta la bar (sau ce o fi chestia aia din mijloc, de langa scari). El mi-a raspuns ca da exista si e zona din drepta, cum intrii in restaurant.

  Privirea chelneritei m-a facuse sa decid sa nu mai intru la Taverna, dar am fost a doua zi, la insistentele sotiei si am observat ca zona de nefumatori exista, dar lipseste cu desavarsire fiindca acolo se fumeaza fara probleme, inclusiv de cei care am inteles ca ar detine restaurantul.

  Mancarea a fost intr-adevar buna, dar atitudinea celor ce se ocupa mi-a lasat un gust amar. Din punctul asta de vedere, cei de la Barbosi si Calul Balan sunt cu mult peste.

  Răspunde
 23. Nai
  Nai says:

  Mie-mi place Taverna foarte mult si, daca nu sunt eu umblat apoi cine..>? Una diin observatiile lui gonen pare pertinenta (privind atitudinea unor osp) dar la evaluarea mea tin cont de intervalul de cand au deschis, de mancare (care mi se pare buna si mai ales PE SATURATE-prea multa), de concurenta si piata muncii dde profil (ospatari buni nu prea gasesti usor). O sa stau cu ochii pe ei dar sunt pana acum de nota 8 din 10 asa ca adminm, daca esti sincer… da-i cezarului ce-i al cezarului

  Răspunde
 24. mircea t.
  mircea t. says:

  gavrilescu e in panica, posteaza pe blog fara sa se gandeasca ca asta ii va face rau si ca e anti-reclama mai ales pentru partid. treaba lui, poate o scoate la capat intr-un final. si da!…sunt impotriva lui pentru ca scrie cu doi de i cand nu trebuie si pentru ca trebuie sa suport aproape zilnic aceasta tortura

  Răspunde
 25. mircea t.
  mircea t. says:

  p.s. la postul de mai sus: sunt obligat de catre conducerea din partidul meu sa ii citesc zilnic blogul…imi pare rau ca nu am fost si eu la taverna cu domnul Gavrilescu, altfel nu as mai fi postat dupa doua platouase ingurgitate in comun

  Răspunde
 26. Nai
  Nai says:

  vino si tu la platouri mircea cel frustrat. lasa scrierea a IIIa ca te prind turcii din urma si te gauresc din de-ti sare t-ul din coada. Ai mancat vreodata platoul ala de la Taverna…? e cel mai bun aranjament culinar din zona.

  Răspunde
 27. gino
  gino says:

  Am inteles ca la aceasta taverna sunt foarte multi asociati sunt cueios sa vad daca mai rezista 3 luni.lumea moare de foame da amenzi la ridicarea de masini.saptamana trecuta in fata la primarie parcase autoturismul cine credeti chiar finul lui Nelutu actualul Primar.Au venit gealatii sa ridice masina dar ce credeti//////a sunat Tovarasul Primar si a spus ca este la el si gata…..se lauda purcelusul prin oras…..rusine sa va fie si trebuie sa va ganditi incontinuu ca nu o sa mosteniti pamantul.Garantez ca functia de primar o sa_i revina Domnului Pistol care merita sa fie Primar.

  Răspunde
 28. gino
  gino says:

  apropos am uitat.Cine are curaj sa faca pariu ca si anul acesta tot finul Primarului va organiza revelionul la pro tv. Ca de afacerile se fac in familie.Ar fi trebuit sa se faca o licitatie pentru ciolan cine sa organizeze revelionul……Dar la noi ca la nimenea.vorba oamenilor saraci…..mi_e atat de foame ca nu stiu unde o sa dorm la noapte…….Suntem vai si amar de capul nostru.Stati si va certati intruna si pomeniti numele Gelu care saracul este *****cenzurat*****

  Răspunde
 29. Gelu - BL
  Gelu - BL says:

  ..>De ce Gino? Este foarte bine. In general, despre lucrurile neimportante foarta putina lume discuta. Ca se vb de bine, ca se vb de rau e bine cand EXISTI.

  Legat de Restaurant va pot rezuma atat: La [b]Taverna Studioului FIECARE ISI ARE LOCUL SI ROLUL LUI[/b]. TOATE sunt gandite pentru un singur scop satisfactia clientului. Daca se reuseste sau nu asta ramane de vazut in timp. Nu este o afacere de ocazie iar toti angajatii vor sa evolueze. Toti invatam traind anumite experiente.

  Cat despre Gelu, 🙂 sunt convins ca, daca eram sarac cu duhul nu mai pomeneai tu de numele meu… 🙂

  Chestia cu vazele de flori a fost unul din lucrurile cele mai bune care s-au intamplat pentru ca totul s-a transformat intr-o mare caterinca, foarte multi venind sa incerce o „microfonie” care nu s-a mai intamplat :)) Ii multumesc lui Bogdan si-i fac cinste personal daca accepta. 🙂 Toata lumea s-a amuzat copios cu „un – doi – proba” :)) Marturisesc ca nici nu mi-a trecut prin capo asemenea idiotenie care a transformat aceasta vinere intr-una cu incasari record de cand s-a deschis locatia.

  Răspunde
 30. Gelu - BL
  Gelu - BL says:

  …l Iar expresul e chiar simpatic: dupa ce a initiat o discutie in care este folosita denumirea T_A_V_E_R_N_A Studioului, acum, cenzureaza… Ce liber isi exprima setimentele… E Bogdan… el asa face cand il irita ceva.. :))

  Răspunde
 31. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  [quote name=”Gelu – BL”]..

  Chestia cu vazele de flori a fost unul din lucrurile cele mai bune care s-au intamplat pentru ca totul s-a transformat intr-o mare caterinca, foarte multi venind sa incerce o „microfonie” care nu s-a mai intamplat :)) Ii multumesc lui Bogdan si-i fac cinste personal daca accepta. 🙂 Toata lumea s-a amuzat copios cu „un – doi – proba” :)) [/quote]

  Hai să vă mai spun o dată, și ție și șefilor tăi de acolo…

  Articolul a fost despre Gavrilescu, nu despre voi, nu despre local. Nu știu cum dracu s-a făcut că v-ați simțit cu musca pe căciulă.

  Treaba cu microfoanele a fost doar o caterincă și te privea doar pe tine, pentru că așa te privesc eu pe tine, stilul securist. Nu e o jignire. Jignire e când te fac prost. Nu e cazul acum când te-ai apucat și tu de muncă până la noi ordine.

  Deci toată treaba cu vaza de flori a fost amuzament, ironie, pamflet, doar la adresa ta, că ne permitem… nu la adresa proprietarilor. Nu am bătut niciun apropo, nici nu-mi pot inchipui că intr-un local dintr-un sat se pot monta microfoane,.. Pentru ce? Se stabilește noua ordine mondială aici? Sau să ascultați ce vorbește un neica nimeni cu un site la șpriț? Dar voi v-ați atacat surprinzător…

  Ba chiar i-ati dat de mâncare cârtiței să vă spele imaginea. Bă, m-am terminat de râs când am văzut! A pozat și vaza de flori! 😀 Cum ați făcut, frate… ațti pus-o de-o ședință, ați stabilit planul impotriva mea și pe urmă… „hai, gata, toată lumea la treabă… două pizza la nenicu’ ăsta creț care fumează țigări de șpăgar, că nu poate scrie pe burta goală!”

  [quote name=”Gelu – BL”]…l Iar expresul e chiar simpatic: dupa ce a initiat o discutie in care este folosita denumirea T_A_V_E_R_N_A Studioului, acum, cenzureaza… Ce liber isi exprima setimentele… E Bogdan… el asa face cand il irita ceva.. :))[/quote]

  Bă, cenzură e când șterg mesajul unuia care te face pe tine in toate felurile, deși mie imi place, dar nu vreau să promovez așa ceva… Nu când refuz să fac reclamă unora care imi vor răul.

  Făți dracului reclamă la tine pe site sau mai dați-i o fasole cârtiței să se ocupe el… nu mă mai plictisi pe mine. Că nu m-ați câștigat la belciuge și nici nu vreau să servesc ciorbe gratis.

  Așteptați cu infrigurare articolul meu obiectiv despre local… va fi cea mai serioasă reclamă.

  Răspunde
 32. Nai
  Nai says:

  Admin, acum 2 ani te citeam cu infrigurare dar n-o s-o mai fac. multi dintre cititorii tai au au aceeasi optiune. unul din motive este ca de 30 de articole te-ai cam inmuiat si am gasit la pozitia 99 din lista de terenuri raspunsul. al doilea motiv este subiectivismul si al treilea ipocrizia de care dai dovada.

  Poti afirma acum aici ca nu tii legatura cu un membru de partid PRM care-ti mai furnizeaza ceva documente? say it….

  Răspunde
 33. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Nu l-am ridciculizat pentru ce-i place localul… ci pentru ce-i place să mănânce.

  Și pentru că insiști să mânănci rahat… cîteva precizări, amice liberal, să nu mai insiste și alții, că nu e vreo delicatesă:

  Au fost destule loturi de teren, puse la dispoziție de primărie tuturor tinerilor orașului, in baza unei legi la nivel de țară… asta de căcat cum o știți voi

  In Buftea oferta a fost mult mai mare decât cererea, astfel că daca vroiai teren și prezentai minime garanții, il obțineai.

  Frati-miu are aproape 24 de ani și carte de muncă de cel puțin 4 ani. Are salariu bun, e licențiat, aproape insurat și stau amândoi impreună cu părinții ei in 2 camere. Nu are nimic, decât o mașină din 2003.

  La 19 ani frati-miu prefera să lucreze de noapte și să doarmă ziua, nu să spargă semințe și să bea bere la pet pe stradă toată noaptea, ca mulți dintre voi.

  Cum să nu primească amărâtul ăla de teren, dacă indeplinea lejer toate condițiile și sigur iși poate face casă, nu va lăsa terenul in paragină și nici nu o va vinde?

  Păi s-au dat terenurile astea cum s-au dat ANL-urile in trecut? Unii nu știți că acum a fost altă mâncare de pește, iar alții nu vreți să știți. Toți politicienii orașului ați imbârligat tineri, mințindu-i că ii ajutați voi să obțină terenurile… fie că erați de la pnl, prm, psd sau pdl… ca să le creați obligații… Când in realitate, depindea doar de ei să le obțină.

  Tu crezi că e nevoie ca eu să mă căciulesc in fața primarului, ca frati-miu să primească teren? El oricum indeplinea condițiile, și chiar dacă nu… preferam să impărțim 4 inși apartamentul meu, decât să mă căciulesc la vreun politician. EU sunt altfel, bă, neam de traistă… nu-s ca voi, nereușiții in viață, care vă agățați de politică ca de ultimul pai al inecatului, știind că nu aveți altă șansă in viață.

  Răspunde
 34. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Păi vrei să facă foamea? A luat-o cu colindul pe internet, poate mai pică ceva de mâncare de sărbători. Numai că sunt bani puțini, dar el primește și bonuri de masă.

  Nici să strângă firimiturile de pe mese nu știe s-o facă in mod profesionist. După ce mănâncă la o masă, trece la alta, dar are grijă intotdeauna să scuipe la cea unde a mâncat. Ca porcu-n troc… intră cu tot cu copite și la un cap al trocului bagă râtul, iar la celălalt se kk.

  „[i]stocurile nu se epuizeaza, ca in alte parti[/i]” …… vezi comentariul lui RG de la reclama cu celălalt local.

  Răspunde
 35. Basarica
  Basarica says:

  [quote name=”Nai”]e posibil ca unui om sa-i placa un local care tie sa nu-ti placa? trebuie ridiculizat pentru asta? Zau admin… Iar cu tupeu ameninti… buun asta…[/quote]

  Nu ai inteles 🙂 basescu + pdl = bun. Restul sunt nenorociti. Ce sa mai vorbim de Ciresica ? Dar de Golden Blitz ? Ce sa mai spunem de rapsozii manelisti care il slavesc pe basescu ? Aia sunt buni probabil. Mai Expresule vezi tu de soarele PDL in persoana madamei Udrea si mai lasa-ne cu tampeniile.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *