10 raspunsuri
 1. Cezar
  Cezar says:

  Primaria Buftea se mai ocupa si de altceva in afara de petreceri, piese de teatru, concursuri de fotografie, de pictura, patinaj, cros, etc?
  Parca s-a instalat la primarie o firma de organizarii eveninente.
  Ne primeste la petrecere cu cizme de cauciuc pline de noroi in picioare? Pe strada Crisan, dupa dezghet, s-a innotat prin noroi din cauza lucrarilor de canalizare (facute pana la jumatatea strazii) si a faptului ca s-a pietruit superficial.

  Răspunde
 2. Hadrian
  Hadrian says:

  Am o simpla intrebare:

  De ce este Mogosoaia peste noi la mai multe capitole? La ei de ce nu se cearta, nu se injura si nu se prea musca de posterior nimeni?

  Ieri am facut o plimbare cu sotia la Palatul de la Mogosoaia unde cu ocazia Martisorului au fost o serie de evenimente.

  Intrarea in palat era libera, se putea vizita si muzeul de la subsol ce adaposteste o serie de fresce bisericesti destul de vechi. Apoi in curtea palatului era instalat un cort imens incalzit. M-a uimit profesionalismul organizatorilor, nimic nu era lasat la voia intamplarii asa cum am vazut mai mereu la Buftea.

  Exista o scena unde s-au produs soliste si instrumentisti, un spectacol de teatru, program de stand up comedy, iar cireasa de pe tort a fost Teatrul de Opereta Ion Dacian din Bucuresti cu un program numit Paris Mon Amour..

  Pe langa aceasta cortul era plin cu spectatori ce isi ocupasera locurile. Cand se intra in cort, doamnele si domnisoarele primeau buchete de trandafiri… apoi tot la intrare in cort era bufet suedez dar nu ceva simplu… ci chiar specialitati… mancare pe saturate, desert, cafea, ceai si suc.

  Iata cum Primaria Mogosoaia a organizat impreuna cu Palatele Brancovenesti ( caci sunt mai multe) si cu Primaria Capitalei, un eveniment de Martisor si de prima zi a primaverii la care au fost invitati nu numai cei din Mogosoaia. Promovarea a fost serioasa incat era plin de Bucuresteni si nu numai. Am intalnit persoane de nationalitati straine ce erau incantate de eveniment.

  Si azi mai este program artistic dar ceva mai slabut (dj si o trupa de muzica). Am aflat ca vizitarea palatului este libera de pe 1 pe 9 martie pentru cei doritori.

  In final va voi spune ca am vazut pe scena de la Mogosoaia, tineri si nu numai… din Buftea. Oameni pe care nu i-am vazut vreodata sa se produca artistic la ei acasa in oras. Am fost placut surprins de un artist de care stiam ca este angajat in corul operei romane, sa-l vad interpretand solo chansonete frantuzesti.

  Aoci am vrut sa ajung: de ce la Buftea nu se poate face ceva mai deosebit? Sunt destule categorii ca varsta, educatie si nivel la noi in oras. De ce mereu s-a optat pentru verze de spectacole? De Trupa Flamingo Boys si de evenimente facute foarte prost? Macar daca se dau bani sa se faca ceva ca lumea pentru toata lumea. Asa se promoveaza un oras. Sunteti de acord? Deocamdata tot auzim de Centrul Cultural Buftea ce organizeaza de la serbari scolare, piese de teatru, concerte, concursuri… pana la ziua de 8 martie. Pana acum aceste evenimente au fost organizate de ai lor, numai de ai lor. De ce nu vor sa auda si de altii? Ieri am avut dovada clara ca in Buftea exista oameni talentati si scoliti serios in domeniile lor, tineri pe care nu i-am vazut vreodata chemati sau rugati sa se produca pentru bufteni, aici la ei acasa. De ce se prefera mediocritatea?

  Răspunde
 3. Hadrian
  Hadrian says:

  Apoi cat e de penibil, intrarea se face doar pe baza de buletin si este valabila doar pentru doamne si domnisoare. Pai asta inseamna ca iar e streaptease 😀

  Stiti ca in istoria literara exista referiri la Buftea ca expresie?
  Uneori Buftea inseamna gras, neam prost. Nu ati auzit niciodata de fumuri ca la Buftea?

  Se pare ca tot la nivelul ala suntem.

  Răspunde
 4. gheorghe
  gheorghe says:

  Da suntem de acord. Trebuia sa le faca cadou dnul primar la doamnele din buftea cate o pereche de cizme de cauciuc pentru strazile din centrul orasului -nu dam adrese ca stie fb care sunt

  Răspunde
 5. gore
  gore says:

  mancatori de stiti voi ce inca mai gasim,atata timp cat vor exista si caini,unii se numesc javre.eu unul am auzit ca a fost super la 8 martie. bravo Pistol

  Răspunde
 6. cretu
  cretu says:

  O sa vedem poze cu multumiri primarului ca a mai cheltuit din bugetul nostru 50000 euro doar vin alegerile.

  De ce oare sunt aceleasi persoane care o inconjoara pe sora Reta si Magduta,oare nu mai sunt alte femei in buftea?Cand vrei ceva gen bilete tratament te adresezi la RETA care intreaba stii cine este fratele meu si din ce partid?Raspuns da este pistolet din pnl–bravo mai avem citeva bilete dar daca trece la PSD il mai votati?DAAAAAA ff bine oriunde dar vrem biletele..MA INTREB NU ESTE CEVA TRAFIC DE INFLUENTA PE CARE DNA-UL NU O VEDE SAU NU II INTERESEAZA.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *