Pentru a celebra sfarsitul verii, Primaria Buftea a inaugurat fantana arteziana!

Dupa 3 ani de cand a fost stricata din cauza patinoarului si dupa o vara extrem de fierbinte, racoarea din ultimele zile a inspirat Primaria Buftea, care a decis sa repare si sa reporneasca fantana arteziana din Piateta Mihai Eminescu, greu incercata de caldura emanata de betoanele ei pe timpul verii.

Vesnic nemultumitii cetateni ai orasului nu mai au acum niciun motiv de a-l mai contesta pe primarul Pistol, care a luat decizia repararii fantanii si pentru a veni in sprijinul buftenilor extrem de nemultumiti de calitatea si pretul apei furnizate de RAJA, dar si a celor care inca nu beneficiaza de canalizare.

In acest scop, domnia sa invita incepand de maine, toti doritorii in fata primariei pentru un dus gratis, cu apa curata. Se vor pune la dispozitie bureti de baie, sapun lichid, pentru a nu fi scapat pe jos, si chiar uscatoare de par. Politia Comunitara va veghea ordinea la dusuri si nu va permite accesul celor fara prosop personal si costum de baie.

De asemenea, la initiativa edilului, se fac inscrieri pentru spalatul covoarelor tot in fata primariei, jeturile de apa ale fantanii fiind foarte potrivite pentru asta. Inscrieri se fac zilnic la Biroul de Relatii cu Publicul, in baza cartii de identitate. La inaugurarea fantanii arteziene a fost invitat si primarul orasului Caracal, oras infratit din 2008 cu Buftea. Edilul din Caracal a promis ca va fi prezent si la inaugurarea patinoarului de la sfarsitul lunii februarie.

De ce nu mai merge fântâna arteziană din Centru… răspunsl oficial al primăriei

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *