Nu mai bine facem un festival local?

In acest week-end, Buftea va gazdui din nou nelipsitul festival cu iz de bâlci, care s-a lipit de orasul nostru in fiecare anotimp.

Continui sa intreb de ce aducem bâlciul asta al altora si nu organizam unul al nostru? Un festival local? Ce, in Buftea nu gasim pe cineva care sa fiarba porumb? Avem gogosari (oameni care fac gogosi), avem creatori hand-made, ciobani, fermieri, agricultori, apicultori, producatori de fructe, vin, tuica, afumaturi, panificatie. Avem chiar si cantareti de muzica populara si de petrecere, ba chiar și pictori sau gospodine cu surplus de zacuscă și murături.

Poate Angstul nu vrea sa vina cu mezeluri, poate nici Corserv sau Redis cu produsele lor, dar niste standuri cu un gratar de mici de La Fanica, un cazan cu fasole si ciolan de la Barbosi, prajituri de la Kanel, ceva la protap de la Taverna si Domeniul Stirbey, sau un cuptor de pizza de la Buganu, sigur ar face senzatie! Ar fi un mare ajutor si pentru comerciantii de legume si fructe din piata mutată in spatele salii de sport, unde nu mai vine oricum nimeni!

Facem un stand si de pariuri si păcănele, dacă vreți, că tot sunt la modă in Buftea, dar măcar știm că incurajăm afacerile locale, nu le băgăm bani in buzunare altora!

]]>

7 raspunsuri
 1. pacalici de trefla
  pacalici de trefla says:

  De citeva ore bune citesc in arhiva. Sint uimit domnule Bogdan de schimbarea de atitudine din ultimii 3-4 ani, ma gindesc ce s-a intimplat in viata dvs. incit sa ridiculizati independenta si credibilitatea acestui sait, chiar daca sinteti proprietarul lui.Am gasit in postari mai vechi obiectivitate, impartialitate, simt civic, intr-un cuvint dreptate. Astazi, au ramas doar rautatile, invectivele, politele pe care le considerati demne de plata, atacuri pe fata sau voalate asupra lui Pistol, acuze fara suport si multe altele. Pozati un ciine in parc si faceti drama nationala, bagati o sopirla si nu aveti nici o dovada in afara aprobarilor lui Duta si Clit. Dati cu noroi in orice, totul va pute, totul e gresit, totul se fura, nimic nu se vede bine in oras. Chiar vreti sa ramineti doar cu Duta, Clit si inca vreo doi pe site ? Nu e pacat de anii dvs. de munca ? Cit de orb poti fi incit sa nu vezi absolut nimic bun facut in ultimii doi ani ? Ne intrebati pe noi, cu o nevinovatie prost simulata, ce vedem bine. Cind le bagati la greu pe cele rele nu ne mai intrebati, dati verdicte mai al dracului decit Morar si Kovesi. E pacat, e pacat ca ati muncit si dati cu mucii-n fasole.

  Răspunde
 2. G
  G says:

  bag seama ca ai enervat-o pe doamna Pacalici de trefla. Cand dracu o mai avea timp sa mai si scrie cu atatea pe cap. Nu stiu…. eu d-aia o admir. Si mai e ceva… cat de mult il apara pe tovarasul de viata… mai ceva ca un samurai…:) Daca nu ar fi unii care mai au ceva de spus ati ramane voi ci orasul Buftea si bugetul public la discretie. 🙂

  Răspunde
 3. Bogdan Tobă
  Bogdan Tobă says:

  Am o rugaminte la cei adanc implicati in subiect. Nu mai insinuati si nu mai incercati sa dezvaluiti identitatea lui Pacalici si nici a altui utilizator. Tineti pentru voi, nu va voi afisa mesajele.

  Răspunde
 4. Bogdan Tobă
  Bogdan Tobă says:

  [quote name=”pacalici de trefla”]De citeva ore bune citesc in arhiva. Sint uimit domnule Bogdan de schimbarea de atitudine din ultimii 3-4 ani, ma gindesc ce s-a intimplat in viata dvs. incit sa ridiculizati independenta si credibilitatea acestui sait, chiar daca sinteti proprietarul lui.Am gasit in postari mai vechi obiectivitate, impartialitate, simt civic, intr-un cuvint dreptate. Astazi, au ramas doar rautatile, invectivele, politele pe care le considerati demne de plata, atacuri pe fata sau voalate asupra lui Pistol, acuze fara suport si multe altele. Pozati un ciine in parc si faceti drama nationala, bagati o sopirla si nu aveti nici o dovada in afara aprobarilor lui Duta si Clit. Dati cu noroi in orice, totul va pute, totul e gresit, totul se fura, nimic nu se vede bine in oras. Chiar vreti sa ramineti doar cu Duta, Clit si inca vreo doi pe site ? Nu e pacat de anii dvs. de munca ? Cit de orb poti fi incit sa nu vezi absolut nimic bun facut in ultimii doi ani ? Ne intrebati pe noi, cu o nevinovatie prost simulata, ce vedem bine. Cind le bagati la greu pe cele rele nu ne mai intrebati, dati verdicte mai al dracului decit Morar si Kovesi. E pacat, e pacat ca ati muncit si dati cu mucii-n fasole.[/quote]

  Discurs de tip Antena 3. Ma sperie faptul ca studiezi ore in sir arhiva, dar din fericiere asta e doar parearea ta si a celor din echipa, nu a oamenilor echilibrati.

  Ai gasit in postari mai vechi obiectivitate, impartialitate, simt civic, intr-un cuvint dreptate, pentru ca erai in opozitie si-ti placea cand il criticam pe Stoica, acum, ce-oi vrea, sa-i ridic osanale lui Pistol? Acum ca el e primar si am curaj sa-l critic, e firesc ca tu sa nu mai gasesti obiectivitate, imaprtialiatate, etc…

  Am scris despre cam toate realizarile lui, asa putine cum sunt. Din pacate are (deocamdata) mai multe nerealizari decat realizari, si cu asta ma ocup… sa le semnalizez si pe alea si pe alea. Acum, nu e vina mea ca esti atat de fidel si atat de subiectiv si pui tot la suflet.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *