Nu deturnati un adevarat proiect caritabil

Cea mai mare tampenie pe care poti sa o faci e sa comentezi sau sa critici o actiune caritabila. Nu mai zic daca mai ai si pretentii de semipolitician. Dar ma risc, caci am curaj si nu-mi place cand politicul se amesteca in actele de caritate, mai ales in unele in care am crezut si pe care le-am sustinut si caruia i-am dedicat un articol ce a a vut peste  7 000 de vizualizari.

Expresul de Buftea:  Care e legătura intre trei prințese și frizeria bunicilor?

Nu analizez prea multe, doar las linkul de mai jos aici, si intelege cine poate. Articol din Jurnalul de Ilfov, ziar pentru care platim 53 000 lei anual, de 5 ani. Altul decat Adevarul de Ilfov, pentru care platim la fel. Ca sa vedeti, de exemplu, cat am paltit pe fiecare articol in ultimul an, puteti numara aici… rezulta 25 articole in ultimul an, adica 2 120 lei pe articol.  Dar asta e o alta discutie.
.

Jurnalul de Ilfov:  Buftea. Un loc pentru milioane de fire argintii. Un nou serviciu gratuit – „Frizeria Bunicilor”

.

Doamna Nadia si copiii ei au muncit prea mult pentru ideea asta si pentru oamenii astia, ca sa vina Pistol sa se bage in poza. Si in frizerie. Nu as vrea ca dansa sa munceasca gratis pentru electoratul primarului si pentru imaginea dansului, ci pentru cei care au cu adevarat nevoie. Poate ea nu impartaseste opiniile mele, dar desi nu ne cunoastem, mi-ar parea rau sa se supere pentru ca nu am tăcut. 

Deci donatiile au fost facute de comuntiatea locala si de niste firme,  articolul din ziar e platit de comunitatea locala, spatiu e al comuntiatii locale, aprobat de consiliul local, la solicitarea doamnei Nadia. Unde e meritul primarului? Ca beneficiul il vedem. Si nu e prima oara cand procedeaza asa… Pistol, Moș Crăciun pe banii nostri

Acolo zice ca el a luat legatura cu toti frizerii din oras care vin sa lucreze voluntar. In Buftea sunt vreo 15 frizerii, mi-e greu sa cred ca proprietarii lor, care platesc taxe, ar fi incantati de asa „ajutor” din partea primarului.

 
Citez din articol:
[quote]Gheorghe Pistol, primarul oraşului Buftea. „Frizeria bunicilor e un proiect pe care ni l-am dorit realizat de mai mult timp. Şi iată, acum l-am realizat.[/quote]
.
]]>

2 raspunsuri
 1. bizu
  bizu says:

  Bogdane inteleg ca” nu e bine ,cand e rau” si ” orice-ai face, tot nu-mi place”
  orice intiativa in folosul comunitatii trebuie atacata si aruncata in derizoriu …..
  E ordin de la USR ?Sau asa intelegi tu sa faci opozitie?
  Pentru ca asta am inteles…. esti in opozitie . De fapt nu esti in opozitie , tu esti opozitia , ma rog nu chiar opozitia , mai degraba Gica Contra .

  Răspunde
 2. ion de la raion
  ion de la raion says:

  Gica , tie iti vine greu sa crezi orice. Daca tu crezi ca primarul a apelat la patronii de frizerii pentru un gest caritabil si acestia i-au spus pas, te inseli asa cum o faci aproape totdeauna. Tie nu iti convine nimic, tu nu vezi decit dezastru si calamitati, mita si coruptie, cumetrii si cheltuiri nesabuite de bani publici. Atit poti tu sa vezi ca se intimpla in orasul asta, atita poti. Daca puteai mai mult ai fi fost si tu consilier, ai fi avut initiative, dar asa… Degeaba te-au votat niste oameni care au crezut in seriozitatea ta, le-ai dat cu votu-n cap, indolenta si suficienta ti-au aratat valoarea.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *