Ne puteți urî sau admira, dar nu ne puteți ignora!

Scris de mine pe blogul personal…

Nu știu cum să-i zic, pentru că, acum mi-e clar, e mai mult decât un protest… Eu i-am zis la inceput ironic, revoluția huliganilor, dar

după ce am văzut aseară și după cum ii cunosc, ei vor fi pentru cei slabi, protavocea, pumnul și rezistența acestor mișcări, care au inceput ca banale, dar sigur vor duce la o schimbare.

 De ce am ieșit, deși inițial am refuzat

Poate vi s-ar părea exagerat ce zic, sau că sunt luat de val, dar fără ei in stradă, fără curajul, unitatea, ambiția, independența și rezistența lor, acest protest nu va aduce nicio schimbare! Mâna de cetățeni cumsecade

care ar ieși in stradă să manifesteze pașnic, ar fi intr-un final ignorată, inghițită, mai ales că majoritatea românilor sunt blazați și comozi, chiar dacă mor de foame. Violențele nemaintâlnite de peste 10 ani in Romania, au avut un efect benefic pentru mediatizarea evenimentelor, iar abuzurile jandarmilor au atras susținerea multor cetățeni cumsecade, care nu-s pentru violențe.

Huliganii au mutat cu cap, după incidentele de acum câteva zile, organizând un miting autorizat sub sloganul “Pașnici și apolitici”, ceea ce m-a convins și pe mine să ies in stradă, deși după cum ați văzut ultimele două articole, nu eram de acord. N-am ieșit pentru Arafat, să cer demisia guvernului și a președintelui și nici să susțin că o ducem rău, nu voi fi niciodoată fals!

Am ieșit să contest Citeste tot pe demodaveche.ro ]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.