Monumentul eroilor bufteni măscărit!

Un grup de copii cu minte puțină, a măscărit Monumentul Eroilor Bufteni, din lipsă de alte preocupări, educație și supraveghere.

Ei au fost reținuți de poliție

și indesați grămadă intr-o mașină, duși in cartierul de proveniență, Atârnați, și predați părinților, care cel mai probabil, vor răspunde pentru faptele odraslelor.

La 2 zile de la vitejie, măscările erau incă prezente, nimeni nu s-a invrednicit să le șteargă. Probabil le voi șterge eu mâine, dacă n-o face nimeni.

]]>

13 raspunsuri
 1. Vlad
  Vlad says:

  Mda, anul trecut noua dreapta venea si punea coroane de flori pentru eroii neamului romanesc iar anul acesta tiganii isi bat joc de eroii romani. In ce directie ne indreptam?

  Răspunde
 2. Costy
  Costy says:

  Tu vrei sa pari cetateanul model dar ce faci tu trebuie sa fi pozat.

  De ce nu te-ai dus sa stergi si sa zici domne am sters eu si gata.

  La afirmatia „Probabil le voi șterge eu mâine, dacă n-o face nimeni.” esti putin cam superior.

  Răspunde
 3. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Eu nu sunt cetățeanul model, nu există așa ceva fără un oraș și o societate model.

  Nu cumva ți s-ar părea normal să ies să dau cu mătura in boscheții din fața primăriei, pentru că nu sunt de acord cu cei care mănâncă semințe și beau acolo, lăsănd jeg in urmă in fiecare zi?

  Asta inseamnă cetățean model?

  Răspunde
 4. Caz
  Caz says:

  Adevarata parte nasoala a relatarii este ca nici un angajat al administratiei domeniului public nu a reusit sa puna mana pe o carpa cu alcool industrial sau diluant sa stearga prostiile scrise de cativa copii fara minte . Nimic mai mult sau mai putin , alte comentarii sunt de prisos.
  Costy , fa tu gestul asta frumos si sterge cuvintele urate , fara sa te pozeze nimeni si fara sa ne spui noua ce ai facut ! 🙂

  Răspunde
 5. alexp
  alexp says:

  Acum..sincer vorbind……Atarnati e cartierul cu cel mai mic procent de tigani.Si daca exista….nu-i vede nimeni…si nu sufla o vorba.Pe cand in Studio , Centru si la mijloc……pute de tigani.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *