Love Party 2013

Vineri, 15 februarie 2013, incepand cu ora 19:00, Asociatia Prietenie Fara Frontiere va organiza pentru prima data o petrecere de “Valentine’s Day”.

Pe langa zecile de premii oferite la tombola, venim in intampinarea participantilor cu o atmosfera incendiara intretinuta de DJ Bubu si un super concert al unui  artist surpriza, care prin timbrul vocal ne va reaminti ca flacara dragostei nu inceteaza sa existe indiferent de varsta.

Pentru cei mai indragostiti, am pregatit un birou in care  doi “ ofiteri de stare civila” vor oficia “casatorii”, pentru cei care cred ca dragostea le uneste relatia, acestea au un caracter onorific si sunt valabile pana cand sentimentul dragostei va disparea din cuplul respectiv.

La eveniment poate participa orice persoana  indiferent de: sex, religie, nationalitate, varsta  sau orientare politica. Pretul unui ticket de acces este de 15 lei, prin achizitionarea biletului care ii permite accesul in locatie, participantul este de acord cu regulamentul evenimentului care interzice printre altele, introducerea de obiecte contondente care ar pune in pericol integritatea corporala a participantilor. De asemenea reamintim participantilor ca conform legislatiei in viguare este interzisa comercializarea bauturilor alcoolice persoanelor sub 18 ani, organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza vanzarea bauturilor din acesta categorie persoanelor care pana la data evenimentului nu au implinit acesta varsta, orice reclamatie ulterioara referitoare la acest aspect nu va fi luata in considerare.

De asemenea, mentionam faptul ca in incinta locatiei nu se vor comercializa produse din tutun, insa fumatul este permis. Numarul maxim de participanti va fi de 330 de persoane, iar in  ziua evenimentului nu se vor putea achizitiona tickete de acces. Datorita conjuncturi create pe marginea acestui eveniment, ticketele vor fi puse in vanzare incepand cu data de 18 ianuarie 2013, ora 10:00, pana pe data de 14 februarie 2013, ora 21:00. Tinem sa precizam ca nu avem un public tinta pentru acest eveniment, insa datorita faptului ca evenimentul va avea loc dupa ora 19:00, avem rugamintea ca persoanele care nu au implinit 14 ani sa evite achizionarea de tickete de acces, organizatorul isi rezerva dreptul ca din terte motive sa poata refuza accesul unei persoane in locatie, nu inainte de a inapoia contravaloarea ticketului de acces, in cazul in care acesta este valabil.

Reamintim participantilor ca nu vom ezita sa apelam la organele abilitate, daca vom depista tickete de acces false. Paza evenimentului va fi asigurata de catre o firma privata. Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati reprezentantul organizatorului la numarul de telefon : 0733587567 de luni pana duminica in intervalul orar 10:00-20:00.

La eveniment au raspuns pozitiv invitatiei noastre patru canale de stiri cu acoperire nationala, care vor relata ulterior in mass media stiri despre acesta petrecere. Dorim sa multumim domnului Daniel Costea pentru sprijinul acordat in realizarea evenimentului si sa va reamintim, asa cum facem de fiecare data, ca 10% din valoarea ticketelor vandute vor fi donati catre o actiune caritabila, titularul donatiei avand domiciliul in orasul Buftea.

In incheiere dorim sa va informam ca suntem in negocieri avansate cu diferiti artisti pentru organizarea unui spectacol caritabil, sumele rezultate din vanzarea biletelor vor merge catre cei care au fost diagnosticati cu cancer in Buftea.

]]>

6 raspunsuri
 1. Oreste
  Oreste says:

  Pretul unui ticket de acces este de 15 lei? Va hotarati? Pana sa vina RTV era 20! Daca va mai scutura astia putin o sa le vindeti cu 5…. Sau ati scazut pretul ticketelor pentru ca s-au anulat sampaniile si shoturile de votca pentru aia mici?

  Răspunde
 2. organizator
  organizator says:

  [quote name=”Oreste”]Pretul unui ticket de acces este de 15 lei? Va hotarati? Pana sa vina RTV era 20! Daca va mai scutura astia putin o sa le vindeti cu 5…. Sau ati scazut pretul ticketelor pentru ca s-au anulat sampaniile si shoturile de votca pentru aia mici?[/quote]

  Stimate domn, pretul unui ticket de acces este de 15 lei, din care 1.5 lei merg catre o actiune caritabila, in cazul in care se doreste rezervarea unei mese, ticketul devine colectiv (10 persoane), iar valoarea acestuia este de 200 de le din care 20 de lei merg catre o actiune caritabila, in acest tarif fiind incluse la alegere 10 bauturi carbogazoase sau necarbogazoase respectand parametri legali. Tin sa iti reamintesc ca RTV nu a venit, ci pur si simplu un pusti de 15 ani le-a trimis acestora o poza. Motivul este foarte simplu, suparat pe cadrele didactice de la Scoala Generala Numarul 1, pentru perioada gimnaziala petrecuta acolo, a dorit sa se razbune pe acestia, informand eronat redactia RTV, ca in respectiva institutie de invatamant au fost postate afise cu Love Party. Un gest reprobabil pe care acesta il regreta. Din acest motiv si RTV a considerat subiectul inchis. Nu avem nimic de ascuns atata timp cat ne achitam la zi datoriile catre bugetul statului, iar normele de organizare a evenimentelor noastre, respecta in totalitate dispozitiile legale. Din respect pentru tine si pentru toti care citesc acest site, nu vom ezita sa va raspundem daca aveti nelamuriri si va lansez invitatia de a participa la Love Party 2013. Va dorim o zi placuta si va asiguram de tot suportul nostru.

  Răspunde
 3. Mike
  Mike says:

  In mesajul pe care l-ati transmis initial catre presa ati motivat ca dintr-o eroare umana, afisele ce contineau invitatia la o petrecere cu alcool gratis pentru participanti, au ajuns in scoli si ca o sa luati masuri disciplinare fata de persoana care a postat afisele acolo.
  Acum spuneti ca un copil de 15 ani le-a transmis pozele celor de la rtv ca sa se razbune pe profesori, informand eronat redactia RTV.

  Noi pana la urma ce sa mai intelegem? Au fost afise in scoli sau nu? Pozele alea unde sunt facute?
  Una ati spus ieri, alta spuneti azi la fel si cu pretul biletelor. Imbalmajiti niste explicatii cel putin penibile dar toata lumea vede ca pe afisul initial pretul era de 20 Ron iar acum este de 15 Ron. Chiar credeti ca nu observam agitatia care v-a coplesit? Luati decizii de la minut la minut, schimbati tot si toate, azi negati ce ati spus ieri, maine negati ce ati spus azi.

  Ne ascundeti ceva?

  Răspunde
 4. organizator
  organizator says:

  [quote name=”Mike”]In mesajul pe care l-ati transmis initial catre presa ati motivat ca dintr-o eroare umana, afisele ce contineau invitatia la o petrecere cu alcool gratis pentru participanti, au ajuns in scoli si ca o sa luati masuri disciplinare fata de persoana care a postat afisele acolo.
  Acum spuneti ca un copil de 15 ani le-a transmis pozele celor de la rtv ca sa se razbune pe profesori, informand eronat redactia RTV.

  Noi pana la urma ce sa mai intelegem? Au fost afise in scoli sau nu? Pozele alea unde sunt facute?
  Una ati spus ieri, alta spuneti azi la fel si cu pretul biletelor. Imbalmajiti niste explicatii cel putin penibile dar toata lumea vede ca pe afisul initial pretul era de 20 Ron iar acum este de 15 Ron. Chiar credeti ca nu observam agitatia care v-a coplesit? Luati decizii de la minut la minut, schimbati tot si toate, azi negati ce ati spus ieri, maine negati ce ati spus azi.

  Ne ascundeti ceva?[/quote]

  Pretul ticketelor ramane neschimbat 15 lei pentru un ticket simplu si 200 de lei pentru un ticket colectiv (ticket colectiv= rezervare masa 10 persoane, acces 10 persoane+10 bauturi la alegere din bar respectand dispozitiile legale). La experienta mea nu cred ca ma mai poate coplesi ceva, mai ales ca in situatia creata artificial o eroare umana a fost corectata. Pentru mine care coordonez acest proiect ar fi fost simplu sa concediez doamna care a gresit si rezolvam toata problema, insa acesta are o situatie foarte grea acasa, divortata cu 2 copii minori in intretinere, cu facturile la usa in mijlocul anotimpului rece, cred ca nimeni nu ar fi facut acest lucru, acesta insa a fost sanctionata conform contractului. Recunosc a fost o eroare umana, corectata si subiectul este inchis din punctul meu de vedere. Iti reamintesc ca legislatia romana interzice vanzarea bauturilor alcoolice persoanelor minore, acest eveniment are o paleta larga de potentiali participanti, 90% dintre acestia fiind majori, nu este un eveniment realizat cu o institutie de invatamant si este un proiect pentru toti care vor sa petreaca o seara a dragostei intr-un loc privat si intr-o atmosfera decenta. La restul cred ca ti-am raspuns in replica anterioara.

  Răspunde
 5. Mike
  Mike says:

  Ma bucur ca dupa cateva luni in care am vorbit de unii singuri pe aici iata ca cineva are curajul sa-si asume responsabilitatea faptelor sale si sa raspunda, asa cum crede de cuviinta, acuzelor care planeaza asupra sa. Desigur ca nu ma pot declara nici multumit, nici lamurit de raspunsul dvoastra insa este un mare pas catre normalitate iar exemplul asta ar trebui sa-l ia si primaria.

  Totusi, doamna respectiva care a lipit afisele in liceu a gresit si nu cred ca e cazul sa-i luati gatul, aveti dreptate, insa directorul cum a permis asa ceva? Aici de fapt este problema, pentru ca d-voastra in calitate de organizator va urmariti scopul, acela de a anunta evenimentul, insa directorul liceului trebuia sa-si faca datoria si sa nu permita postarea afiselor. Cred ca el trebuie tras un pic de maneca…….. Parerea mea……

  In rest spor la organizare si aveti grija cu alcoolul ca, de regula, ucide!

  Răspunde
 6. organizator
  organizator says:

  [quote name=”Mike”]Ma bucur ca dupa cateva luni in care am vorbit de unii singuri pe aici iata ca cineva are curajul sa-si asume responsabilitatea faptelor sale si sa raspunda, asa cum crede de cuviinta, acuzelor care planeaza asupra sa. Desigur ca nu ma pot declara nici multumit, nici lamurit de raspunsul dvoastra insa este un mare pas catre normalitate iar exemplul asta ar trebui sa-l ia si primaria.

  Totusi, doamna respectiva care a lipit afisele in liceu a gresit si nu cred ca e cazul sa-i luati gatul, aveti dreptate, insa directorul cum a permis asa ceva? Aici de fapt este problema, pentru ca d-voastra in calitate de organizator va urmariti scopul, acela de a anunta evenimentul, insa directorul liceului trebuia sa-si faca datoria si sa nu permita postarea afiselor. Cred ca el trebuie tras un pic de maneca…….. Parerea mea……

  In rest spor la organizare si aveti grija cu alcoolul ca, de regula, ucide![/quote]

  Cand nu ai nimic de ascuns, nu vad de ce nu ai avea puterea sa iesi in fata si sa lamuresti anumite neclaritati. Nu incerc sa influientez opinia unei persoane, ci doar, sa expun din punctul nostru de vedere, situatia reala despre un eveniment. Nu am cautat sa dam vina neaparat pe cineva, singurul vinovat sunt eu, care nu am verificat in totalitate fiecare pas in realizarea evenimentului. Colega care a gresit, a platit, mai mult de atat chiar nu am ce face. Greseala este omeneasca, important ca acesta sa fie reparata intr-un timp relativ scurt, iar consecintele sa fie minime. Eu pot vorbi despre acest eveniment, nu am calitatea sa vorbesc in numele celorlalte persoane implicate colateral in acesta confuzie. In legatura cu Directorul Liceului Tehnologic Dumitru Dumitrescu, iti pot spune ca acesta a procedat corect, deoarece, respectivele afise au fost rupte in cel mai scurt timp posibil, deoarece domnia sa a considerat ca postarea acelor afise in institutia de invatamant, produc o imagine negativa institutiei. Greseala este cu atat mai mare cu cat, cine a lipit acele afise nu a cerut acordul institutiei de invatamant. Ca sa concluzionez singurul vinovat sunt eu, pentru ca nu am coordonat echipa asa cum trebuia in mod normal. Este o greseala pe care recunosc, o consider o lectie de viata si pe viitor cu siguranta astfel de derapaje organizatorice nu vor mai avea loc. Restul time de Cacan si acest aspect nu ma intereseaza.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.