Loc de joacă pentru copii


In toamnă primaria a amenajat fosta centrală termică din spatele blocului R2, intre ANL-uri și Casa de Cultură, cu scopul inființării unui loc de joacă acoperit pentru copii. Urmează amenajarea interioară și dotarea cu aparate de joacă.
]]>

5 raspunsuri
 1. aditza
  aditza says:

  Sunt curios cine a facut lucrarea si ciy a costat???are primaria acte pe aceasta constructie ca laurentiu ganea mi-a spus ca nu este a primariei si atunci cum a renovato ????vis a vis de judecatorie cica se face parc alte interese ????acolo trebuia sa se construiasca o gradinita asa a aprobat vechiul consiliu si acum spalatorie de bani cu un parc de multe sute de mii de euro???oare cine il va construi ?????

  Răspunde
 2. aditza
  aditza says:

  Nu o sa ajungeti la valoarea lui niciodata dar o sa va dati seama pe parcurs,voi deja sunteti nemultumiti.Nu sunt cine crezi tu lucrez si acum in sistem si mie indiferent cine este primar,dar ma deranjeaza minciuna si prostia.Daca am ajuns sa ne conduca MARGA,MAGDALENA,RETA CEAULES PASTRAMELE,BUJORICA MATEI ETC SI MAI NOU LUIZA MIHAILOV CA DIRECTOR ECONOMIC SI VOI CREDETI CA ESTE BINE VA PACALITI SAU SUNTETI IDIOTI IRECUPERABIL

  Răspunde
 3. RSS
  RSS says:

  Pai poate e cazul sa parasesti sistemul, cel putin pana devii coerenta in exprimare si inveti sa scrii. Lasa-i ce cei care sunt “idioti irecuperabil” si urmeaza-l pe cel pe care il consideri o adevarata valoare. Poate asa te poti odihni linistita noaptea.

  Răspunde
 4. votre soleil
  votre soleil says:

  [quote name=”aditza”]Nu o sa ajungeti la valoarea lui niciodata dar o sa va dati seama pe parcurs,voi deja sunteti nemultumiti.Nu sunt cine crezi tu lucrez si acum in sistem si mie indiferent cine este primar,dar ma deranjeaza minciuna si prostia.Daca am ajuns sa ne conduca MARGA,MAGDALENA,RETA CEAULES PASTRAMELE,BUJORICA MATEI ETC SI MAI NOU LUIZA MIHAILOV CA DIRECTOR ECONOMIC SI VOI CREDETI CA ESTE BINE VA PACALITI SAU SUNTETI IDIOTI IRECUPERABIL[/quote]
  Auzi si la asta, ca nu o sa ajungem la valoarea lui , a unicului, niciodata. Pai cine draq vrea sa ajunga asa de jos. Sunteti pierduti in spatiul infinit, daca asa puneti problema. Hai PA. Papaapaaa.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.