Iulian Urban acuză propriul partid și demisionează

Senatorul care ne reprezintă pe noi ilfovenii in Senat iși cere scuze față de așa-zisele jigniri aduse cetățenilor ce protestează, acuzând presa aservită opoziției că a deturnat opinia sa in sensul pe care l-a dorit, pentru a manipula.

Intr-un material scris pe blogul său azi, Iulian Urban critică dur propriul partid, PD-L, acuzându-l că s-a “pesedizat” și iși anunță demisia din partid, rămânând insă senator.

 

Imi cer scuze tuturor romanilor care s-au simtit jigniti de un material scris de mine in 13 ianuarie, care NU se referea la cei care protesteaza in Piata Universitatii, dar care datorita unor manipulari ordinare a presei turnatorului la Securitate , a fost deturnat in sensul celor pe care am dorit sa le comunic

…………………………………………………………………………………………………

Ma consider singurul vierme din Romania pentru ca atunci in 2008, am fost suficient de prost, naiv, credul, sa am impresia ca voi putea schimba ceva din interiorul politicii. Adevarul este ca am fost izolat intr-un PDL care ajungand la guvernare pentru prima oara in istoria lui, a inceput sa se pesedizeze, putini politicieni de marca ai acestui partid rezistand tentatiei borcanului cu miere.

………………………………………………………………………………………………….

Am vazut cum se iau decizii curajoase , masuri anti-criza fara de care eram in prapastia economica mult sub Grecia, dar cum  lipsa de comunicare la nivelul liderilor din partid, este sinonima cu sinuciderea politica. Am vazut cum , chiar daca in unele cazuri – multe sau putine – a gresit, Traian Basescu, caruia cei din PDL, mai ales multi din actuali lideri alesi la congres, ii datoreaza totul, pentru ca fara el PDL nu ar fi existat pe scena politica, au devenit brusc mult prea lasi sa aiba curajul sa spuna atat : sunt alaturi de el si punct. Le-a fost frica, au fost lasi, sperand prosteste ca astfel vor scapa de furia publica si vor fi realesi.

………………………………………………………………………………………………….

Am gresit crezand ca sistemul se schimba din interior. Am gresit crezand ca eforturile iti sunt apreciate. Decizia mea este aceea de a demisiona din PDL, uitandu-ma in acelasi timp cu dispret la PSD sau PNL, ori alt partid actual din spectrul politic romanesc. Oricum sunt structuri gandite doar ca sa preia puterea in scop de jaf, de furt, si care se bazeaza pe eterna si implacabila expresie “circa si paine”.

 

Citiți intreg materialul pe blogul senatorului Iulian Urban

sursa foto: roncea.ro

]]>

5 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.