InSomnii de Dunăre

Vlad Dumitrescu e tânărul pescar buftean, care a scris articolul de pe site-ul nostru, Amenajarea piscicola a bazinelor Buciumeni I si II , in care propunea câteva idei excelente pentru orașul nostru.

Chiar dacă are doar 23 de ani, are o experiență uriașă in domeniu, fiind de mic prezent pe baltă, la partide serioase de pescuit. Nu e nici pescar de bani gata și nici copil de pescar gata, e doar nebun după pescuit. In această iarnă, Vlad a prins monstrul! Povestea capturii, scrisă de el, a apărut pe site-ul Clubului Pescarilor de Răpitori (www.cspr.ro).

Citește povestea aici… InSomnii de Dunăre.

Pentru că nu-l incurcă nici undița, nici pixul, și-a deschis recent un blog, cu care sper că va face carieră. Are un nume foarte bun… Povești la buza stufului… www.the-naked-fish.blogspot.ro/

 

http://4.bp.blogspot.com/-AD2yg1S3PTQ/USFVXaJvKyI/AAAAAAAAADI/IZqy7fWui7w/s1600/8.JPG

]]>

1 răspunde
  1. insolventul
    insolventul says:

    Ma bucur pentru el, ii doresc fir intins si zgomot in senzori la fiecare partida. Sper sa ne vedem pe balta, eu sunt usor de recunoscut, calabalac mult, toate felurile de momeli cu exceptia celei care era adecvata in momentul respectiv, umbrele de soare doar alb-rosu si un papuc logan, tot rosu… Bineinteles – desi asta nu se vede – sunt permanent pregatit moral ca urmatoarea partida va fi cea din visele nocturne, adica cea perfecta. Succes si la pescuit si cu site-ul !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.