Georgică Marchidan versus Primăria Buftea

Povestea riscă să devină prea personală, iar tipul să fie considerat nebunul satului, insă pentru moment, merită să fie urmărită, s-ar putea să fie inceputul unei binevenite opoziții la adresa actualului primar, ce se bucură de un mandat mult prea liniștit pentru a face performanță. 

Din documentele pe care le-am primit de la Georgică Marchidan, la prima vedere, una a unui neobișnuit cu astfel de activități, pare că primăria il cam ia la mișto, in buna tradiție a autorităților acestei țări. 

Pe scurt, tipul vrea, in baza legii 544, dar și a promisiunilor electorale, un pic de transparență din partea primăriei. Mai pe lung, urmăriți-mă un pic:

 • La data de 03.12.20013, Marchidan depune la Primăria Buftea următoarele cereri, in baza Legii 544/2001, privind liberul acces la informatiile de interes public.

 

Cat ne costa firmele care capuseaza Buftea?

 

 

 • Pe 16.12.2013 primăria il informează că va dura 30 de zile, deoarece volumul documentelor ce privesc prima cerere, e prea mare 

 

 

 • In 06.01.2014 Primăria Buftea ii comunică lui Marchidan că taxa pentru copierea documentelor ce privesc a 2-a cerere, referitoare la firma Delta ACM, e de 16.5 și trebuie plătită mai intâi.

 

Răspunsul primăriei pentru Marchidan Ionuț Georgică

 

 • Pe 23.01.2014, după plata celor 16,5 lei, Primăria trimite toate documentele ce privesc a 2-a cerere, contractele dintre Primaria Buftea și firma Delta ACM. Toate, adică un singur contract. Primăria susține că este singurul contract cu această firmă, acesta pentru amenjarea parcului. Chiar dacă utilajele acestei firme au asfaltat orasul (chiar și acolo unde nu era cazul), ele ar fi fost inchiriate de firma câștigătoare a licitatiei, de la Delta ACM. De amintit petitia mea catre primărie, când mi s-a transmis că pomii tuia din oraș sunt achiziționați de la această firmă. Petitiile on-line functioneaza!

 

 • In 07.02.2014, pentru prima cerere, Primăria ii solicită plata unei taxe de 678 lei pentru copierea documentelor din anii 2012 si 2013.

 

 • Marchidan plăteste suma de 678 lei in 13.02.2014

 

 • In sfârșit, după 90 de zile, pe 10.03.2014, Marchidan primește ceva… doar documentele din ianuarie 2012, nu toate din 2012 si 2013, cum solicitase. Și oricum, nu acestea il interesau, pentru că erau de pe vremea lui Ion Stoica  

 

 • Telenovela continuă, și pe 14.03.2014, Marchidan revine cu o cerere mai agresivă la Primăria Buftea.

 

 

]]>

30 raspunsuri
 1. Marchidan Georgică
  Marchidan Georgică says:

  [b]Ce LEGE ce CONSTITUTIE, la Buftea e primar GHEORGHE PISTOL![/b]

  Cu mana pe piept candidatul la Primaria Buftea si-a momit electoratul din poarta in poarta cu cateva puncte de “nota zece”. Primul dintre acestea, bine ornat in fituica impartita pe toate strazile, facea referire la TRANSPARENTA DECIZIONALA semn ca marele latifundiar GHEORGHE PISTOL, “camuflat” pe atunci in proletar modest imbracat in blugi, a inteles una din “durerile” buftenilor: nevoia de a stii in fiecare moment ce se intampla cu banii castigati de ei si transferati sub forma de impozite la dispozitia Primarului prin deciziile pe care le poate lua. A fost greu pana a ajuns acolo. Munca multa, cheltuieli… acum ocupantul vremelnic al fotoliului de la etajul 2, GHEORGHE PISTOL, parca a uitat toate promisiunile. La Buftea LEGEA este incalcata cu buna stiinta. Este vorba de acea care confera dreptul fiecarui cetatean roman deci si al Uniunii Europene de a fi informat , Legea 544 privind liberul acces la informaţiile de interes public, care prevede ca:

  “ART. 7 (1) Autorităţile şi instituţiile publice au obligaţia să răspundă în scris la solicitarea informaţiilor de interes public în termen de 10 zile sau, după caz, în cel mult 30 de zile de la înregistrarea solicitării, în funcţie de dificultatea, complexitatea, volumul lucrărilor documentare şi de urgenţa solicitării. În cazul în care durata necesară pentru identificarea şi difuzarea informaţiei solicitate depăşeşte 10 zile, răspunsul va fi comunicat solicitantului în maximum 30 de zile, cu condiţia înştiinţării acestuia în scris despre acest fapt în termen de 10 zile.

  (2) Refuzul comunicării informaţiilor solicitate se motivează şi se comunică în termen de 5 zile de la primirea petiţiilor.

  Nici dupa noua zeci de zile (90), nu mi-au fost respectate drepturile. Mi s-a impus o taxa “de copiere” de 687 lei (adica in jur de 1,6 RON / pagina), pentru o mica parte a documentelor furnizate si acelea dupa circa trei luni de zile. Suma am achitat-o cu greu dar sper sa o recuperez aratand modul abuziv in care a fost instituita. Primaria poate sa invoce volumul mare de munca dar asta nu scuza nerespectarea legii care este clara in aceasta situatie: “termenul se prelungeste de la 10 la 30 de zile”. Are ceva de ascuns primarul GHEORGHE PISTOL?

  Art 31 alin. 1 din CONSTITUTIA ROMANIEI:

  “Dreptul persoanei de a avea acces la orice informaţie de interes public nu poate fi îngrădit.”

  Aplaudat mai ceva ca in plenarele comuniste, GHEORGHE PISTOL a depus cu mana pe Biblie si pe CONSTITUTIE urmatorul juramant:

  [url]http://www.youtube.com/watch?v=X9BhyS6CkXE[/url] – – – – – minutul 6.42

  “Jur sa apar CONSTITUTIA si legile tarii si sa fac cu buna credinta tot ceea ce sta in priceperea si puterile mele pentru binele locuitorilor orasului Buftea. Asa sa-mi ajute Dumnezeu!”. (sa fii sigur de asta… n.r.). Si tot el a mai adaugat:” “…am invocat numele Domnului ca voi face tot ceea ce sta in puterile mele pentru binele locuitorilor orasului nostru si nu vreau sa va dezamagesc. …Apreciez responabilitatea pe care o voi avea fata de oameni…oamenii trebuiesc respectati… sa nu-i dezamagim.”

  Puteti incepe sa ma respectati chiar de maine domnnule GHEORGHE PISTOL. Va solicit imperativ sa imi puneti numaidecat la dispozitie informatiile publice pe care le-am solicitat care vizeaza modul in care ati gestionat contributia fiecarui cetatean al acestui oras care, NU ESTE AL DUMNEAVOASTRA SI NICI AL PRIVILEGIATILOR DUMNEAVOASTRA, CI AL TUTUROR.

  Noul cod penal arata ca:

  “Fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, nu îndeplineşte un act sau îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică.”

  La Buftea domneste GHEORGHE PISTOL care pare sa aiba un singur cod: CODUL TACERII.

  Răspunde
 2. Bizu
  Bizu says:

  cu adevarat est o telenovela , din cate stiu eu baiatul asta a fost alaturi de George si brusc a intors armele. Eu nu cred ca din convingere ci mai de graba din cauze materiale( probabil a vrut mai mult decat i s-a oferit)

  ok a cerut documentele alea si le-a si primit , ce face cu ele ? Absolut nimic . Contractele sunt incheiate de consiliul local ( primarul din punct de vedere juridic este imputernicit sa semneze aceste contracte) .Eventualele abuzuri, daca exista, ar putea aparea in delurarea acestor contracte si acest lucru este mult mai greu de urmarit si cu atat mai putin de dovedit.

  Un lucru e sigur ; George a avut incredere in acest baiat si s-a inselat . dar balanta se echilibreaza pentru ca si alti au avut incredere in George si s-au inselat

  Răspunde
 3. G
  G says:

  Bizule, primarul asta de care vorbesti ofera bunuri materiale? Sunt atatea familii nevoiase ar fi bine sa stie si ele sa stea la rand.

  Contractele sunt incheiate pe Consiliul local :))) Fiind foarte inteligent si altii mai ….. cineva trebuie sa stea in linia intai. Daca aceste contracte au creat gauri in buget acestea vor fi recuperate de la dansii. In Romaniaa existat un precedent in care un Consiliu Local a fost obligat la plata daune si apoi au urmat mai multe spete reusite.

  Daca sunt atat de transparente de ce nu i le da?

  Apreciem ultima ta fraza. Cred ca nici cozonacii sau mieii de paste mai curata nimic sau… cine stie… caci de paste stiti cunosteti ajutorul “dezinteresat’ pe la porti, prin biserici sau in adunari private …
  Obiectivul personal a fost altul. dar s-a indepartat atat de mult de el… il va mai realiza la pastele cailor. Acesta nu are legatura cu NOI din totul pentru voi…. 🙂 In aceste obiective lungimea se inmulteste cu latimea :)))) Succes

  Răspunde
 4. Bogdan Tobă
  Bogdan Tobă says:

  [quote name=”Bizu”]cu adevarat est o telenovela , din cate stiu eu baiatul asta a fost alaturi de George si brusc a intors armele. Eu nu cred ca din convingere ci mai de graba din cauze materiale( probabil a vrut mai mult decat i s-a oferit)

  ok a cerut documentele alea si le-a si primit , ce face cu ele ? Absolut nimic . Contractele sunt incheiate de consiliul local ( primarul din punct de vedere juridic este imputernicit sa semneze aceste contracte) .Eventualele abuzuri, daca exista, ar putea aparea in delurarea acestor contracte si acest lucru este mult mai greu de urmarit si cu atat mai putin de dovedit.

  Un lucru e sigur ; George a avut incredere in acest baiat si s-a inselat . dar balanta se echilibreaza pentru ca si alti au avut incredere in George si s-au inselat[/quote]

  Incercând sa-l disculpi pe primar, ii acorzi intentionat o importanta mult prea mare acestui băiat. Copil, am putea spune. Și deocamdata nu e atât de important, dar e serioasa treaba daca ii acordati importanta.

  Eu nu-l cunosc. Am vorbit de 2-3 ori cu el cu ocazia acestei telenovele. Dar il stiu de mult. Nu stiu daca avea 20 de ani cand umbla după Pistol, ca după Isus și din câte știu, nu a sărit in banca lui Stoica, deși ar fi putut să o facă atunci, cu destule beneficii bănuiesc.

  A intors armele??? Ha, ha, ha… Ce arme are copilul ăsta? Sa nu-mi spui ca un copil de 20 de ani s-a suparat atat de grav pe primar pentru ca acesta nu i-a dat nimic. Pe vremea aia oricum Pistol nu dădea, ci promitea. Nu cred ca a păsat cuiva cand l-a părăsit pe Pistol! Nici acestuia si nici lui Stoica. De acum le va păsa ambilor.

  Răspunde
 5. G
  G says:

  [quote name=”Bogdan To”][quote name=”Bizu”]cu adevarat est o telenovela , din cate stiu eu baiatul asta a fost alaturi de George si brusc a intors armele. Eu nu cred ca din convingere ci mai de graba din cauze materiale( probabil a vrut mai mult decat i s-a oferit)

  ok a cerut documentele alea si le-a si primit , ce face cu ele ? Absolut nimic . Contractele sunt incheiate de consiliul local ( primarul din punct de vedere juridic este imputernicit sa semneze aceste contracte) .Eventualele abuzuri, daca exista, ar putea aparea in delurarea acestor contracte si acest lucru este mult mai greu de urmarit si cu atat mai putin de dovedit.

  Un lucru e sigur ; George a avut incredere in acest baiat si s-a inselat . dar balanta se echilibreaza pentru ca si alti au avut incredere in George si s-au inselat[/quote]

  Incercând sa-l disculpi pe primar, ii acorzi intentionat o importanta mult prea mare acestui băiat. Copil, am putea spune. Și deocamdata nu e atât de important, dar e serioasa treaba daca ii acordati importanta.

  Eu nu-l cunosc. Am vorbit de 2-3 ori cu el cu ocazia acestei telenovele. Dar il stiu de mult. Nu stiu daca avea 20 de ani cand umbla după Pistol, ca după Isus și din câte știu, nu a sărit in banca lui Stoica, deși ar fi putut să o facă atunci, cu destule beneficii bănuiesc.

  A intors armele??? Ha, ha, ha… Ce arme are copilul ăsta? Sa nu-mi spui ca un copil de 20 de ani s-a suparat atat de grav pe primar pentru ca acesta nu i-a dat nimic. Pe vremea aia oricum Pistol nu dădea, ci promitea. Nu cred ca a păsat cuiva cand l-a părăsit pe Pistol! Nici acestuia si nici lui Stoica. De acum le va păsa ambilor.[/quote]

  *****cinci stele ultima fraza

  Răspunde
 6. pacalici de trefla
  pacalici de trefla says:

  O furtuna intr-un tzoi de tuica. Copilul asta, ghidonat si manevrat de adevaratii rechini care stau in spatele lui, incearca – aparent inversunat – sa o faca pe cetateanul cu spirit civic, justitiar, impartial si bine intentionat.

  Este cert ca legea ii da dreptul sa fie informat, este absolut logic si normal sa i se puna la dispozitie ceea ce solicita. Ca o solicita imperativ, ca afirma ritos ca orasul nu-i al primarului si a privilegiatilor sai, ca atribuie legea tacerii – facind trimitere la omerta, varianta italiana a legii tacerii mafiotilor – nu mai pare civic. Poate doar o inversunare izvorita din frustrari, din nemultumiri acumulate din vise sau sperante neimplinite.

  Cit de naiv poti fi incit sa crezi ca un primar face abuzuri cu hirtii care-l incrimineaza, cu documente care ar constitui o proba indubitabila in fata organelor de cercetare ? Ca nu gaseste ceea ce dorea in hirtiile puse la dispozitie, alimenteaza si mai mult furtuna (pu)tzoiului de tuica.

  Si dvs. domnule Bogdan, atribuiti un rol extrem de mare copilului asta. asa cum il numiti. Ca n-a sarit in barca lui Stoica spuneti. Ar fi fost destule beneficii. De partea cui ? Pai ori e un copil curat moral si isi face primii pasi in viata si politica, ori e o curva tradatoare care ar fi vindut cine stie ce secrete incriminatoare pentru Pistol ? Ce voturi, ce putere morala, financiara sau ori de care, considerati ca are un copil, asa cum il numiti pe pustiul asta, incit doi oameni potenti, Pistol si Stoica, sa se bata pentru apartenenta lui ?

  Ca de acum le va pasa, este absolut sigur. Pistol n-o sa mai aiba somn, Stoica n-o sa-si mai traga nadragii pina subrat. Sa fim seriosi, copilul face agitatie imbrincit de altii, curind se va afla si cine reprezinta ‘altii’ si atunci lucrurile vor fi mai mult decit clare.

  Pentru dvs., domnule Bogdan, acest demers copilaresc reprezinta un trafic mai intens, sa-i zicem o emulatie, din pacate fara nici o finalizare. Cum spuneam, Pistol ar trebui sa fie luat cu sorcova sa fac matrapazlicurile insinuate cu acte publice, usor de descoperit sau de verificat. Chiar, dvs. va pare ca e luat cu sorcova ?

  Răspunde
 7. Bizu
  Bizu says:

  [quote name=”Bogdan To”][quote name=”Bizu”]cu adevarat est o telenovela , din cate stiu eu baiatul asta a fost alaturi de George si brusc a intors armele. Eu nu cred ca din convingere ci mai de graba din cauze materiale( probabil a vrut mai mult decat i s-a oferit)

  ok a cerut documentele alea si le-a si primit , ce face cu ele ? Absolut nimic . Contractele sunt incheiate de consiliul local ( primarul din punct de vedere juridic este imputernicit sa semneze aceste contracte) .Eventualele abuzuri, daca exista, ar putea aparea in delurarea acestor contracte si acest lucru este mult mai greu de urmarit si cu atat mai putin de dovedit.

  Un lucru e sigur ; George a avut incredere in acest baiat si s-a inselat . dar balanta se echilibreaza pentru ca si alti au avut incredere in George si s-au inselat[/quote]

  Incercând sa-l disculpi pe primar, ii acorzi intentionat o importanta mult prea mare acestui băiat. Copil, am putea spune. Și deocamdata nu e atât de important, dar e serioasa treaba daca ii acordati importanta.

  Eu nu-l cunosc. Am vorbit de 2-3 ori cu el cu ocazia acestei telenovele. Dar il stiu de mult. Nu stiu daca avea 20 de ani cand umbla după Pistol, ca după Isus și din câte știu, nu a sărit in banca lui Stoica, deși ar fi putut să o facă atunci, cu destule beneficii bănuiesc.

  A intors armele??? Ha, ha, ha… Ce arme are copilul ăsta? Sa nu-mi spui ca un copil de 20 de ani s-a suparat atat de grav pe primar pentru ca acesta nu i-a dat nimic. Pe vremea aia oricum Pistol nu dădea, ci promitea. Nu cred ca a păsat cuiva cand l-a părăsit pe Pistol! Nici acestuia si nici lui Stoica. De acum le va păsa ambilor.[/quote]

  nu incerc sa disculp pe nimeni , cat depre importanta “baiatului” mediatizarea de care se bucura il face importatnt.
  eu cred ca este o simpla “coada de topor ” imcurajat de adversarii primarului . Adversari care nu au ei curajul sau interesul sa faca acest tip de demersuri.

  Răspunde
 8. Bizu
  Bizu says:

  [quote name=”pacalici de trefla”]O furtuna intr-un tzoi de tuica. Copilul asta, ghidonat si manevrat de adevaratii rechini care stau in spatele lui, incearca – aparent inversunat – sa o faca pe cetateanul cu spirit civic, justitiar, impartial si bine intentionat.

  Este cert ca legea ii da dreptul sa fie informat, este absolut logic si normal sa i se puna la dispozitie ceea ce solicita. Ca o solicita imperativ, ca afirma ritos ca orasul nu-i al primarului si a privilegiatilor sai, ca atribuie legea tacerii – facind trimitere la omerta, varianta italiana a legii tacerii mafiotilor – nu mai pare civic. Poate doar o inversunare izvorita din frustrari, din nemultumiri acumulate din vise sau sperante neimplinite.

  Cit de naiv poti fi incit sa crezi ca un primar face abuzuri cu hirtii care-l incrimineaza, cu documente care ar constitui o proba indubitabila in fata organelor de cercetare ? Ca nu gaseste ceea ce dorea in hirtiile puse la dispozitie, alimenteaza si mai mult furtuna (pu)tzoiului de tuica.

  Si dvs. domnule Bogdan, atribuiti un rol extrem de mare copilului asta. asa cum il numiti. Ca n-a sarit in barca lui Stoica spuneti. Ar fi fost destule beneficii. De partea cui ? Pai ori e un copil curat moral si isi face primii pasi in viata si politica, ori e o curva tradatoare care ar fi vindut cine stie ce secrete incriminatoare pentru Pistol ? Ce voturi, ce putere morala, financiara sau ori de care, considerati ca are un copil, asa cum il numiti pe pustiul asta, incit doi oameni potenti, Pistol si Stoica, sa se bata pentru apartenenta lui ?

  Ca de acum le va pasa, este absolut sigur. Pistol n-o sa mai aiba somn, Stoica n-o sa-si mai traga nadragii pina subrat. Sa fim seriosi, copilul face agitatie imbrincit de altii, curind se va afla si cine reprezinta ‘altii’ si atunci lucrurile vor fi mai mult decit clare.

  Pentru dvs., domnule Bogdan, acest demers copilaresc reprezinta un trafic mai intens, sa-i zicem o emulatie, din pacate fara nici o finalizare. Cum spuneam, Pistol ar trebui sa fie luat cu sorcova sa fac matrapazlicurile insinuate cu acte publice, usor de descoperit sau de verificat. Chiar, dvs. va pare ca e luat cu sorcova ?[/quote]

  domnule ” pacalici ” dpar nevinovatia se prezuma nu si nteligenta.

  Răspunde
 9. Bizu
  Bizu says:

  [quote name=”Bogdan To”][quote name=”Bizu”]cu adevarat est o telenovela , din cate stiu eu baiatul asta a fost alaturi de George si brusc a intors armele. Eu nu cred ca din convingere ci mai de graba din cauze materiale( probabil a vrut mai mult decat i s-a oferit)

  ok a cerut documentele alea si le-a si primit , ce face cu ele ? Absolut nimic . Contractele sunt incheiate de consiliul local ( primarul din punct de vedere juridic este imputernicit sa semneze aceste contracte) .Eventualele abuzuri, daca exista, ar putea aparea in delurarea acestor contracte si acest lucru este mult mai greu de urmarit si cu atat mai putin de dovedit.

  Un lucru e sigur ; George a avut incredere in acest baiat si s-a inselat . dar balanta se echilibreaza pentru ca si alti au avut incredere in George si s-au inselat[/quote]

  Incercând sa-l disculpi pe primar, ii acorzi intentionat o importanta mult prea mare acestui băiat. Copil, am putea spune. Și deocamdata nu e atât de important, dar e serioasa treaba daca ii acordati importanta.

  Eu nu-l cunosc. Am vorbit de 2-3 ori cu el cu ocazia acestei telenovele. Dar il stiu de mult. Nu stiu daca avea 20 de ani cand umbla după Pistol, ca după Isus și din câte știu, nu a sărit in banca lui Stoica, deși ar fi putut să o facă atunci, cu destule beneficii bănuiesc.

  A intors armele??? Ha, ha, ha… Ce arme are copilul ăsta? Sa nu-mi spui ca un copil de 20 de ani s-a suparat atat de grav pe primar pentru ca acesta nu i-a dat nimic. Pe vremea aia oricum Pistol nu dădea, ci promitea. Nu cred ca a păsat cuiva cand l-a părăsit pe Pistol! Nici acestuia si nici lui Stoica. De acum le va păsa ambilor.[/quote]

  Bogdan , comentariile pe care la postez pe acest blog reprezinta parerile mele personale, daca analizezi postarile mele nu ma asocia cu George. uneori i-am luat apararea . alteori l-am criticat, ca prienten si ca cetatean al orasului . opiniile mele nu reprezinta si opiniile primarului chiar daca uneori coincid .

  Vin cu o propunere dechide o petitie pe blogul tau in care oricine este interesat sa-i puna primarului o intrebare in nume propriu ( nu anonim), despre modul de administrare al orasului

  Răspunde
 10. G
  G says:

  Vali, erai tare suparat nu cu mult timp in urma. Ti-a trecut? Lasa tu omu in pace si mananca acolo cat o mai fi de mancat. Era cineva care te compatimea acu 8 luni da vad ti-ai revenit. Sa-i spui si dansei.

  Răspunde
 11. G
  G says:

  [quote name=”pacalici de trefla”]O furtuna intr-un tzoi de tuica. Copilul asta, ghidonat si manevrat de adevaratii rechini care stau in spatele lui, incearca – aparent inversunat – sa o faca pe cetateanul cu spirit civic, justitiar, impartial si bine intentionat.

  Este cert ca legea ii da dreptul sa fie informat, este absolut logic si normal sa i se puna la dispozitie ceea ce solicita. Ca o solicita imperativ, ca afirma ritos ca orasul nu-i al primarului si a privilegiatilor sai, ca atribuie legea tacerii – facind trimitere la omerta, varianta italiana a legii tacerii mafiotilor – nu mai pare civic. Poate doar o inversunare izvorita din frustrari, din nemultumiri acumulate din vise sau sperante neimplinite.

  Cit de naiv poti fi incit sa crezi ca un primar face abuzuri cu hirtii care-l incrimineaza, cu documente care ar constitui o proba indubitabila in fata organelor de cercetare ? Ca nu gaseste ceea ce dorea in hirtiile puse la dispozitie, alimenteaza si mai mult furtuna (pu)tzoiului de tuica.

  Si dvs. domnule Bogdan, atribuiti un rol extrem de mare copilului asta. asa cum il numiti. Ca n-a sarit in barca lui Stoica spuneti. Ar fi fost destule beneficii. De partea cui ? Pai ori e un copil curat moral si isi face primii pasi in viata si politica, ori e o curva tradatoare care ar fi vindut cine stie ce secrete incriminatoare pentru Pistol ? Ce voturi, ce putere morala, financiara sau ori de care, considerati ca are un copil, asa cum il numiti pe pustiul asta, incit doi oameni potenti, Pistol si Stoica, sa se bata pentru apartenenta lui ?

  Ca de acum le va pasa, este absolut sigur. Pistol n-o sa mai aiba somn, Stoica n-o sa-si mai traga nadragii pina subrat. Sa fim seriosi, copilul face agitatie imbrincit de altii, curind se va afla si cine reprezinta ‘altii’ si atunci lucrurile vor fi mai mult decit clare.

  Pentru dvs., domnule Bogdan, acest demers copilaresc reprezinta un trafic mai intens, sa-i zicem o emulatie, din pacate fara nici o finalizare. Cum spuneam, Pistol ar trebui sa fie luat cu sorcova sa fac matrapazlicurile insinuate cu acte publice, usor de descoperit sau de verificat. Chiar, dvs. va pare ca e luat cu sorcova ?[/quote]

  Sunt fanul doamnei pacalici de trefla…
  Sa dea actele ca nu are matrapazlacuri de ascuns. e floare la ureche. II pune la dispozitie tot ce a solicitat si astfel ii da peste bot pustiului.

  Răspunde
 12. laurentiu
  laurentiu says:

  da.canta :)))) dar nu ia bani la inmormantari 😉 ci se antreneaza pentru “a ingropa” conducerea primariei :)))
  P.S.
  Fratilor, Pistol ne va ingropa in datoriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii……….. are mare dreptate pustiulica 😐

  Răspunde
 13. cretu
  cretu says:

  Marchidan este un copil curajos si am inteles ca vrea sa candideze la Primarie,daca este asa ii doresc succes si sigur o sa reuseasca daca o tine asa cum a inceput si ar trebui sa-i dam o mana de ajutor pentru ca ne intereseaza pe toti ce a cerut el.

  Ce va face pistol si echipa lui profesionista cu 15 milioane de euro,ii imparte la tigani sa il voteze?plateste lucrari care se fac cu firmele de casa?ne mai pune gazon,tunde iarba de 6 miliarde lunar,uda pomii si strazile si cand ploua??se plimba cu masinile primarie toti vagabonzii si face naveta la bucuresti dimineata si seare pacaliciu aparator?????

  APROPO STITI CA ALINA EREMIA TOCMAI A ACHIZITIONAT O GARSONIERA LA ANL????NORMAL TATAL EI ESTE SOFERUL DE CASA AL LUI PISTOL SI MAMA LUCREAZA BINE LA BRD-BUFTEA PENTRU PISTOL———DE CE NU A PRIMIT CEI CARE AU FAMILII SI DOSARE DEPUSE SI A PRIMIT ALINA EREMIA—-URMEAZA FRATELE EI SA DEVINA VECINI——–CE ZICI MAGDA ESTE BINE NAVETISTA CU MASINA PRIMARIEI LA NAVETA??????

  Răspunde
 14. pacalici de trefla
  pacalici de trefla says:

  Domnule Bogdan, campania de denigrare a individului care semneaza cu pseudonimul cretu este deplasata si aduce prejudicii unor persoane care nu au absolut nici o legatura cu acest site.

  Eu, pacalici de trefla, declar ca nu sint nici Magda si nici Marga. Le cer iertare doamnelor respective pentru mocirla pe care individul acesta o arunca asupra lor. Retardul psihic viseaza numai conspiratii, ciordeli, afaceri veroase, mafie si ilegalitati. Nu sint in Codul Penal abateri de la lege cite viseaza cretu ca se fac la Buftea.

  Scrie cretule la Curtea de Conturi, scrie la DNA, scrie oriunde numai termina cu acuzatiile venite pe surse. Nu de alta dar devii penibil cu acuze atit de grave dar neprobate. La suetele la care stai la studio – alaturi de prietenarii aia cu ochii tulburi de ura – gaseste ceva palpabil, ceva adevarat, baloanele astea de sapun tin doar la (pu)tzoiul de tuica inversunat artificial si imbrincit intr-o batalie pe care n-o intelege.

  Răspunde
 15. cretu
  cretu says:

  Ma asteptam sa ne spui daca fata soferului lui pistol (Alina Eremia) a primit garsoniera sau nu ????sa nu ne spui ca nu stii pentru ca cele 2 doamne dragute stiu—– ele au completat dosarul si nu ne spui de ce se face naveta cu masina primariei la bucuresti,pentru ca este o doamna draguta///am inteles dar de ce cu masina primariri si pe banii nostrii????

  Nu ne spuneti cat a costat patinuarul si ne faceti pe toti retardati ca nu intelegem de ce ati bagat acest oras in datorii 15-20 ani??? STIMATI BUFTENII STITI CA SUNTETI DATORI LA BANCA SI CA VETI PLATII CU VIRF SI INDESAT,ATI FOST ANUNTATI????SA VINA DNA-UL CA CEI DE LA CURTEA DE CONTURI NU POT FACE NIMIC,PENTRU CA NU II LASA SEFII CARE INCA VA TIN IN BRATE—- VOM VEDEA PANA CAND.

  Răspunde
 16. Bizu
  Bizu says:

  [quote name=”pacalici de trefla”]Domnule Bogdan, campania de denigrare a individului care semneaza cu pseudonimul cretu este deplasata si aduce prejudicii unor persoane care nu au absolut nici o legatura cu acest site.

  Eu, pacalici de trefla, declar ca nu sint nici Magda si nici Marga. Le cer iertare doamnelor respective pentru mocirla pe care individul acesta o arunca asupra lor. Retardul psihic viseaza numai conspiratii, ciordeli, afaceri veroase, mafie si ilegalitati. Nu sint in Codul Penal abateri de la lege cite viseaza cretu ca se fac la Buftea.

  Scrie cretule la Curtea de Conturi, scrie la DNA, scrie oriunde numai termina cu acuzatiile venite pe surse. Nu de alta dar devii penibil cu acuze atit de grave dar neprobate. La suetele la care stai la studio – alaturi de prietenarii aia cu ochii tulburi de ura – gaseste ceva palpabil, ceva adevarat, baloanele astea de sapun tin doar la (pu)tzoiul de tuica inversunat artificial si imbrincit intr-o batalie pe care n-o intelege.[/quote]
  corect , cretu e un dobitoc , dar ce te opreste pe tine sa iti dezvalui identitatea, te temi sau iti este rusine?

  Răspunde
 17. Bizu
  Bizu says:

  [quote name=”cretu”]Ma asteptam sa ne spui daca fata soferului lui pistol (Alina Eremia) a primit garsoniera sau nu ????sa nu ne spui ca nu stii pentru ca cele 2 doamne dragute stiu—– ele au completat dosarul si nu ne spui de ce se face naveta cu masina primariei la bucuresti,pentru ca este o doamna draguta///am inteles dar de ce cu masina primariri si pe banii nostrii????

  Nu ne spuneti cat a costat patinuarul si ne faceti pe toti retardati ca nu intelegem de ce ati bagat acest oras in datorii 15-20 ani??? STIMATI BUFTENII STITI CA SUNTETI DATORI LA BANCA SI CA VETI PLATII CU VIRF SI INDESAT,ATI FOST ANUNTATI????SA VINA DNA-UL CA CEI DE LA CURTEA DE CONTURI NU POT FACE NIMIC,PENTRU CA NU II LASA SEFII CARE INCA VA TIN IN BRATE—- VOM VEDEA PANA CAND.[/quote]

  cretule , revin nu esti doar dobitoc esti si ticalos . si daca erea asa cum spui si Alina primea un apartament de la primarie , nu vad problema . Fata este din Buftea si face numele orasului cunoscut eu unul ca buftean ma simt mandru sa fin concetatean cu ea . Ar fi laudabil ca Primaria sa ofere tuturor celor care reprezinta in mod pozitiv orasul , cate o locuinta
  si chiar as vrea sa vad primaria facand asta

  Răspunde
 18. pacalici de trefla
  pacalici de trefla says:

  Bizule, identitatea mea nu e importanta, pseudonimul reprezinta doar paravanul sub care pot spune ce cred, ce simt, fara sa dau socoteala nimanui, fara sa ma justific in vreun fel. Uneori ma gindesc sa ies din anonimat, as pierde libertatea exprimarii libere si asta nu mi-ar conveni.

  Sint reguli, norme, prietenii, cunostinte, idealuri, vise, increngaturi politice, mariaje la ceas de seara, multe altele, de care ar trebui sa tin cont cind ma aplec pe tastatura si gindesc, sau scriu, liber. Frica nu-mi este, am sustinut aici doar situatii in care cred si de care nu ma dezic. Ca am sau n-am dreptate, conteaza mai putin, important este ca traiesc sentimentul libertatii de exprimare in toate situatiile.

  Cit priveste afirmatiile lui cretu, cum ca Alina ar fi primit o garsoniera la ANL, sint pure inventii si diversiuni. Alina si-a cumparat o garsoniera in Bucuresti, parintii ei au o casa foarte mare, spatiu arhisuficient pentru cei doi copii pe care-i au. Cum parul lui cretu a inceput sa creasca in directia invers fata de cea normala, il gidila pe creierul de marimea boabei de fasole si, de aici, nasc in miez de noapte diverse bombite pe care, spre dimineata, rupt de patima si vodca, le transforma in bombe cu focos nuclear. Inteleg sa arunci cu mizerii in Pistol, in doamnele pe care le acuzi ca as fi eu, in mine, in cine-ti vine, dar Alina e o fata tinara, talentata, la inceput de drum, neintinata de mizeriile in care te scalzi si pe care le arunci in capul tuturor.

  Daca toate bazaconiile pe care le-ai afirmat aici au baza la fel ca afirmatiile despre Alina, singura solutie ca sa nu-ti vina sa versi si matele din tine, este sa te sinucizi. Barem moral, fizic nu esti in stare de o capitulare demna.

  Sari de la Alina la patinuar. S-a discutat mult pe seama asta, nu merita reluat evenimentul. La anul se va face un sondaj pe un esantion de 3000 de subiecti, poate chiar mai multi. Daca vor hotari ca e util se va continua cu el, daca nu, nu. E bine cretule asa ? Mai, ai dracului sintem astia din Buftea. Ne tin sefii in brate si DNA-ul, Curtea, parchetul, ne-ar umfla in secunda doi dar au frina pusa. Noi sintem mai ai dracu’ decit Nastase, Becali, Fenechiu, Remes, Gica Popescu, MM, Copos si altii care nu-mi vin acum in minte. Pai daca asa stau lucrurile, nu-ti ramine cretule decit sa emigrezi. Nu scapi de noi, risti sa faci vreo boala nenorocita, oftica sau altceva, medicamentele sint scumpe si pentru unele boli nu s-au inventat.
  Bine spune Bizu. Nu esti doar dobitoc, esti si ticalos.

  Răspunde
 19. G
  G says:

  Pai daca dumneavoastra doamna pacalici de trefla postati sub anonimat atunci de ce se mai plange sefu’ cand si alti useri posteaza “ce cred” in aceeasi forma. Probabil din cauza faptului ca ADEVARUL pe care-l accepta este numai cel rostit priun gura sa. L-ai invatat multe si i-ai fost aproape tot timpul. Ajuta-l si acum. iti va fi recunoscator ca intotdeauna. Am inca toata aprecierea pentru tine. O spartana care care stie de 300 de ori mai mult sa se lupte decat B0$$. Ce noroc are…. si lumea inca mai crede ca el sefu’.

  Răspunde
 20. insolventul
  insolventul says:

  Ghici, ghicitoarea mea ! Cum se va numi partidul in care trei crai de la rasarit, unul romm-an, unul nemultumit si altul crescut la san se va “naste” in curand ?

  Baciul fondator, cu dintii tociti si caninii sparti, mistuit de patimi si idealuri rasfirate in zari de nepatruns, mocneste si infiripa razbunari meschine si sicane bulevardiere .

  Muscand de posterior – era sa zic de cur – baciul isi trimite “locotenentii” sa-si incerece sabia de lemn pe scutul de granit, salivand de placere, cu ochii bulbucati si iesiti din orbite la ce va sa fie. Ce sa fie ? Un vant – era sa zic o basina – intr-o cada de apa. Te gadila la spate – iar era sa zic “la cur” – schimba mirosul de lavanda si trece ca Sageata Albastra prin Buftea.

  Uneori se erijeaza in controlor si cere biletele calatorilor din tren ( Legea 544 ). Ar trebui sa mananci paine prajita cu plastilina si gem de gard ca sa urci in Sageata fara bilet, de unde ma intreb cam ce IQ ai putea stapani crezand ca de la Bucuresti la Timisoara nu te intreaba nimeni ce si cum.

  In ceas de seara, la cina, micile imbrancituri iau forma unor batalii acerbe, o gangaveala agramata si lipsita de continut cu substanta se transforma intr-o polemica inversunata. Imbatati de apa si satui de ciorba de loboda, cei trei crai si baciul fondator umfla balonul victoriei din cada de baie, sperand ca va apare lupul, bau-baul care sa le oblojeasca ranile supurande si sa le serveasca snitelul vienez in locul ciorbei de loboda.

  Dupa un sprit de Borsec cu Biborteni, in amintirea unui Cordon Bleu, cei trei plus membrul fondator isi strang mainile in asteptarea altor batalii – era sa zic “fasuri” – in cada de baie. Si ma intreb in continuare, cum se va numi partidul – era sa zic “panarama” – care-i va accepta pe viitor ?

  Zic si eu, un pamflet – prost scris – dar bine gandit…

  Răspunde
 21. G
  G says:

  Greseala,e bine scris dar prost gandit. Nu pot sa cred ca un demers atat de firesc cum ar fi dreptul la informare trezeste atatea patimi. Inseamna ca Georgica se afla pe calea cea buna. mult noroc.

  Răspunde
 22. G
  G says:

  [quote name=”cretu”]Ma asteptam sa ne spui daca fata soferului lui pistol (Alina Eremia) a primit garsoniera sau nu ????sa nu ne spui ca nu stii pentru ca cele 2 doamne dragute stiu—– ele au completat dosarul si nu ne spui de ce se face naveta cu masina primariei la bucuresti,pentru ca este o doamna draguta///am inteles dar de ce cu masina primariri si pe banii nostrii????

  Nu ne spuneti cat a costat patinuarul si ne faceti pe toti retardati ca nu intelegem de ce ati bagat acest oras in datorii 15-20 ani??? STIMATI BUFTENII STITI CA SUNTETI DATORI LA BANCA SI CA VETI PLATII CU VIRF SI INDESAT,ATI FOST ANUNTATI????SA VINA DNA-UL CA CEI DE LA CURTEA DE CONTURI NU POT FACE NIMIC,PENTRU CA NU II LASA SEFII CARE INCA VA TIN IN BRATE—- VOM VEDEA PANA CAND.[/quote]

  Cretule, incearca sa fii retinut! Pronunti numele unor institutii care chiar isi fac treaba. Nu poate sa le “tina” nimeni. Fiecare raspunde pentru demersurile sale. Curtea de conturi isi face datoria. nu are nimeni vreun motiv sa creada altceva. Oricarei institutii ii trebuie timp. nu suntem noi cei indreptatiti sa apreciem activitatea acestor institutii in aceasta cauza. In momentul acesta Buftea are primarul pe care l-a dorit. Pentru ca el sa arate ce stie trebuie lasat sa lucreze. Reactia sa de obstructionare a demersurilor de informare publica nu el inteleg nici eu.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *