Extindere Casa de Cultură Veche

Deși ultimii doi primari ai orașului s-au tot lăudat că Buftea e foarte aproape de a intra in posesia imensei Casei de Cultură din centrul orașului, primăria investește in modernizarea, reamenajarea și extinderea Casei de Cultură Vechi, o ruină mică de pe strada Stirbey, lângă CEC.

Cultură nu există in Buftea! De ce să nu păstrezi banii pentru a investi intr-o Casă de Cultură mare in Centru, și cheltui, fără transparență, fără informații, fără planuri, pe o construcție indoielnică in dosul orașului?

PS: imi plac enorm firmele, fara brand, care lucreaza cu statul, și au nume care incorporeaza aceste cuvinte otravite, gen Cons, Total, General, Serv, Impex, Com, Rom, etc, care se pot ascunde usor in caz de nevoie si se pierd repede in uitare.

]]>

14 raspunsuri
 1. gicutza
  gicutza says:

  bv lui un primar care a inceput sa faca ceva in buftea asta.. nu ca stoica, omul care ne saluta inainte de alegeri si dupa nu isi mai vedea nasul…. daca sa-r mai rezolva si problema cainilor vagabontzi din buftea las scoate la pensie pe pistol pe postul asta de primar… el e sansa noastra..

  Răspunde
 2. arb
  arb says:

  Prost esti mai RSS. Pai una e consolidarea si alta e extinderea. Imi place ca sunteti atat de orbi incat nu vedeti cum se spala banii. O sa vin si eu in orasul asta sa-mi fac firma de fluierasi si de-mi da primaria bani……SA IASA DOMN PRIMAR LA PENSIE, EL E SANSA NOASTRA

  Răspunde
 3. Mike
  Mike says:

  Despre subiectul asta am mai discutat. A distrus frumusetea locului cu aplecatoarea aia (sala de chermeze) iar ca tacamul sa fie complet lucrarea este realizata de o firma fantoma cu radacinile intelenite in anturajul primarului, primar care inca nu a auzit de SEAP si de licitantii online. De! Metehne mostenite de la PDL.

  Astazi vroiam insa sa multumesc primariei care m-a pus intr-o situatie pe cat de onorabila, pe atat de stanjenitoare. De dimineata, la ora la care navetistii se pregatesc sa se lupte (asemeni celor 300 de la Termopile) pentru un loc (in picioare) in maxi-taxi, pot sa spun ca am avut lumea la picioare!!! Trotuarele erau impracticabile datorita ghetii, doar temerarii cu reale calitati de echilibristica reusind sa stea in picioare. Restul? Restul ba pe burta, ba in patru labe, taras-grapis cum bine a zis un mare om de cultura, ca sa fiu on-topic.

  Pentru ce platim consilierii stradali si contracte de miliarde pentru material antiderapant nu stiu. Poate afla si ne spune si noua vreo autoritate de control asupra cheltuirii banului public…….

  Răspunde
 4. 2013
  2013 says:

  Casa de cultura din centru este a primariei verificati actele dar sunt mai importante CANTINELE DE VOTURI SI WC DE 15000 EURO pentru 2 cabine.FIRMA CARE LUCREAZA DE ZOR LA CASA DE CULTURA VECHE ARE RADACINI CLARE DIN ANTURAJUL LUI PISTOL DOAR A CUMPARAT TERENURI IMPREUNA SI TREBUIE SA PAPE SI EL CEVA DEGEABA LA SUSTINUT IN CAMPANIE????OARE CE SPUNE BUJORICA CA IA SUFLAT LUCRAREA?????DE CE VOTEAZA CONSILIERI PNL DACA EI NU STIU CE FACE SEFU CU MARGUTA SI MARICICA CU BANII NOSTRI??? DE FRICA?????

  Răspunde
 5. Vera
  Vera says:

  O sa va spun ca poate o sa si intelegeti!!!
  Casa de cultura veche este monument istoric si a fost construita de catre regele Carol prin intermediul unui program. Are o valoare imensa si cred ca tine si de Ministerul Culturii. Multi tampiti au hacuit-o, au vopsit-o si au adus-o in starea jalnica in care este astazi.

  Acea aplecatoare nu are ce cauta acolo. E ilegal sa faci asa ceva unui monument (oricare ar fi el). La Buftea am fost condusi mereu de cretini fara prea multa minte si din cauza asta s-a ajuns unde s-a ajuns.

  Asta era farmecul locului… acum orasul arata ca un… Oare o sa ma contraziceti? Sper sa vada cine trebuie si sa opreasca cretinitatea aia de adaugare cladirii. Tu admine, spuneai ca e o ruina. Da… dar ce ruina cu istoric avem si ne batem joc de ea. Pe bufteni nu-i prea duce capul sa faca ceva impotriva ilegalitatilor de genul asta: altii se leaga cu lanturi, initiaza petitii, scriu la ziare. Noi ce facem? Ne batem joc de ceea ce avem si mai mult… suntem nepasatori!!! Rusine!!!

  Răspunde
 6. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  [quote] Pe bufteni nu-i prea duce capul sa faca ceva impotriva ilegalitatilor de genul asta: altii se leaga cu lanturi, initiaza petitii, scriu la ziare. Noi ce facem?[/quote]

  Recunosc, pe mine nu mă duce capul să fac ceva… pe tine te duce? Spune ce ar fi de făcut dacă te duce, poate facem ceva impreună.

  Răspunde
 7. Vera
  Vera says:

  Nu stiu ce sfat sa-ti dau. Daca in oras ramanea populatia bastinasa… cred ca altfel stateau treburile. Eu ti-am dat o informatie pentru ca sunt de aici si stiu de la bunici si strabunici. Ma indoiesc insa ca as fi singura care stie istoricul important al acelei cladiri. Nu a fost de ajuns ca s-a mancat din curtea casei de cultura vechi… la capitolul asta nu sunt informata, nu stiu ce s-a construit acolo. E greu cand te bati cu morile de vant… Eu am depus petitie pe site-ul primariei si pe vremea fostului…. si pe vremea actualului… si nu am primit raspuns. Sa inteleg ca serviciul de petitii online nu functioneaza? Ar trebui sa se adune oamenii serios ce sunt majoritatea pensionari si sa meraga la primarie. Din pacate nu se va intampla asa ceva. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni cand am zis „Pe bufteni nu-i prea duce capul sa faca ceva impotriva ilegalitatilor de genul asta” dar nu inteleg de unde pasivitatea asta blestemata.

  In incheiere voi spune ca am discutat cu un consilier onest din Primaria Buftea. E localnic de aici si stie multe lucruri. Il doare inima dar nu poate face nimic (?). Daca ei nu pot face? Noi ce sa mai zicem?

  Răspunde
 8. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  Poate o intreabă cineva pe d-na Măcelaru despre casa asta de cultură?

  Lucrarea costă undeva peste 100 000 sde euro, iar firma CC Total care o efectueaza este detinuta de o anume Dumitrache Claudia.

  [url]http://www.e-achizitii.com/view_anunt_atribuit.php?id_anunt_atribuit=271974[/url]

  Răspunde
 9. Adriann
  Adriann says:

  Dna Macelaru poate da informatii pretioase daca ar vrea, dar nu cred sa o faca. Totusi ar merita incercarea.
  Cu toate astea, in Consiliul Local il avem pe dl. Richard. Cred ca ne poate ajuta sa intelegem ce este cu ipotetica preluare a Casei de cultura (cea construita de sindicate) cat si cu informatii pretioase in legatura cu cea veche.
  Apropo, eu n-am mai fost de ceva timp in oras… sigla cu Casa de Cultura a Sindicatelor a mai ramas pe cladire? E interesant de stiut.

  Sper ca opinia publica inexistenta in Buftea, sa reactioneze cu bataia de joc la adresa „reabilitarii si adaugarii unui corp Casei de Cultura vechi.
  Cum putem verifica daca firma ce executa reparatiile e in stare de reabilitarea unei constructii istorice? Nu de alta, dar in Buftea se fac garduri ce le ia vantul… carora le cade vopseaua etc.

  Răspunde
 10. JR sr
  JR sr says:

  Stie cineva exista o posibila legatura intre Dumitrache Claudia si actualul primar al orasului Buftea? Pe sotul acesteia il stie cineva :)) ? Daca aveti un raspuns va rog sa mi-l trimiteti la adresa de email anticoruptielocala@yahoo.com. Voi face tot posibilul sa comunic autoritatilor sesizarile dumneavoastra.

  Răspunde
 11. satelit
  satelit says:

  Don JR de unde stii ca are sot,intuiesti?Nu tot ce zboara se sifoneaza…///§ te-ai transferat la locala momentan,este greu sa faci fata acolo la ciripitori;V-a indepartat primarul din tun: si mai trageti cu prastia::

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *