Expresul de Buftea, martor in scandalul meciurilor trucate

Site-ul nostru apare din nou ca sursă in scandalul meciurilor trucate de actualul antrenor al Stelei, fiind citat intr-un alt articol al Gazetei Sporturilor. După blatul cu Snagov, de data aceasta e vorba de meciul CS Buftea – FC Ploiești (actuala Astra), scor 3-5, meci semnalat de mine la momentul respectiv ca fiind blat.

Insiderii GSP povestesc cum ar fi facilitat Reghe un blat pe care s-a pariat masiv în Serbia: “Dacă a zis conducerea să pierdem, pierdem!” 

“Meciul de la Buftea, deşi se anunţa liniştit, a început ca un film horror de cea mai bună calitate. Scenariul şi regia se anunţau excelente. Pac-pac repede, două cuţite înfipte de criminal în inima a două victime cu apucături de femei uşoare. Au căutat-o cu lumînarea. 2-0 pentru CS Buftea în primele 10 minute. Spectatorii, cinefili cu experienţă, se bucurau. Începutul filmului era bun şi, chiar dacă ştiau scenariul, măcar aveau parte de o acţiune pe cinste”.

Aşa suna, pe site-ul expresuldebuftea.ro, începutul “Cronicii unui meci cu final aşteptat”: CS Buftea – FC Ploieşti, 3-5, 6 mai 2009, liga 2, seria 1.

……………………………….

“007”: “Cei de la Ploieşti păreau dezlănţuiţi. O parte dintre ei nici nu ştiau ce se întîmplă cu adevărat. Se putea termina 8-3 sau 9-3 după cum au atacat în a doua repriză”. A existat însă un moment neaşteptat, cînd Daniel Marin egalase scorul la 3, cu o torpilă spectaculoasă de la 30 m, spre nedumerirea tuturor. “A avut o bucurie reţinută la gol”, povesteşte “007”, în timp ce site-ul expresuldebuftea.ro reţine următorul tablou: “Moment şocant, spectatorii, uluiţi, exultă”.

…………………………………

Numai că egalitatea nu rezistă: “Oaspeţii preiau conducerea fără nici o problemă, marcînd lejer încă două goluri. La unul dintre ele, portarul buftean, Oghinciuc, a respins mingea spre propria poartă şi CSM-ul a făcut 5-3”. Să notăm şi amănuntul că Oghinciuc e ploieştean. Expresuldebuftea.ro propunea şi genericul întîlnirii: “Regia – Laurenţiu Reghecampf. Scenariul – Ştefan Chiţu. Distribuţia – actori de mîna a treia. Sponsor – bufteanul cumsecade”.

sursa: gsp.ro

 

Vezi mai jos articolul scris de mine in 2009, despre blatul de la meciul acesta și un alt blat, cu Lotus, care mai mult ca sigur va fi relatat intr-un episod viitor in GSP. Aș putea să mă laud că sunt primul din Romania care a relatat despre blaturile lui Reghe…

CS Buftea – FC Ploiesti 3-5

CS Buftea – Lotus Stiinta 2-3

Blatul cu Snagov revenit in actualitate

Povestea unui blat celebru

]]>

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.