Expresul de Buftea in Trafic

In martie, luna care abia s-a incheiat, expresuldebuftea.ro și-a depășit recordul de trafic, având 14.059 vizite și 47.000 de afișări, o creștere spectaculoasă, cu 30% față de luna precedentă.

Numărul de vizite zilnice variază intre 450 și 550, iar unici pe zi, intre 300 și 400. Aproape toți bufteni. Gândiți-vă câți bufteni au acces la net și pe câți ii pasioanează “fenomenul” și veți constata că stăm bine de tot.

Creșterea nu se datorează in niciun caz domnului Google, pentru că noi nu ne băgăm in seamă cu dumnealui, neinteresându-ne sub nicio formă traficul de aiurea, din intâmplare, ci doar traficul din Buftea. De aceea nu avem și nu vom avea vreodată conținut copy/paste despre subiecte la modă sau de interes național. Ne interesează doar subiectele despre Buftea, cine e interesat de Paște, de Băsescu sau de Oana Zăvoranu, știe unde să caute, noi avem alte treburi! Adică ne interesează doar cei ce intră din Buftea, nu traficul fals, guvizii agățați pe google…

Ca să mai avem un motiv de caterincă și să se agite obsedata cățelușă Laika, văru’ a plătit un anunț pe google… la orice căutare “bufteni” apare prima opțiune… asta. Doar facem mișto, ce trafic să facem cu asta? Trafic facem prin conținut și prin atitudine!

Apropo, știți cine a fost Laika? Primul animal, prima ființă in spațiu, trimisă la moarte sigură. In engeleză “laika” se traduce… “barker”. In română… “lătrău”.

]]>

23 raspunsuri
 1. pacalici
  pacalici says:

  Moare unguru de inima rea. Si singur daca ar fi in Buftea tot nu l-ar citi nimeni. Sa vedeti hahalera asta in perioada campaniei cum o sa-si vanda cugetul pentru 2 arginti. Sfidarea e cel mai bun tratament pontru el. Si sila

  Răspunde
 2. sictir
  sictir says:

  “Ca să mai avem un motiv de caterincă și să se agite obsedata cățelușă Laika, văru’ a plătit un anunț pe google… la orice căutare “bufteni” apare prima opțiune… asta.” …Asta este chiar magarie pe fata si o cauti cu lumanarea. Adica iti place show-ul si-l cauti. Asa ca nu mai da vina pe ala ca se ia de tine aiurea pentru ca ti-o meriti pe soarta.

  Răspunde
 3. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Adu-mi aminte când am dat vina pe ăla și am zis că se ia aiurea. Mi se rupe! Nu se ia aiurea, se ia pentru că nu mai suportă să fie considerat de toată lumea o cârpă, iar pe mine să mă respecte.

  Nu mai pot eu de ce zice de mine… ce fel de oameni sunt ăia care s-ar uita in gura unui obsedat? Pe mine nu mă dereanjează ce mănână ĂIA importanți din Buftea, politicienii care nu mai au loc de mine, și care mi-au făcut un frumos dosar… cum să mă deranjeze o otreapă ca el?

  Dacă ați știi voi cine mă caută pe mine și câte știu ei despre mine!… Oamenii știu și aventurile mele din vacanțele de peste hotare! Poate o să vă povestesc, dacă sunteți cuminți.

  Răspunde
 4. nume
  nume says:

  “pe google keywords, cuvintele bufteni.ro si bufteni au cam 600 de cautari pe luna in timp ce buftealive are vreo 1300 iar expresuldebufea vreo 3600. ” Q.E.D.

  Răspunde
 5. dragoshel
  dragoshel says:

  tu ce doresti pana la urma, imi vii cu toate spam-siturile. ala news preia toate stirile de pe toate siturile posibile si imposibile. demonstreaza-mi cat de bine esti indexat de google dupa anumite cuvinte, nu abureli dastea.
  si pe wikileaks ala ce stiri gasesc, altele decat cele din toate ziarele/siturile ? sincer, ti-as da mai mult de domeniu decat pe contunut la situ asta.

  si pana la urma tu vrei sa iti faci reclama pe situ asta, nu?

  Răspunde
 6. dragoshel
  dragoshel says:

  nu ma:))) nu ma deranjeaza. traficul asta vine de la spam. stii ce inseamna un site cu continut bun? cand un vizitator gaseste pe net situl tau intra citeste ce-l intereseaza, si mai revine pe acel site. ala e un site cu continut bun, si site cu trafic. cati unici ai pe el? cati dintre acei unici revin pe site? te deranjeaza? oare de ce?

  Răspunde
 7. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Hai, mă, ce dracu…. ne-a găsit pe noi, prostii de pe internet, să ne arate petardele astea.

  In curând Google o să vă dea un mare șut in cur tuturor ăstora care ciorditi conținut și aveti impresia că aveti site cu trafic, cu tot cu SEO vostru!

  [url]http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/google-a-schimbat-algoritmul-de-cautare-cine-a-fost-lovit-146571.html[/url]

  Dați “buftea” pe google si o sa vedeti ca siteul din buftea care fura continut de peste tot, apare doar pe pagina a doua… ceea ce e o mare rusine! Cu tot cu banii pe care i-a băgat in seo…

  Răspunde
 8. alexp
  alexp says:

  Logic ca sunt facute de noi pt ca de aici am aflat de situl ala.Altii de unde??..mai stie cineva de existenta lor in afara de noi?
  Io propun sa le faci link in head-ul paginii ……..ca sigur ai de castigat de pe urma valorii unor asemenea ”bloggeri”

  Răspunde
 9. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Ca aduserăți vorba de ce mai fac prietenii nostri pentru trafic… Uite cum i-a explodat azi traficul lui Gavrilescu deși nu zice nimic interesant niciodată.

  Cine i-o fi scrist toate mesajele astea? El insuși, sau cineva ține la el și vrea să-l facă să creadă că se află intr-o dezbatere seriosă?

  [url]http://www.mariangavrilescu.ro/?p=499[/url]

  Răspunde
 10. alexp
  alexp says:

  Ma nume…atata minte ai si tu sa-i injuri pe siturile lor.Faptul ca dau astia dislike aici e mai mult decat ok.Inseamna ca-i intereseaza ce scriem.

  Răspunde
 11. nume
  nume says:

  [quote name=”alexp”]Ma nume…atata minte ai si tu sa-i injuri pe siturile lor.Faptul ca dau astia dislike aici e mai mult decat ok.Inseamna ca-i intereseaza ce scriem.[/quote]
  Comentariile de pe site-ul respectiv nu-mi apartin. Nu am scris niciodata acolo.

  Răspunde
 12. alexp
  alexp says:

  Adevarul e ca a mai aparut un comentariu(cel putin ciudat si tampit) semnat cu ”Alexp” desi eu ma semnez intotdeauna cu litere mici.Niciodata cu litere mari..si asta de prin 99 cand nu aveam nici macar pc acasa.Probabil face parte din scenografia lor penala.Dar nu-i suparare caci cine citeste si aici isi da seama imediat.

  Răspunde
 13. anonimul
  anonimul says:

  [quote name=”alexp”]Adevarul e ca a mai aparut un comentariu(cel putin ciudat si tampit) semnat cu ”Alexp” desi eu ma semnez intotdeauna cu litere mici.Niciodata cu litere mari..si asta de prin 99 cand nu aveam nici macar pc acasa.Probabil face parte din scenografia lor penala.Dar nu-i suparare caci cine citeste si aici isi da seama imediat.[/quote]
  Cine se scuza se acuza! Asta e! V.ati dat arama pe fata. Acum stiu si cititorii ca expresul de buftea nu e un simplu site de instigare impotriva politiei de catre oblio shawormarul. Sunteti o adunatura de putoi cu 3 clase condusi i instigati de unu cu 4.

  Răspunde
 14. alexp
  alexp says:

  Ba asta care te votezi singur.Daca ai fi urmarit vreunpic fenomenul ti-ai fi dat seama ca unii dintre noi am incercat sa creeam un mediu competitional.Intr-un tarziu am vrut sa-ti aratam ca nu poti mai mult…..din pacate….esti sub zero.Era bine sa fi avut alternative.Dar n-a fost sa fie.Schimba-ti meseria.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.