Expresul de Buftea se schimba, dar ramane acelasi

Speram ca v-am facut o surpriza cu aceasta noua fata a expresului. Nu trebuie sa va panicati, o sa va obisnuiti cu noul format, chiar daca pare mai greoi. Orice nelamurire o discutam la comentariile acestui articol. […] 

Schimbarea nu modifica nimic, ca sa zic asa… Ramanem aceiasi, la fel de independenti si liberi in exprimare, iar dumneavoastra sunteti invitati in continuare sa va spuneti ofurile tot la fel de liber.

Deasemenea, va reamintim ca si voi puteti participa la continutul site-ului, trimitandu-ne sugestii, propuneri, imagini foto, video sau texte. Doar astfel putem creste o comunitate puternica, libera si destupata la minte. Nu dorim sa fim portavocea niciunui politician din oras, asa ca, cetatenii simpli sunt cei carora le este destinat site-ul!]]>

15 raspunsuri
 1. gica
  gica says:

  Formatul actual ofera mai multe posibilitati decat primul, dar zona de comentarii s-a dus undeva in ceata 🙄 Era bine daca era tot in prim plan, dar poate ca nu se doreste asta. Si atunci, ce vrem unii dintre noi de la site-ul lui Bogdan ? :-*

  Răspunde
 2. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Am recuperat si comentariile pierdute si mai avem cate putin de aranjat pe ici pe colo.
  Eu zic ca va fi mai ok ca inainte… Trebuie doar sa va obisnuiti si voi.

  Răspunde
 3. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Ioana, iarta-ne, nu am facut asta intentionat. Crede-ma ca sunt mult mai suparat decat tine in privinta pierderii comentariilor.

  Altfel.. sa-ti spun drept: nu exista rubrica unde primarul raspunde cetatenilor. El nu poate face asta, e greu… pentru ca s-ar acumula si destule intrebari incomode. Dar paote o sa incercam sa facem o rubrica, sa vedem ce iese. Sa fim sinceri, nu e obligat sa ne raspunda aici si poate nici nu are timp.

  Din cate imi aduc aminte te-a invitat la o discutie, ti-a spus si ziua si ora. Probabil ca nu ai putut ajunge, dar il gasesti miercurea la audiente.

  Nu imi e simpatic, dar in privinta asta il inteleg.

  Răspunde
 4. Ioana
  Ioana says:

  La ,,cele mai citite ,, , este si ,,Ion Stoica raspunde.,, .
  de acolo am luat legatura cu d-nul primar!
  am fost atunci la d-lui in audienta, in august … si a ramas ca vom rezolva (problemele de administratie ) dupa data de 6 septembrie , insa probabil ca are multa treaba , sau a… uitat ca a promis atit , d-lui cit si d-nul Dinca … !
  in orice caz , sesizarea mea a fost si scrisa, am si bon de inregistrare… deci astept !
  …mie mi-a raspuns d-nul primar , desi nu ne cunosteam personal,a mai raspuns si altora chiar atunci cind l-au agresat verbal, chiar la rubrica despre care am facut vorbire mai sus …e adevarat , raspunde daca doreste nu e obligat, si desigur daca are timp…i
  a ,probabil ca nu m-am exprimat concret , am spus ,, cetatenilor,, scuze, erau niste raspunsuri si niste replici la comentarii !

  Răspunde
 5. Austria
  Austria says:

  Ioana, daca ai curaj mergi la primarie si depune o petitie. Cu aceasta, care bine inteles va fi ambigua mergi la un avocat.Doar asa poti rezolva problema cu actuala conducere mafiota din Buftea.Nu proba proverbul :mori cu legea de gat!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.