Esplanada Marilor Artisti

Sustin din 2008, inca de la aparitia site-ului, cand Buftea se zbatea in mocirla, desi in primarie se invarteau banii cu lopata, ca alaturi de Soseaua Bucuresti-Targoviste, o ruina in continuare, Strada Studioului ar trebui sa fie emblematica pentru oras.

Strada pe care intrau cei mai multi vizitatori in oras arata pana anul acesta dezastruos. Acum arata din ce in ce mai bine, iar Primaria Buftea a avut o idee buna, desi exagerat de pompoasa, numind-o Esplanada Marilor Cineasti si amenajand acum un gard solid.

Gardul urmeaza a fi terminat anul viitor si nu avem informatii despre costuri sau alte detalii, pentru ca pe site-ul primariei, hotararea privind aceasta lucrare este afisata, ca majoritatea, incomplet, fara anexa, deci ilegal. Am depus o petitie la primarie pe tema lipsei anexelor din hotararile publicate, si sper sa primesc raspuns in termen legal.

HOTĂRÂREA NR.71 Din 31 Iulie 2014 Privind aprobarea documentaţiei tehnico – economice Proiect tehnic „Amenajare gard decorativ Strada Studioului”

Nu ma pricep la constructii si nici la arhitectura, asa ca nu inteleg de ce acest gard, exagerat de solid, are forma neregulata, un zig-zag, in dreptul Spitalului Buftea. Totusi, sunt sigur ca va iesi ceva frumos si nu e doar un mod de a creste costul gardului sau de a fi subiect de bancuri la stiri.

In acelasi timp, firma de casa a primariei, Delta ACM, a inceput amenjarea trotuarului pe partea cu gardul.

Nota: mesajele semiretarde de genul “rau ca nu face, rau ca face” sau “sa fure, dar macar face ceva” sa le adresati votantilor pe baza de pomana electorala. Noi astia destupati la minte si nemanipulati stim ca trebuie sa faca bine, nu prost doar de dragul de “a face”, si nici nu trebuie sa fure nimeni nimic sub alibiul ca “face”.

 

]]>

9 raspunsuri
 1. nume
  nume says:

  Slava Domnului, Victor Iliu, Liviu Ciulei; Alexandru Tatos si altii se odihnesc acum linistiti pentru ca au o esplanada facuta de un individ care sigur nu a auzit de ei (barem sa le vada operele), o esplanada cu un gard ca la Jilava si o pista de biciclisti inutila, cu stalpi ih mijloc. Huo !

  Răspunde
 2. bizu
  bizu says:

  Initiativa de a aduce un omagiu actorilor romani este mai mult decat laudabila . ce nu inteleg eu este cine a declarat razboi spitalului si caremata are pentru ca asa un gard nu am mai vazut de la cetatile fortificate din ardeal .
  a si e tare treaba cu forma serpuita , cred ca e mai lung cu 50% dar e bine pentru ca respecta normele de aprare din manuale ( cred )

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *