Buftea in top… Două victorii de etapă pentru Talașman

In perioada 21-23 septembrie au avut loc la Paltinis etapele 10 si 11 din cadrul Campionatului de Viteza in Coasta al Romaniei la care a participat si pilotul buftean Bogdan Talasman, la volanul unui Citroen Saxo VTS.

In prima etapa, cea de vineri, pe o vreme schimbatoare, cu ploaie si ceata, a ocupat locul 1 la clasa N2, iar in cea de duminica a reusit aceeasi clasare. Traseul a fost unul nou, fiind o proba ce face parte din IRC (International Rally Challenge), pe soseaua ce face legatura intre Sibiu si Paltinis.

“A fost o etapa dificila, cu ceva probleme tehnice rezolvate prompt de echipa de asistenta, cu un traseu nou si extreme de complex, foarte tehnic si greu pentru masina si pilot. Ma bucura foarte mult  prima victorie din cariera, dar si faptul ca am reusit o clasare in primii 20 de participanti, devansand masini mult mai puternice decat a mea. Sper sa ma pot lupta in continuare pentru titlu, chiar daca este dificil si adversarii sunt de valoare. Din pacate neprezentarea de la Resita cantareste foarte mult in economia punctelor, insa eu voi face tot ce imi sta in putinta pentru a castiga titlul. Incercam.”

               


O filmare foarte interesanta avand in paralel adversarul direct, Radu Necula, un pilot foarte bun, care este liderul actual al clasei N2:

De precizat ca s-a reluat colaborarea cu Primaria Buftea, prin noul club, Vointa Buftea, colaborare care speram sa aduca linistea financiara necesara concentrarii asupra ultimelor 4 etape.

La ultimele curse parteneriatul cu Miras International (www.miras.ro) a functionat foarte bine, fara ajutorul lor participarea in acest sezon competional probabil nu ar fi fost posibila.

“Vreau sa multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine si m-au incurajat si sa invit tot publicul buftean (sper sa putem face o deplasare organizata, va voi tine la curent) la ultimele etape ce vor avea loc la Rasnov (13-14 octombrie) si Sinaia (26-28 octombrie), pentru a se bucura de un regal automobilistic si pentru a fi alaturi de mine in incercarea de a aduce un titlu de campion”

Credit foto: www.Rallyzoom.ro

Credit video: www.racingmedia.ro, Mircea Fekete

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.