Două amicale CS Buftea

Cu ocazia zilei de 1 Martie, Asociatia Sportiva Clubul Sportiv Buftea, are placutul prilej de a transmite tuturor doamnelor si domnisoarelor, cele mai calde ganduri.

  An de an sarbatoarea de 1 Martie ne readuce speranta, optimismul, credinta in mai bine si spor la toate. Din inclestarea frigului cu razele soarelui, a intunericului cu lumina, dupa ultimele zvarcoliri din zilele babelor, invinge viata, primavara, soarele. Va dorim o primavara frumoasa !

Sursa: ascsbuftea.webs.com

ASCS BUFTEA – FC VOLUNTARI 0-0! Marti de la ora 13:00, terenul 2 sintetic din cadrul bazei FRF Buftea, a fost gazda partidei CS Buftea- FC Voluntari.  Partida s-a incheiat cu o remiza alba, jocul prestat de cele doua combatante fiind unul placut, cu multe faze de poarta. Bilantul echipei noastre dupa cele patru amicale: doua remize, o victorie si o infrangere. Urmatorul test pentru CS Buftea, va avea loc joi, contra celor de la Dunarea Giurgiu, de la ora 13:00, in aceiasi locatie ca si partida precedenta, urmand ca sambata sa disputam un nou amical contra celor de la Rapid. Despre acesta partida Presedintele de la echipa noastra a spus:”A fost inca un test util, prin care antrenorul incearca sa consolideze relatiile de joc dintre jucatori. Ma bucur ca astazi  s-a confirmat faptul ca avem un lot echilibrat,  avem acoperire pe toate posturile, iar cel mai important, avem jucatori de aceeasi valoare fotbalistica, capabili in orice clipa sa intre in teren si sa dea 100% din potentialul lor pentru echipa”, ne-a spus Sorin Dumitrescu.
CS Buftea : Nicolae, Dragomir, Tutunaru, Stanciu, Dumitrescu,Dorobantu Albert, Dantes, Paun, Petrescu si Pavelescu. Au mai jucat: Panainte, Negrea, Marciuc, Tancu, Stefan, Mande, Aldea, Gaman si  Mara. FC Voluntari: Goicea, Matei, Zaharia, Banu, Ghidia, Zainescu, Ghirie, Stanciu, Voicu, Ionita si Palamariu. Daca aveti intrebari legate de activitatea ASCS Buftea, nu ezitati sa le trimiteti pe adresa de e-mail: ascsbuftea@yahoo.com, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp.
Victorie in al treilea amical! Sambata , 25 februarie,  terenul principal din cadrul Bazei FRF Buftea, a fost gazda partidei CS Buftea – CS Stefanesti. Partida s-a incheiat cu victoria gazdelor cu 3-1.       Au marcat: Petrescu 25′ (11m), Paun 40′ si Tutunaru 70’/ Catarama CS Buftea : Panainte, Marciuc, Dragomir, Venter, Stanciu, Albert, S. Viorel, Dumitrescu, Dorobantu, Paun si Petrescu. Antrenor: Emil Ursu. Au mai jucat: Tachescu, Tutunaru, Tancu, Pavelescu, Dantes, V. Claudiu, Mande, G. Dumitrescu si A. Paun. Stefanesti:  Gheţu, Stancu, Odoroaba, Lungu, Marinescu ,Cristea,  Catarama, Mihai, Bogoş, Constantin si Dragan. Antrenor : Dragos Mihalache. In minutul 15, Laurentiu Venter fundasul dreapta al echipei noastre, intr-un duel la mijlocul terenului a suferit o accidentare fiind schimbat cu Ionut Tutunaru. Jucatorul formatiei noastre fiind suspect de ruptura. La Buftea , dupa pauza, a intrat si Bogdan Aldea, atacantul de 31 de ani formatiei noastre, revenind pe teren dupa o accidentare.  Potrivit antrenorul secund, Constantin Mande  prestatia lui Bogdan a fost multumitoare, chiar daca acesta a jucat la 50% din capacitatile sale fotbalistice.

Sursa: ascsbuftea.webs.com

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.