Doamna MM

M-am hotarat sa merg la vot si sa votez cu doamna aia urâtă. Si ea urâtă, dar si de altii urâtă.

Cea care nu prea apare la TV, ca n-are bani si nici sustinatori moguli de presa. Cea care si-a facut publice sursele de finantare ale campaniei, atat cat sunt ele. Cea pe care nimeni nu o ataca, pentru ca nu au cu ce si au constatat ca le scade si procentul daca o ataca. Cea cu care toata lumea se fereste sa se confrunte. Sigur, o asociaza cu Basescu, desi acesta a tradat-o, din fericire, pentru o blonda hoata si proasta.

Majoritatea prietenilor mei sunt destepti, si multi dintre ei voteaza cu Macovei, deasemenea. Dar ma scot din minti cei care ma intreaba, nu curiosi, ci contrariati… „dar de ce sa votezi cu Macovei?” Chiar nu e evident de ce? Daca nici acum nu avem cu cine vota, cand dracu mai votam?

Si mai e copilaria aia cu „nu o votez, ca oricum nu are sanse”. Orice procent in plus conteaza pentru viitorul oricarui candidat idependent in oricare campanie electorala viitoare. Orice procent in plus conteaza pentru viitorul doamnei urâte, pentru un viitor partid serios si curat, pentru o viitoare candidatura.

Apropo… Mai exista cineva care crede ca Basescu controleaza DNA si ii aresteaza pe toti la comanda? Le plange cineva de mila?

Nu vreau sa va conving sa votati cu ea, dar pentru prima oara am simtit nevoia sa fac publica optiunea mea de vot. Nu ma arunc in cap pentru MM si nici nu mi-as face tatuaj cu MM (cunoscutii mei sigur zambesc acum), dar pentru prima oara nu mi-e rusine cu optiunea mea.

Hai sa ne facem mana mai intai cu sondajul de la noi de pe site !

]]>

2 raspunsuri
 1. Hadrian
  Hadrian says:

  Iesiti la vot, chiar daca nu doriti sa votati cu cei de pe liste. Macar anulati votul ca sa nu poata fura…

  Am auzit in jurul meu aceeasi prostie, precum ca dna. ar fi urata! Ce e prostia asta? Nu suntem toti la fel si tocmai asta e frumusetea faptului ca suntem atat de diferiti.

  M-a mirat pe perioada campaniei lipsa unor informatii vitale din cv-ul doamnei. Informatii care ii ridica simpatia si recunoasterea profesionala. Cred ca asta s-a petrecut in mod voit. Eu stiu cu cine votez!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *