Cursa Straja

Sambata si duminica s-au desfasurat la Straja, langa Alba Iulia etapele 3 si 4 ale Campionatului National de Viteza in Coasta la care a participat si pilotul buftean Bogdan Talasman, cu

deja cunoscutul Citroen Saxo VTS, la clasa N2.

Din nou, pilotul nostru a avut o evolutie ascendenta, la fiecare urcare timpii obtinuti fiind imbunatatiti, experienta spunandu-si deja cuvantul. Locurile ocupate au fost multumitoare, obiectivul propus, si anume ocuparea unui loc pe podium, fiind atins in ambele etape. Sambata Bogdan a urcat pe treapta a treia a podiumului iar duminica a reusit sa ocupe pozitia a doua la clasa N2. In clasamentul general a fost pe locul 28 in ambele etape. “Sunt multumit de rezultatele obtinute, insa mai este de lucru pana la atingerea obiectivului meu principal, ocuparea primei pozitii la clasa la care concurez. Acumulez experienta la fiecare etapa, merg din ce in ce mai tare, mai eficient. Am avut si o experienta mai putin placuta, o rasucire la viteza mare, care mi-a aratat limitele mele si ale masinii. Din fericire urmarile acesteia nu au afectat nici masina, nici increderea mea, asa ca am reusit in urmatoarea urcare sa-mi imbunatatesc timpul sis a urc pe treapta a doua a podiumului. E un pas inainte.”

 

 

Urmatoarele etape la care va participa Bogdan Talasman se vor desfasura la Teliu, in judetul Brasov, unde anul trecut a obtinut un loc 2 si un loc trei. Anul asta speram la mai bine. De asemenea, alti doi piloti legitimati la clubul nostru – Ionut Epuran si Cristian Stoicanea vor participa duminica la prima etapa din Campionatul Regional de Viteza in Coasta, in judetul Hargita, langa lacul Sfanta Ana. Partenerii echipei noastre sunt  Primăria Oraşului Buftea, Clubul Sportiv CS Buftea, Gutmann Autotehnick, Novatech România, I.V.A. Company si expresuldebuftea.ro.

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *