Campionatul National de Viteza la Campulung

Vineri si duminica (21-23 mai 2010) vor avea loc la Campulung Muscel primele doua etape din Campionatul National de Viteza in Coasta, la startul carora pilotul buftean Bogdan Talasman se va alinia cu o masina Citroen Saxo VTS, in cadrul grupei N2. Principalul obiectiv al acestuia este acumularea de cat mai multa experienta, acomodarea cu noul material de concurs si setarea cat mai eficienta a masinii pentru etapele urmatoare.

Automobilul de concurs va purta insemnele Clubului Sportiv Buftea, principalul sustinator, pe langa partenerii deja traditionali de anul trecut.

Asteptam toti buftenii la un spectacolo automobilistic de exceptie la care vor participa, printre altii, piloti de exceptie precum campionii Hora Lucien – Lola F3000, Daniel Onoriu – Mitsubishi Evo 7, Gunter Graef – Toyota Celica, pe frumoasele dealuri muscelene, in zona Mausoleului Mateias. De asemenea in concursul rezervat automobilelor istorice va participa si fostul premier al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu.

“Aceasta cursa are o incarcatura foarte mare pentru mine, anul trecut am debutat la Campulung cu un autoturism Oltcit, anul asta incep campionatul cu o masina noua pentru mine, pe care trebuie s-o invat, sa-i descopar secretele si eventualele probleme. Din pacate lipsa timpului m-a privat de la efectuarea unor teste si antrenamente complexe pentru a descoperi masinia. Sper la un comportament cat mai bun, atat al meu cat si al micutului Saxo” – Bogdan Talasman

Nu putem incheia fara a multumi sustinatorilor echipei de curse, fara de care nu ar fi fost posibila participarea in acest campionat: Consiliul Local al Primariei Buftea, Clubul Sportiv Buftea, primarul orasului Ion Stoica, proprietarului terenului sintetic Darza, firma de turism Ika Turism, Gutmann Autotehnic.

 

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *