Cum vine vara, cum apar scandalurile in Buftea


Noaptea trecută, autoritățile din Buftea au fost puse pe jar de un incident petrecut undeva in Buciumeni, pe lac spre Mogoșoaia.

4 bufteni au mers la pescuit la mizeul nopții, in Buciumeni, pe câmp, la podul feroviar, de fier, care traversează râul colentina și desparte Buftea de Mogoșoaia. La un moment dat au intrat in conflict cu doi ciobani din zonă, iar după ce au fost atacați de aceștia, s-au aruncat in apă pentru a scăpa, fugind spre casă.

Doar 3 dintre ei eu ajuns acasă, ulterior apelând 112 pentru că amicul lor era de negăsit. Au fost mobilizate fortele de politie din zonă, pompierii, ambulanța, dar și scafandrii complet echipați, care au pornit in căutarea tânărului dispărut. A fost găsit spre dimineață, bătut serios și plin de sânge.

Cercetările continuă cu ciobanii reținuți de poliție.

Deasemenea, tot aseară, in Țigănie, pe strada 23 august, politia a intervenit pentru a pune capăt unui conflict violent intre romi.

 

Dacă aveti informatii, ponturi, foto/video despre evenimente petrecute in Buftea, nu ezitați să ne contactați pe mail la contact@expresuldebuftea.ro sau pe Facebook Expresul de Buftea.

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *