Cum stau cu amenințările II

Pe scurt… in urma articolului meu Cum e cu paza in scolile buftene in care atrageam atenția despre problema pazei in școli, publicând o fotografie făcută de niște copii și modificată si publicată cu text de un alt site, un individ m-a jignit și amenințat atât in public cât și in privat. Totul s-a petrectu pe rețeaua de socializare.

Cum aceasta e declarată spațiu public, am depus o plângere la parchet, iar rezultatul e acesta. Procurorul a clasat cauza avand ca obiect infracțiunea de amenințare, la propunerea organului de cercetare penală, Cristinel Simion de la Poliția Buftea, compartimentul Proximitate. Totul a durat 8 luni.

Tot in urma acelui articol am fost chemat la politie sa mi se prezinte o sesizare a directorului scolii, care ma acuza de insitgare si denigrare, si mi s-a cerut sa dau o declaratie. Am refuzat sa dau declaratie doar pentru ca mi-am expriamt decent opinina si n-a mai urmat nimic….  Cine vrea schimbare? Dar vrea cineva sa se schimbe?

Nu e prima oară când mi se intâmplă să fiu amenințat fără motiv pe internet, dar pentru că unii sunt insistenți in vitejia lor, de acum incolo voi lua astfel de măsuri și voi insista până va ințelege și organul ce e aia o amenințare. Dacă el nu a văzut-o, poate nici voi nu o vedeți, dar eu așa am perceput-o. Va veni și vremea când organul va ințelege că trebuie să fie de partea bună, nu de partea rea.

Eu sunt singur, nu am spate, nu am protecție, nu are nimeni grijă de mine, și prin plangeri insistente și publicare lor, inețeleg că e singurul meu mod de a mă apăra. Nu mi-e frică, de aceea voi continua să fac ceea ce fac, indiferet pe cine deranjez, atâta vreme cât sunt decent și corect. Cine e deranjat are 3 variante… fie imi dă replica pe care o public fără rezerve, fie mă dă in judecată, fie ma amenință. Dar in ultimul caz, nu o lăsam așa, că am chef să mai ies cu fetițele mele pe stradă fără să mă feresc de dubioși.

Din referatul organului… individul susține in mod fals, fără dovezi, că paznicul e tatăl său și că l-am filmat și jignit și i-am pus in pericol locul de muncă. A primit o amendă de 400 de lei, in baza legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Dar nici numele corect nu i l-a scris in referat polititstul, și nici pe al meu, așa că nu sunt sigur nici de amenda asta.

Am trimis recent incă o plângere pe numele altui individ care a aplicat aceeași tactică, doar pentru că l-am criticat pe zeul lui, Pistol. Știu că ei vorbesc multe despre mine, despre ce o să-mi facă și cât li se rupe de poliție, dar următoarea lor mișcare, după plângeri, s-ar putea să-i incurce grav, mai ales dacă se știu cu bube in cap. Vă sfătuiesc să faceți la fel dacă sunteți injurați și amenințați chiar și pe Facebook!

Nu putem să tăcem și să ne ferim la nesfârșit, doar pentru că unii au pile, iar alții nu-și fac treaba. Doar pentru că unii nu au ca argumente decât injuriile și amenințările! N-are cum să câștige mereu prostia, răutatea și hoția!

Cum stau cu amenintarile I

14152053_1439624546054423_24707400_o

amenintare

mesaj privat amenintare plangeremesaj privat 2 

 

radu valentin

]]>

5 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *