Cum s-a votat pe secții

Rezultate finale

 • George Pistol       48%
 • Ion Stoica               37%
 • Radu Marinescu   13%
 • C-tin Proțiuc            2%

Cine a hotărât primarul

Mărturisesc că mă așteptam la alt rezultat in privința alegerilor, dar am fost naiv, m-am bazat doar pe ce se vehicula in anturajul meu și in cercurile in care mă invârt. Văzând voturile pe secții, am ințeles totuși de ce a fost un astfel de rezultat.

1. Cei care nu au ieșit la vot

Deși prezența la urme pare mare, 60%, cine credeți că sunt cei care nu s-au prezentat? Evident cei sătui de promisiuni, războaie mizerabile și politica românească. Iar aceștia nu sunt cei puturoși, săraci sau needucați, ci in general, cei cu mintea mai destupată.

A nu se ințelege că mă plâng de rezultatul votului, in primul rând nu am avut un favorit, iar pe urmă, ar fi de toată jena să o fac, atâta timp cât nu ies la vot. Incă nu pot vota răul cel mai mic, dar cine știe, s-ar putea să mă razgândesc data viitoare, dacă situația chiar se impute, nu neapărat la nivel local.

2. Cei care l-au votat pe Marinescu

Ar fi trebuit să ințeleagă oricine că nu are nicio șansă! A ințeles și dânsul și echipa sa, dar au hotărât să meagă pe blat, pentru a face jocurile colegilor de alianță, PNL. Astfel, și-au atras alegătorii proprii in capcană, alegători care nu ar fi vrut in ruptul capului să-l voteze pe Pistol, dar au contribuit la succesul acestuia, votând un candidat fără șanse și nu răul mai mic, in viziunea lor, Stoica.

3. Țigănia și Oțetăria

Prima grijă a lui Stoica in 2008 când a câștigat mandatul, a fost să ii scoată pe ăștia din noroi. Binențeles, știind că e un bazin electoral important pe care trebuie neapărat să-l atragă… Le-a făcut canalizare, asfalt, trotuare, lumină… Nu cred că știți mulți cum era Oțetăria inainte și cum se inunda la fiecare ploaie, oamenii stând zile in șir cu apa in casă.

Fără niciun fel de rahat, dacă vrem să fim obiectivi… i-a scos din noroi! Iar Stoica se baza pe multe voturi din sectia 4 (liceu)… Țigănie (str. 23 august) și Oțetărie. Cât a scos? Doar 40%, față de 46% Pistol (vezi secția 4). Serios, acum… de ce ar fi vrut ei schimbarea? Eu nu am văzut in hartiile alea din campanie, cu planurile și promisiunile lui Pistol, ceva despre Țigănie și Oțetărie! Atunci de ce i-a fi acordat votul? Remarcăm și prezența destul de scăzută la vot in această secție, care mai cuprindea și blocurile 27 și 32.

4. Buciumeniul

Cum era de așteptat, o prezență mare la vot, iar diferența dintre cei doi a fost surprinzătoare, 21% – 71% la secția de la scoala nr.4 (sectia 8) și 9% – 84% la sectia de la podul de pe Buc-Târgoviște (sectia 9). Asta inseamnă aproape 1000 de voturi și se poate spune că Buciumeniul l-a făcut primar pe Pistol! Diferența e atât de mare incât nu se poate să nu-ți pui niște semne de intrebare…

5. Săbăreniul

Aici nu e vorba de multe voturi, ci de altceva. Considerat fieful lui Stoica, la Săbăreni (sectia 11) Pistol a obținut 39%, mult peste așteptări. Toată lumea aștepta un scor zdrobitor pentru Stoica, știind că a avut destulă grijă de ei… le-a betonat zona, parcări, un părculeț, locuri de muncă la fabrica de pâine de vizavi de blocuri și mai ales, autobuze pentru transport. De ce or fi vrut schimbarea cei 39%?

6. Atârnațiul și Flămânzeniul

Era de așteptat ca in aceste cartiere Stoica să nu ia prea multe voturi, pentru că nu prea i-a băgat in seamă timp de 4 ani. A ieșit Pistol in ambele secții (7 și 10), dar nu cu un scor mare, cum se pronostica.

 

Secția 1 – Scoala nr. 1

Secția 2 – Scoala nr. 1

Secția 3 – Scoala nr. 1

Secția 4 – Liceu Energetic

Secția 5 – Scoala nr. 2

Secția 6 – Școala nr. 2

Secția 7 – Scoala nr. 2

Secția 8 – Scoala nr. 4 Buciumeni

Secția 9 – Fostul CAP, pod Buciumeni

Secția 10 – Grădinița Flămâzeni

Secția 11 – Săbăreni

Delimitare sectii

sursa foto.. facebook

]]>

25 raspunsuri
 1. rex
  rex says:

  foarte folositor articolul si ffffff bune comentariile. mai putin alea cu iesirea la vot… ti-am mai spus de ce. in fine… sa-l pupe bine! pe pistol… pe bancnote! toti fericitii votanti 🙂

  ah… apropo… deci cat era marinescu + stoica? :)))))) ce functie are marinescu inca? :))))))

  Răspunde
 2. Tataie
  Tataie says:

  In atentia domnului Pistol sau poate se uita careva din partidul sau! Faceti domnule ceva cu tantarii astia ca ne termina 10 minute nu poti sta afara!

  Răspunde
 3. geo
  geo says:

  . citez pe rex’ : ” sa-l pupe bine! pe pistol… pe bancnote! toti fericitii votanti” 😀 corect ar fi sa se voteze din nou….sunt foarte multe semne de intrebare cu aceste voturi.

  Răspunde
 4. Criss
  Criss says:

  Bun articol! Ideal ar fi sa poata sa citeasca toata lumea si sa-si puna un semn de intrebare. Il sustin pe geo, si eu consider ca ar trebui sa se voteze din nou!

  Răspunde
 5. Antal
  Antal says:

  E firesc ca unora sa le para rau dupa Stoica, dar daca se exagereaza prea mult cu boceala… :-* Treaba este: Cum vor reactiona acesti fani “ultras” in momentul in care pe Stoica il vor salta de acasa? Vor iesi in strada sa-l apere pe cel cercetat deja in trei dosare penale si care inevitabil va fi retinut cu mandat?… Ia spuneti domnilor ( cei care il sutin orbeste, evident): cum veti reactiona?

  Răspunde
 6. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  [quote name=”Antal”]E firesc ca unora sa le para rau dupa Stoica, dar daca se exagereaza prea mult cu boceala… :-* Treaba este: Cum vor reactiona acesti fani “ultras” in momentul in care pe Stoica il vor salta de acasa? Vor iesi in strada sa-l apere pe cel cercetat deja in trei dosare penale si care inevitabil va fi retinut cu mandat?… Ia spuneti domnilor ( cei care il sutin orbeste, evident): cum veti reactiona?[/quote]

  Du-te mă, nenică, la tine pe blog și mănâncă acolo, nu ne mai intoxica pe noi că suntem sătui de circul pe care l-ați făcut in campanie. Ți-ai creat o grămadă de conturi pe site-ul ăsta cu scop unic de a mă denigra pe mine sau pe Stoica. Ințeleg de Stoica, dar cu mine ce tot ai? Ți-am luat șunca din fasole? Lasă-mă că sunt sătul de păcălici…

  Răspunde
 7. simplu
  simplu says:

  gata cu disputele electorale… s-a ales primaru. Hai cu solutii pentru eliminarea tantarilor. E jenant ca pana si Crevedia a scapat de situatia asta si noi nu… Haideti. Vrem fapte!!!

  Răspunde
 8. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  [quote name=”ANDI IVAN”]Din cate vad, domnul Toba plange dupa Stoica, iar in rest multi idioti care il plang pe hotspatar![/quote]

  Nu plâng dragule după Stoica, și-a meritat lecția și infrângerea! Trist e că voi nu meritați victoria! Nu așa! Cum bine spunea tipul cu “2012”… unii nu știu să piardă, dar nici alții nu știu să câștige”

  Eu plâng când văd turma cum votează, plâng când văd fanatism, sectanți, trădători, prădători, cerșetori, nerecunoscători, vânduți, manipulați, prostiți, incuiați, corupți, mincinoși, impostori, indecență, plâng când văd mită electorală, când văd campanie electorală in școli, când văd directori de școli numiți politic, nu pe competențe, și mai plâng când văd că nu ai cu cine să discuți serios și decent in contradicotriu.

  Răspunde
 9. Antal
  Antal says:

  [quote name=”Bogdan Tobă”][quote name=”ANDI IVAN”]
  Eu plâng când văd turma cum votează, plâng când văd fanatism, sectanți, trădători, prădători, cerșetori, nerecunoscători, vânduți, manipulați, prostiți, incuiați, corupți, mincinoși, impostori, indecență, plâng când văd mită electorală, când văd campanie electorală in școli, când văd directori de școli numiți politic, nu pe competențe, și mai plâng când văd că nu ai cu cine să discuți serios și decent in contradicotriu.[/quote]
  O buna caracterizare a multora dintre simpatizantii pe care (inca) ii mai are Stoica pe acest site. Si tot odata o imagine fidela a ceea ce a insemnat mandatul sau de 4+4 ani.
  😉

  Răspunde
 10. nume
  nume says:

  OLE, OLE OSPATARU’ NU MAI E ! Acest individ a facut numai rele in oras, a incercat sa acapereze pe turta lui toate afacerile care miscau; a vrut sa fie carciumarul sef al Buftei; primul purtator de prosop alb la masa bogatilor, si a luat-o in barba. Primul ospatar al Buftei a vrut sa-si treaca in visteria proprie Cooperativa de Consum Buftea; Calul Balan; Taverna Studioului; Piata din Studio (falimentare de altfel) ;Mestesugarul Buftea; a cochetat cu Faroanaca careia i-a oferit unele inlesliri in speranta unei felii din afecerea care inca misca bine. Soparla care a mostenit toate proiectele de la Balalau (alt crotal cu ochelari veninosi); spera sa puna mana pe Buftea; iar restu’ sa devina sclavi pe plantatie, posibil si cu botnita la gura, ca pe vremea infieratilor boieri. Mitrea Cocor a fost scris in anii ’50; sper ca FOSTUL primar al acestui oras (sat cu blocuri); sa aiba o soarta asemanatoare cu a lui Miron Iuga, boierul autoritar si inflexibil.
  http://www.youtube.com/watch?v=2ZmhPlSxu8k&feature=relmfu

  Răspunde
 11. mitran alina
  mitran alina says:

  [b]vai vai vai…tot certuri electorale…oameni buni sa ales primarul.acum sa vedem schimbarea !!poate este mai bun,poate nu….au votat rromi…si romani…astia suntem.sau facut diferente de rase…si nu a fost bine!!sa jucat murdar..etc.astea au trecut… vedem de akm incolo ce se va alege de buftea !!![/b] :-* :-*

  Răspunde
 12. mitran alina
  mitran alina says:

  [b]noi ne certam intre noi..ptr cine??!??!!? ei se impaca si raman prieteni si noi ca fraierii dusmani….nu mai pupati atat in cur pe fostul primar!a furat ,va platii…gh pistol daca va fura ..va platii si el![/b] 🙂 🙂

  Răspunde
 13. mitran alina
  mitran alina says:

  app eu sunt din buciumeni .. si sincer.ce a facut stoica ptr noi..???a fost rasist! hai sa va mai spun cv..d-nul stoica a cautat 1 an de zile sa il dea pe tata afara de la scoala ,de ce??? ca sa isi bage oamenii lui…iar acum cu campania il cauta sa ii faca campanie… asa se procedeaza in ziua de azi?? :)) sincer nam nimic cu el frate dar sa fie om !! nu in fata hii hiih ii si pe la spate bagamias faceamias….pe bune acum…

  Răspunde
 14. Antal
  Antal says:

  Eu il inteleg pe “domnul” care ma tot critica pentru postarile mele… tine cu Stoica asa cum a fost de partea sa mai tot timpul in acesti ani. Ii inteleg si pe putinii aplaudaci pe care-i mai are fostul primar, au avut de castigat de pe urma vechii guvernari, asta e… acum sunt frustrati. Ceea ce nu inteleg este de ce mi se cenzureaza mesajele. Concret, am pus linkuri care imi sunt sterse. Are vreun rost sa postez aici mesaje foarte lungi cu trimitere catre alte siteuri? Nu. De aia pun linkuri. Iar astea imi sunt sterse. Ciudata libertate de exprimare! In conditiile in care pe blogul meu exista link permanent catre expresul de buftea. Mda…. In fine, stiu ca libera exprimare a unor puncte de vedere diferite de ale GAZDEI e cenzurata aici, stiu de mult asta. Am avut si BAN pe IP multa vreme.
  Revenind la Stoica: Hot pana in ultima clipa! Pacat de cei care cu orbire tin cu el si nu vad realitatea:
  Iata un link ( care va fi sters in curand):
  http://bloguri.piatza.net/fostul-primar-ion-stoica-hot-pana-in-ultima-clipa/

  Răspunde
 15. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  Exprimă-te liber la tine pe rahatul ăla de blog unde m-ai făcut in toate felurile! Asta-i culmea, să ofer găzduire mizeriilor despre mine!

  Tu nu pentru linkurile alea de doi lei tre să primești ban, ci pentru mizeriile pe care le debitezi in mod obsedant! Ți-am mai spus nu confunda site-ul ăsta cu haznalele voastre! Și e ultima oară când iți mai spun!

  Răspunde
 16. Caz
  Caz says:

  Hai cu un subiect cu tantarii din Buftea ca am ajuns sa ies in blugi si hanorac la 30 grade ! Io stiu ca noul primar nu a intrat in functie, dar nu cred ca este primaria goala zilele astea sa nu aiba cine sa ia o decizie !

  Răspunde
 17. Antal
  Antal says:

  [quote name=”Bogdan Tobă”]Exprimă-te liber la tine pe rahatul ăla de blog unde m-ai făcut in toate felurile! Asta-i culmea, să ofer găzduire mizeriilor despre mine!

  [/quote]
  Articolele sunt ale lui Corvin, asa ca cearta-te cu el. In caz ca nu ai observat, eu doar le-am gazduit pe blog. In rest, numai de bine.

  Răspunde
 18. Antal
  Antal says:

  [quote name=”Caz”]Hai cu un subiect cu tantarii din Buftea ca am ajuns sa ies in blugi si hanorac la 30 grade ! Io stiu ca noul primar nu a intrat in functie, dar nu cred ca este primaria goala zilele astea sa nu aiba cine sa ia o decizie ![/quote]
  Ar trebui sa fie la comanda secretara primariei. Din cate stiu asa e. Insa nu e decat paznicul si eventual Florea Florian, cand trece pe acolo…. in rest, toti E bolnavi. 😀

  Răspunde
 19. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  [quote name=”Antal”][quote name=”Bogdan Tobă”]Exprimă-te liber la tine pe rahatul ăla de blog unde m-ai făcut in toate felurile! Asta-i culmea, să ofer găzduire mizeriilor despre mine!

  [/quote]
  Articolele sunt ale lui Corvin, asa ca cearta-te cu el. In caz ca nu ai observat, eu doar le-am gazduit pe blog. In rest, numai de bine.[/quote]

  Cum s-ar zice, tu nu mănânci usturoi, dar tot iți pute gura! Cu ăla o să mă mai cert când o să-i dea Pistol un job din banii noștri, până atunci, să fie sănătos, nu mă interesează, lumea știe ce zace in el!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.