Ce mai minte Adevarul Ilfovean


In ultimul număr din inutilitatea aia ordinara, numita ( o, Doamne!) Adevarul Ilfovean, primaria lanseaza o minciuna mai mare chiar si decat burta ziaristului pe care il hărnim degeaba din banii nostri. 

Cică se reabiliteaza strazile. „La Buftea au inceput lucrarile de reabilitarea a carosabilului pe mai multe artere…” bla, bla, bla…  Desi a trecut o luna de la aparitia articolului, nu au fost lucrari nicaieri. Au plombat doar 2-3 gropi din parcarea de la Calul Balan, pentru a nu ne face de ras in fata televiziunilor, care au venit pentru Triatlonul Herbalife. O poza pentru ziar, in rest, nici o plomba de asfalt pe nicio artera. Cica arterele respectiva ar fi fost uitate de primarii respectivi, dar actualul e de doi ani deja si nu si-aa dus aminte nici el, iar in plus, nu a asfaltat nicio strada care avea nevoie, doar pe cele pe care nu trebuia.

In finalul articolului de exceptie ni se aduce la cunostinta ca dupa plombarea asta inexistenta, si dupa introducerea canalizarii, urmeaza la toamna si asfaltarea. Punem pariu ca nu vedeti nimic nici la toamna?

]]>

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *