(P) Cele mai destepte carti, cadouri perfecte pentru copiii bufteni

Soția mea e nebună după cărți. Avem 3 pereți plini ochi cu cărți, iar mai nou am decis ca pe al 4-lea să-l dedicăm cărților pentru copii, pentru fiica noastra in vârstă de nici 2 ani.

E incă mică, dar are deja zeci de cărți pentru vârsta ei și alte zeci pentru un pic mai târziu. Majoritatea sunt cărți ale editurii Usborne, in engleza, care costă un pic, dar care sunt carțile perfecte pentru oice copil, indiferent de vârstă. Cu aceste cărți minunate Usborne, fetița mea uită că are de răscolit bucătăria, cămara, sifonierul, uită să răstoarne totul cu sus-ul in jos. Le insira pe toate zilnic și le studiază cu nesaț.

Pasionată de cărți, soția mea ii face săptămânal cadou câte o carte, chiar dacă Ingrid a noastră le sfâșie sau le mâzgălește cu o pasiune mistuitoare! Tocmai pentru asta, sotia a inceput sa comercializeze aceste carti, care nu prea se gasesc pe piata roamaneasca, si o face nu neaparat pentru bani, ca nu e nicio afacere, ci pentru a reusi sa-i faca ei cadouri din cartile cu care ramane pe stoc. Astfel nu vom fi niciodata pe pierdere daca Ingrid isi mareste biblioteca de carti de povesti, carti cu ilustratii, de colorat, de activitati, sau muzicale. In plus, Usborne e o marca recunoscuta de carti destepte.

 

Daca doriti sa comandati astfel de carti pentru a le face cadou de Craciun, trebuie sa stiti ca exista o oferta foarte buna, 25% reducere fata de pretul de lista, special de Craciun, daca veti comanda pana pe 6 Decembrie inclusiv !

Gasiti cartile pentru Craciun disponibile in link-ul de Facebook de mai jos. Deasemenea, al 2-lea link este cu caritile si activity card-uri disponibile pentru livrare imediata, care pot fi chiar vazute inainte de a fi achizitionate.

Intrati pe fiecare coperta a cartilor si veti gasi pretul, precum si un link cu specificatiile fiecarei carti. Plata in cont, livrare prin Posta Romana, iar pretul transportului difera in functie de greutatea coletului. Garantam ca vor ajunge inainte de Craciun! Va asteptam cu drag, luati legatura cu noi pe Facebook ! Mariana Tobă.

The Christmas Sale is now on!

Carti minunate disponibile Usborne

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *