Comunitatea Online – o folosim la ceva?

Pentru cei care nu știu, avem și o altă variantă a Expresului de Buftea, pe care am numit-o Comunitatea Online a Orașului Buftea (COOB), și care e la adresa www.expresuldebuftea.net. Păstrând proporțiile,

se poate spune că e un FaceBook al orașului Buftea, având și legături facile cu celebrul site de socializare. Se poate ajunge lesne acolo, accesând butonul “Comunitate Online” din meniul de sus.

La ce ne poate folosi Comunitatea Online?

Pentru cei ce știu deja despre ce e vorba… aș vrea să dicutăm un pic despre utilitatea acestui stie, COOB, pentru că ne-am pus problema să-l inchidem, devreme ce il plătim lunar și nu prea este activitate pe el.

Are rost să-l mai ținem, mai ales in condițiile in care FaceBook-ul a inlocuit in mare parte site-urile de genul ăsta? Eu zic că e util, mai ales că fiecare poate posta ce vrea, discuta ce vrea, și cel mai important… nimeni nu se ascunde.

V-am mai propus eu și incă cred că e o idee bună și chatul. Putem alege o oră pe săptămână când ne putem intâlni online și discuta orice. Avantajul este că știm cu cine discuta, nimeni nu se poate ascunde. Propun sâmbătă/duminică dimineața sau duminică/luni seara.

Aș vrea să aud propuneri privind utilitatea acestui site, pentru că nu e de colo 500 de membri! In plus, v-am tot repetat, puteți contribui la dezvoltarea site-ului Expresul de Buftea, prin articole, sfaturi, impresii, poze, video, iar Comunitatea Online e locul potrivit unde putem discuta despre asta.

 

]]>

12 raspunsuri
 1. Andrei
  Andrei says:

  Maine ora 11:00 ,
  Sala de sport a Orasului Buftea,
  Doua echipe reprezentative ale Liceelor din oras vor juca handball.
  Meciul se va disputa in cadrul Olimpiadei de Sport pe Licee.

  Echipa castigatoare va reprezenta Orasul la faza Judeteana.
  Mult SUCCES fetelor si va asteptam in numar cat mai mare sa va sustineti colegele sau prietenele din licee.

  Voi posta acest mesaj pe urmatoarele site-uri:

  sunt curios cati dintre voi cei cu site-uri despre acest oras va veti da coate sa promovati aceste competitii si lupte care se dau intre elevi pentru a reprezenta orasul.

  Răspunde
 2. Blue Roses
  Blue Roses says:

  Din punctul meu de vedere este util si acest site. Eu mi-am exprimat de cateva ori parerea … si chiar ma gandesc ca am cateva lucruri despre care vreau sa mai povestesc. Am vazut ca nu sunt singura in aceasta postura… daca avem ceva pe suflet legat de oras, scriem si poate cineva ne ajuta, cu un sfat, o parere sau chiar cu o rezolvare.

  Răspunde
 3. Andrei
  Andrei says:

  Ok , inteleg ca acest eveniment l-am anuntat prea din scurt.

  Sambata in sala de sport a orasului se va disputa Faza Judeteana a Olimpiadei de Sport pe Licee (Handball). Vor participa toate echipele din judet care au trecut de Faza Locala.

  Echipele care vor reprezenta orasul nostru vor fi alcatuite din elevii Grupului Scolar Dumitru Dumitrescu.

  Rezultatele fazei locale:

  Fete: D.Dumitrescu 30 – 10 Barbu A.
  Baieti: D.Dumitrescu 10 – 0 Barbu A. (Meci castigat prin neprezentare).

  Duminica in Otopeni se va disputa Faza Judeteana a Olimpiadei de Sport pe Licee (Bascket).

  Echipa care va reprezenta orasul nostru va fi alcatuita din elevii Grupului Scolar D.Dumitrescu.

  Răspunde
 4. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Fii un pic atent…

  Nu te mai aștepta ca eu să mă comport ca un ziarsit, pentru că n-o s-o fac. Nu-mi palce. Asta inseamnă că nici nu o să alerg vreodată după subiecte și nici nu mă voi considera in competiție cu vreun ziarist, care se ocupă doar cu asta in viață, care este plătit pentru asta și care are planuri pe termen lung in domeniu.

  Am mai spus-o si o s-o repet cu riscul de a vă plictisi… Acest site nu a fost conceput ca un ziar online… ci ca o comunitate, care să se dezvolte ca un bulgăre de zăpada aruncat la vale. Adică noi lansăm idei, propuneri pe o platformă, iar cititorii ar putea să contribuie la dezvoltarea site-ului, prin aducerea de conținut… texte, informații, poze, video.

  De aceea am făcut și Comuntiatea Online de pe expresuldebuftea.net… pentru a face voi inșivă conținut acolo contribuind astfel la dezvoltarea unei comunități de opinii libere.

  Puteți interveni lesne și fără jenă in dezvoltarea site-ului acesta!

  Unde vroiam să ajung… Eu fac altceva for a living, ca să zic așa, nu bat la uși, nu mă căciulesc, nu alerg după informații, mese festive sau evenimente. Dacă pică vreo informație, ok, dar nu le caut.

  Cine are vreo informație și e interesat direct sau indirect de răspândirea ei (primarie, opozitie, sportivi, pasionați, oameni de afacere, et.) ne poate trimite informația pe multiplele căi care există și cel mai probabil va apărea pe site… fără ca cineva să fie plătit pentru asta sau alte obligații.

  Asta e ideea de la care plaecă site-ul nostru… toată lumea poate contribui la el și toată lumea se paote folosi de el.

  Așa că, dacă dorești promovarea evenimentului de care vorbești (eu sincer o doresc), fă cumva și fii prezent (sau altcineva) și faceți poze și culegeți informații și impresii.

  Iar aste mi le poți trimite lejer pe mail sau le poți pune tu cum vrei pe Comunitatea Online… nu contează calitatea lor, gramatica, textul… le -reparăm- noi.

  [b]Valabil pentru toată lumea și pentru orice eveniment, informație sau opinie![/b]

  Răspunde
 5. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Don Nelu nu are cu ce să mă sperie pe mine, n-am avut discuții pe teme d-astea, nu ne tragem de brăcinari și nici nu cred că e genul de Bercea Mondialu. In plus, nici eu nu sunt vreun pisic fricos și scultător.

  2012 a decis de unul singur să ia o pauză in urma ultimei noatre discușii… probabil s-a simțit ușor vulnerabil și cu musca pe căciula. Nu i-am interzis niciunul dintre multele ip-uri de pe care posta.

  Pentru un site ca ăsta, un personaj ca el e mană cerească, deci nu as avea interes să dispară. Dar nici nu tre să se supere că i se mai răspunde… doar nu e mamaie să vorbească numai el și numai el să aibă dreptate.

  Și nici când il fac impostor, pentru că impostor se numește cineva care se dă independent și de fapt e miezul dependenței.

  Răspunde
 6. nume
  nume says:

  N-am stiut ca avem asa ceva, am facut cont acolo. Expresule, am vrut sa copiez ceva scris de mine aici, pe site-ul mare, si sa-l pun acolo dar nu merge sa iau cu copy/paste, sau ma depaseste pe mine operatiunea asta. Poate umbli la setari.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.